Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שאלה שתעניין רבים פה.

אמרתם שחלק יוכלו להגיע אחר הצהרים, מה זה אומר לגבי הזמן שנעביר במיונים? מי שמתכוון להגיע לכמה זמן הוא אמור לצפות לבלות? (מן הסתם זאת לא צריכה להיות תשובה מדויקת)

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן,

לא אמרתי שלאלה שהם לא "מקצוענים" לא מגיע להינסות ואף להכנס...

אבל פיצול לשני מסלולים שונים הוא מגוכח לגמרי....הוא מקטין את מספר האנשים שהשקיעו את כל החיים שלהם בזה וייכנסו בסופו של דבר....

אם באמת אחד מאלה שלא "מקצוענים" , מגיע לו להכנס לנבחרת הזאת , הוא יעשה את זה גם בלי הפיצול לשני מסלולים..

לכולם מגיעה הזדמנות שווה..ואם מישהו יותר טוב ולפי יכולת מגיע לו להכנס ל 50 הכי טובים .. הוא יהיה שם...לא צריך את ההפרדות השטותיות האלה...אחרת,אני לא רואה את