Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו אז איםה הבעיה?

זו בדיוק ההזדמנות לאותם מוכשרים להראות את היכולת שלהם.

ובוא תהיה ריאלי - אי אשפר לדרוש תמורת 333 ש"ח שיתמכו בהם כל הקריירה שלהם.

גם כך הם יקבלו המון.

זאת לא היתה כוונתי, רק התעניינתי מה הרעיון מכאן הלאה, מה בדיוק יקרה..

שאני לא יוערך כאיזה hater או משהו!

כפי שנאמר לפניי, יש ים אנשים עם ניסיון כאן מטורף, אפילו אם הם הולכים כל שישי כולה לקארטינג, או מתפרעים על הרכבים שלהם, יש אנשים שזה תחביב שלהם והם לקחו אותו קדימה ומשקיעים בו הרבה כסף (שמא עושים זאת חוקית או לא, זה לא מה שמשנה) ויש כאלו שרואים את הספורט המוטורי בארץ ולאן הוא מתקדם ומשקיעים בתחביבים אחרים את זמנם

שלא תבין אותי לא נכון, יש לי הרבה אמון בעצמי והוכחתי לעצמי בכך שהייתי מאוד קרוב לשיאי המסלולים בקארטינג שהייתי בארץ ובעולם, אבל בתחרות אמיתית ומול קהל שופטים שגם מכירים את אלו שיבואו למיונים והם חזק בקהילה ובטוח בכושר יותר טוב ממני- אני לא מרגיש שיש לי סיכוי שקרוב ל1%, וגם אם זה חלום זה מרגיש כיאלו אני פשוט אוותר על יום חופש מהעבודה פלוס 333 שקלים (ובעקבות סיבות נוספות שכתבתי מקודם)

וזה הכאב בדבר, הרבה אנשים עם החלום הזה יגידו לעצמם, מה בשביל 333 שקל אני לא אנסה? שברסמי כל הנושא הזה נוטה באפילה.. אפילו לא סגורים בדיוק על כמות המדוייקת של אנשים שייקחו, זה ב-ערך 50, אותו מספר אנשים מתורגם ישירות לחשבון פשוט של הרשיון והמירוץ וכו' אז איך לא יודעים עדיין את המספר המדוייק אם זה כל כך מתוכנן מראש?

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין מה שאתה אומר אבל לדעתי אתה בגישה לא נכונה.

תחשוב רגע על שחיינים שלנו שמתאמנים לאולימפיאדה - נראה לך שיש להם סיכוי כלשהו לקחת זהב? מול כל ארויות מארה"ב, אוסטליה וכו'.

אז מה, לא יבוא לאולימפיאדה בכלל בגלל שאין להם סיכוי?

והם הרי משקיעים מזמנם ומחיים שלהם קצת יותר מ-333 ש"ח.

מה שאני מנסה להגיד שכמו בכל תחרות יש כאן הזדמנות לכולם לנסות את כוחם, לחוות חוויה חדשה, להשתתף במשהו מגניב.

המחיר הוא באמת בר השגה.

בוא נגיד כך - מי מראש מרים דיים ולא נרשם רק בגלל שאין לו מקום מובטח בנבחרת המנצחת - ההפסד כולו שלו.

זה כמו בחיים - לא נתחתן אף פעם כי אף אחד לא מבטיח לנו שהאישה לא תהפוך עם השנים לא פוסתמה?

לא נביא ילדים כי יש סיכוי שיצא נרקומנים/גנבים/פושעים?

צריך לקחת את הדברים בפרופורציה, לבוא בגישה חיובית וליהנות מכל רגע.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא מבין את הטענות שהעלו כאן של הנהגים הלא מנוסים, שאין להם סיכוי וכו.

גם ככה ניסו לבוא לקראתנו(נהג לא מנוסה במרוצים) בזה שיש עוד בדיקות שיכולות כן להביא לנו ייתרון מסויים על פני הנהגים היותר מנוסים.

זה הגיוני שנהג שיש לו רכב ספורט על בסיס קבוע ידע לנהוג טוב יותר מנהג שנוהג על רכב משפחתי ולא בודק את יכולות הקצה שלו.

העלות גם ככה לא גבוהה מידי ביחס למה שמקבלים, אחרי הכל יוצא אחלה יום.

אני לא מאמין שיש כאן מישהו שאף פעם לא היה בתחרויות \ קורס נהיגה כלשהו \ בעל רכב ספורט \ או כל דבר אחר שבאמת מאמין שמגיע לו להיות בנבחרת הזו. הנבחרת צריכה להכיל את הטובים ביותר, וכן הטובים ביותר מין הסתם הם אלו שנחשפו לזה בעבר והקריבו יותר למען הספורט הזה.

ספורט מוטורי זה ספורט לכל דבר, זה כמו שתגידו שלא הוגן שנבחרת הכדרוסל של ישראל מרכיבה רק את הטובים ביותר, שהם צריכים לתת הזדמנויות גם לשחקנים חובבנים להכניס אותם לנבחרת אולי שם הם ייפרצו.

אותם שחקנים שהם בנבחרת הם שחקנים שהקריבו את החיים שלה \ קריירה אקדמאית או כל מקצוע אחר למטרה הזו.

כנל גם כן, אותם נהגים מקצועיים \ מדריכים וכו הקריבו את החיים שלהם למטרה הזו וכן מגיע להם להתברג.

תתאמנו כמו שצריך לפני היום הזה ואז ביום הזה תפרצו ותתברגו לנבחרת.

אחרי הכל אני מתכוון להשתתף בשביל להנות, ואולי לקבל מושג מה זה מסלול \ נהיגה שונה מהרגיל סכום מצחיק.

רק לקחת את הרכב שלי לנסיעה כזו + בלאי מואץ לרכב + דלק, יעלה לי וכל אחד אחר הרבה יותר.

לדעתי ליצור 2 קבוצות זה לא חכם ודי דופק את הנהגים הטובים, שכן השקיעו וכן מגיע להם לזכות.

לכל החובבנים שבאמת שואפים להגיע ולהשתתף בנבחרת הזו אני מציע לכם להתחיל לקחת קורסים, לנסות את הרכב שלכם במגרשים סגורים, להתחיל להקריב ולא לכתוב על גבי האינטרנט שזה לא הוגן.

ככה שלקראת התחרויות הבאות יהיה לכם סיכוי גבוה יותר להכנס לנבחרת.

ואני נהג לא מקצועי, שלא משתתף בתחרויות, ולא בעל רכב ספורטיבי שיש לו ייתרון מסויים.

וכנראה שאני כן אשתתף בתחרות, קודם כל אני כן יהנה מהחוויה, ודבר שני זאת הדרך שלי לתרום לספורט המוטורי בארץ ולקדם אותו.

שיהיה בהצלחה ושאפו על הארגון:mm_yeah:

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

חברים, אתם לוקחים את היום הזה כאילו זה היום החשוב בחייכם...

נהג מירוצים לא בונים ביום אחד, לא ביומיים, לא בחודשיים ולא בשנתיים.

נהגי מרוצים שמגיעים לרמת פורמולה רנו, פורמולה 3... לא נדבר על פורמולה 1, הם נהגים שמתחילים לנהוג בקארט מגיל 5-6-7, וזה מה שהם עושים, כל יום, כל שבוע, כל חודש, משתתפים בתחרויות, לומדים, עובדים על כושר, מנצחים, מפסידים. לאט לאט במהלך המסלול הזה, לומדים מי מסוגל להתמודד עם הלחץ הנפשי, הלחץ הפיזי, ומעט מאוד (הכשרוניים ביותר) בסופו של דבר גם מקבלים כסף על הנהיגה שלהם.

אפשר בהחלט ללמוד להיות נהג מקצועי גם בגיל 40, וגם להתחרות, אבל לא להיות ספורטאי מקצועי במירוצי מכוניות.

ככה זה, בדיוק כמו בכדורסל, כדורגל ובכל ענף ספורט, צריך אינסוף אימונים, הרבה כסף וגם הרבה מאוד מזל. אתם מכירים שחקן NBA שהגיע לשם ע"י כך שהוא ניצח את כל החברה במשחק בשכונה ? לא.

אל תבינו אותי לא נכון, היוזמה הזו מבורכת, אני מקווה מאוד שתצליח מכיוון שאולי היא תפתח פתח להבנה של הרשויות שלא מדובר בדבר רע, תגרום למשקיעים להשקיע ולראות שיש ציבור שמעוניין בנושא ויש אופציה עסקית להשקיע בנושא.

מעבר לזאת, אני מציע לכולם (שהם מעל לגיל 10) להשאיר את החלום על נהיגת מירוצים בצד. מדובר באחלה יוזמה, סכום התשלום הוא הגיוני לכל הדעות, אם באמת 50 אנשים יזכו לקורס נהיגה בצפרת זה בכלל מדהים, אבל בסופו של דבר מעבר ליום כיף אל תצפו לשום דבר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שמעו חברה,

למרות שגם אני הבעתי איזו הסתייגות קטנה מעניין ה"מקצוענים", עדיין, אני חושב שאתם מקצינים יותר מידי את העניין.

אתם לא ממלאים לוטו ומתחילים לחפור למוכר "אבל הסיכוי הוא כ"כ נמוך, מי אמר שאני אזכה, למה לי בכלל למלא..."

אתם לא נרשמים לחוג קרטה ומתחילים להציק למדריך איזה ערבויות הוא נותן שאתם הצ'ק נוריס הבא. :wink:

אני רואה את זה מכיוון אחר לגמרי, אתם חובבי רכב?חובבי ספורט מוטורי?

שימו את ה 333 ש"ח האלא ותקבלו יום מוטורי מגניב עם אפשרות (פחותה משמעותית) לעליה לנבחרת.

למרות האמור לעייל, די מטריד אותי העניין של חתימה על כל מיני סעיפי ייצוג עתידיים ו"נעילת" הנרשמים בחוזי ייצוג עתידיים דרך חוזה של , "חביבי, אם אתה רוצה להשתתף, התחת שלך, שלנו לשנה הקרובה!"

מטריד ברמה לא של "למה מי מת שאתם תקבלו נתח מחוזי המליונים שלי עם אומגה וטאג-האר" אלא מטריד ברמה של "תגידו, אתם חברת הפקות טלויזיונית או חברה שעוסקת בספורט מוטורי?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברור שזו חברת הפקות, זאת הפקה. אנשים צריכים להפסיק לחלום פה על פודיום ב F1 ולקחת את כל הנושא בקצת פחות כובד ראש. בסופו של דבר, ההצלחה תקבע על פי אחוזי הרייטינג, ומכיוון שליום כיף התשלום הוא הגיוני, אני אומר, תירשמו אבל TAKE IT EASY ! :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זה לא עניין של כובד ראש, ולא עניין של הכסף, ממש לא עניין כספי

הנושא המדובר הוא שזה מרגיש קצת לא מקצועי, לטעמי לפחות ושהכל יהיה מסחרה אחת גדולה, חוסר שיוויון משמעותי בין המתחרים לדעתי, במאוחרי הקלעים, בישורת האחרונה..

חוץ מהנושא הנרחב לדעתי של כל הIF`s שמרחפים באוויר וכתבתי, אבל אף אחד לא התייחס

מה שגם מעצים את ההרגשה זה כאילו על כל תגובה בפורומים או פייסבוק וכו' מאותה הפקה מקבלים תשובות של "בטח יאללה תגיע" כאילו אין חוקים והכל אפשרי, שמעצים עוד יותר את תחושת התסכול ובזבוז הזמן

ואל תבואו ותגידו לי שזה סהכ יום כייף וחרטא כזה, אני גם יכול ללכת לעשות צניחה חופשית על היום חופש שלי ויש לי הרגשה שאני אצא עם הרגשת עילוי יותר גדולה

אני בן אדם ריאלי אופטימי מטבעי (ככה שאני לא נוקט בגישה של באסה על כל העניין הזה) ואף אחד פה לא חושב שעוד יומיים הוא ינפנף לשלום לאלונסו כשהוא עוקף אותו בפארבוליקה וזהו הוא הגשים את החלוםֿ, אבל זה רק צריך להעביר לכם עד כמה התחושות שרשמתי למעלה כנראה מבוססות ועומדות בכזה משקל מטורף כנגד כל השאר ואני כנראה אשכרה לא אגיע, לצערי הרב.

פורסם

יש הבדל של שמיים וארץ בין "חברת הפקות שמתמחה בתחום המוטורי " (ככה הם מציגים את עצמם) ובין "חברת הפקות של סדרות ריאלטי שהסדרה שהם עושים נסובה סביב עניין מוטורי" (שככה הם מצטיירים בסעיפי הייצוג האלה).

בערך כמו ההבדל בין פרס רובינשטיין לבין כוכב נולד... :wink:

ועדיין, אני לחלוטין לא פוסל, ההפך, אני ארשם ואגיע למיונים בשמחה למרות שלסעיפי הייצוג האלה יש טעם לפגם, במיוחד כאשר הם תנאי בחוזה להשתתפות במיונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קראתי את התקנון שלכם וזה נראה כמו משהו שהולך לכוון תוכנית ריאלטי. לא משהו שמתאים לכל אחד...

יום המיונים יתועד ויצולם ויזכה לחשיפה תקשורתית מעצם היותו אירוע נדיר במחוזתינו, הרעיון לתוכנית ריאלטי אינו סגור עדיין וישנו סיכוי סביר שיהיה מדובר במשהו שמזכיר סרט תיעודי או יומן מסע שילווה את המתמודדים.

בכל מקרה אל תשכחו שמדובר באירוע קצר ובמסע יחיסת קצר לעומת בית האח הגדול ודומיו, החשיפה אינה חשיפה כמו בתוכניות אלו.

אבל בכל מקרה זה נכון לא לכל אחד מתאים אפילו סגנון כזה של צילומים שאינו חודר לפרטיות כמו תוכנית ריאלטי ובכל מקרה זה שיקול שיש לקחת כשניגשים ליום המיונים.

פורסם
איזה הנעה תהיה למכונית של ג'ימקנה? קדמית או אחורית? עם ABS או בלי?

אין לי שום ניסיון בג'ימקנה ועבר זמן רב מאז נהגתי במכונית מפני שעברתי לדו גלגלי.

הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לשבת מול מחשב ולתרגל ג'ימקנה ב-rFactor או ב- Dirt3 על ה G25 שלי...:?

הנעה קידמית.

ו-DIRT3 זה אחלה תירגול, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי אם לא אכפת לך להיות מושפל ולהפסיד במשחק :wink:

פורסם
שלום רב,

ראשית כל אני שמח לשמוע על כל היוזמה, נשמעת מבורכת.

קראתי מדף 1 ועד לאחרון ואני לא מבין איך אני היחידי אבל אני רואה הרבה נקודות שלא קיבלו פה תשומת לב, יכול להיות שכל הסיפור הזה לא יתרומם לאוויר, אני חושב שקודם צריכים לסגור מסלול והתאגדות ורק אז להמשיך עם כל השאר, ומה אם זה לא ייצא לפועל כי הממשלה תפיל את זה בסוף? למי שלא מבין את כוונותי, תתחילו לקרוא מדף 1 עד הסוף ותראו את התגובות שהתקבלו פה, יש הרבה חורים.

לשאלתי, כתבתם שאתם לא יודעים מה זאת בריאות תקינה וכו' כי מכון וינגייט בודק את הנושא, האם לאנשים מעשנים יש סיכוי כלשהו או שב90% מהמקרים אנשים אלו ייפסלו?

יכול להיות שאלה מצחיקה, אבל אני פחות מכיר את הנושא לעומק והאם עישון הוא נושא NO NO בתחום המירוצים.

אני לא משתתף בכל מיני ג'ימקאנות כמו שאנשים אחרים עושים פה, או מתחרה, או משקיע בנושא בכלל, חוץ מלראות f1 וwrc כבר שנים

כולה יש לי הגה לוג'יטק g25 בבית, והרבה סימולטורים מקוסטמים למציאות גבוהה ביותר אבל זה דיי חלום תחרות כזאת, פשוט שוב, כל העירפול סביב הנושאים שהועלו פה (באיחוד על דברים מהותיים, לא מדבר על היום מיונים ושאלות לגביו) פשוט ממש גורמים לברוח מתשלום..

האם אין 50 נהגים בארץ שיכולים כבר להכיל את הנבחרת? כן אני מבין את הנושא שלתת לקהל הציבור בישראל איזה SHOT גם כן, אבל אם המספר יהיה מועט כל כך מבין כל ה50 האם יש כל סיכוי?

הכתבה על הנהג בן 16 מרמת השרון פשוט קורעת אותי מצחוק, הוא "מוכשר" כי היתה לו הזדמנות להראות את זה, יש לו פאקין אבא שקשור לנושא והרבה כ-ס-ף, וזה כל מה שצריך, יש כל כך הרבה אנשים שיכולים להיות שם, אבל זה לא ספורט שווה ערך לכולם שאפשר להתקדם אליו לאט לאט בעזרת כשרון, אלא רק בעזרת כסף וכמובן שכל מי שעוקב באמת אחרי פורמולה 1 בהיסטוריה יודע זאת

בואו נגיד שהכל יוצא לפועל, מה קורה אחרי המירוץ הראשון, עם אותם 50 נהגים? עוזבים אותם למזלם? מתחילים פה קבוצות עם ספונסרים אשכרה? מה התכנון

חברים אני יודע שזה קשה מעצם היותנו ישראלים שחיים בישראל אבל תנו לנו מעט קרדיט שלא יצאנו לדרך מבלי לסגור את רוב הדברים ולוודאם.

מבחינת עישון, אין לך מה לדאוג אתה תהיה אחד מיני רבים, אם אני אקח ניחוש יהיו יותר מעשנים מלא מעשנים באירוע.

וממש לא פוסלים אותך על זה.

מבחינת סיכוייך וסיכוי אנשים מן השורה להתקבל לנבחרת, זאת שאלה שחוזרת כל הזמן ואני רוצה שוב להתייחס אליה.

כן ישנם מקצוענים בארץ וכן גם אם יהיה מקצה מקצוענים ייתכן ויהיו אנשים שהם חצי מקצוענים עם נסיון טוב יותר ממך, אבל תמיד יש את הסיכוי להתקבל ולגבור עליהם, אל תשכחו שביום המיונים כולם מגיעים לרכב שמעולם לא נהגו עליו במסלול שמעולם לא נהגו עליו ומבחנים שמעולם לא נחשפו אליהם, אתם חושבים שזה לא משפיע אבל אין לכם מושג כמה זה משפיע ומאזן את הכוחות. בכל מקרה גם אם סיכוייך הם 1 ל-1000 או קצת יותר, אלו סיכויים טובים בעיני, שלצערנו אין מקום אחר היום בארצנו בכלל לקבלם, אין אלטרנטיבה כרגע ולכן אני ממליץ להירשם להנות מהיום הזה ונכון זה רק אולי אבל אולי להתקבל לנבחרת.

פורסם
שלום רב.

אני מאוד הייתי מעוניין להשתתף ביום המיונים. אבל יש לי כמה חששות.

כמה ידע, או ראיה מרחבית או נהיגה מתוכננת שתהיה לי עדיין אני ושאר הנהגים נהיה בפיגור מול אותם נהגים בעלי הנסיון.

אני כמובן מדבר על בעלי הנסיון המקצועי. אלו המשתתפים בתחרויות קארטינג אלו המבצעים סאשנים של מקצים על בסיס קבוע אלו הנמצאים בתוך כל האגודות למיניהם להם יש ידע ונסיון רב ומקצועי יותר.

הם מכירים מסלול מהו, ותכנון נהיגה נכון לקיחת פניות עם/בלי גז וכו'.

סביר להניח שלהם יש יתרון אדיר על פני נהגים לא מקצועיים כמוני וכמו רבים אחרים.

האם ביום המיונים ינתנו טיפים והדרכה לגבי נהיגה נכונה במסלול שימוש בכלי ובכלל שימוש נכון במסלול?

האם יתנו לנו להרגיש את הכלי ואת המסלול עליו נעלה, טרם לקיחת זמנים?

האם יתנו לנו לבצע נהיגות סרק , לאחר מכן מתן הסברים ודגשים ע"י מדריכים איפה דרוש תיקון ואיפה לא היינו בסדר. ורק לאחר מכן לתת לנו לעלות על המסלול? אחרי שלמדנו איפה החיסרון אצלנו ואיפה לשים דגשים.

ובנוסף, האם בשקלול התוצאות שלכם ילקחו בחשבון שני הפרמטרים החשובים האלו "בעל נסיון מקצועי" ו "אינו בעל נסיון מקצועי".

אני שואל זה האם אתם מחפשים לזהות כשרונות ללא הכשרה כלל ששווה להשקיע בהם למרות התוצאות היותר נמוכות ממתומדדים בעלי נסיון? או שאתם מחפשים כבר מישהו מנוסה שמבין ומכיר את הדרך לנהיגה נכונה במסלול? ברור לי כשמש שנהגים בעלי נסיון (כמו קארטינג וכו') יקחו ברוב אם לא בכל המקצים.

אז אולי בעצם אתם פונים לאותם אנשים בעלי נסיון ולא לכלל הציבור חסר הנסיון (במסלול)..

שוב לגבי הסיכויים ועניין המקצוענים, עניתי בתשובה הקודמת. אני מבין שזאת תשובה שלא תספק אתכם ב100% אבל זו תשובה אמיתית, מבלי נסיונות שיווקים לשכנע אתכם להגיע, את זה אני משאיר לאנשי השיווק, אני כאן כדי באמת לנסות ולתת לכם מענה אמיתי ומדויק ככל האפשר ויותר מזה ללמוד מכם דרכים לשיפור יום המיונים והאירוע בכלל לשנה בקרובה ולשנים הבאות.

אני רוצה להתייחס לשאלתך הסופית כי חשוב לי לתת לה דגש, כן ללא ספק אנחנו מחפשים גם נהגים שמגיעים ללא ניסיון אך עם המון פוטנציאל, הצוות שיהיה במכון וינגייט והמבחנים הרבים והמגוונים שבוחנים אספקטים נוספים מלבד יכולות נהיגה ויכולות פיזיות אמורים לזהות בדיוק את זה.

יותר מזה, דיברת על נשים ולכן אני מציין כי אמור להיות מקצה נשים, אנחנו מחפשים גם נהגות ואת האמת אני חושב שעוד לא עלתה כאן השאלה הזאת וגם לא אישה ששאלה שאלות אודות האירוע.

כמו שאתה רואה באמת שאנחנו מנסים לתת במה לכולם ולצד זה אני רוצה להזכיר לך כי מדובר בספורט מוטורי וחשוב לנו שהאירוע יהיה מקצועי וללא פשרות.

מקווה שעניתי לך תשובה ברורה ובמידה ולא אתה מוזמן לשאול שוב ולחדד את פניתך.

פורסם
יום המיונים יתועד ויצולם ויזכה לחשיפה תקשורתית מעצם היותו אירוע נדיר במחוזתינו, הרעיון לתוכנית ריאלטי אינו סגור עדיין וישנו סיכוי סביר שיהיה מדובר במשהו שמזכיר סרט תיעודי או יומן מסע שילווה את המתמודדים.

בכל מקרה אל תשכחו שמדובר באירוע קצר ובמסע יחיסת קצר לעומת בית האח הגדול ודומיו, החשיפה אינה חשיפה כמו בתוכניות אלו.

אבל בכל מקרה זה נכון לא לכל אחד מתאים אפילו סגנון כזה של צילומים שאינו חודר לפרטיות כמו תוכנית ריאלטי ובכל מקרה זה שיקול שיש לקחת כשניגשים ליום המיונים.

אתה לא מבין את החששות כאן?

החששות הם שייבחרו אנשים עפ"י הפוטוגניות והעניין שהם מייצרים (ע"ע כוכבי ריאלטי למיניהם), ולא עפ"י איכות הנהיגה שלהם (שכידוע נהגי מרוצים בד"כ הם לא האנשים הכי מעניינים). בדיוק בגלל זה זו הייתה השאלה הראשונה שלי. הפיכת כל ההפקה הזאת לסדרת ריאליטי (שד"א ככה שמעתי לראשונה על הפרוייקט הזה לפני מס' חודשים) יפגום בכל המקצועיות של האירוע (שכך הוא מוצג).

אין דבר פסול בתכנית ריאליטי על נהגי מירוצים. רק צריך להיות סגורים אם זה הולך לשם או לא, ולא לענות תשובות לא רציניות כמו "ישנו סיכוי סביר שיהיה מדובר במשהו שמזכיר סרט תיעודי או יומן מסע", או "אל תשכחו שמדובר באירוע קצר ובמסע יחסית קצר לעומת בית האח הגדול ודומיו" - שכידוע ניתן להוציא פרקים שלמים מיומיים צילומים (שאל את מפיקי "השרדות" איך).

172

• תוכן חדש...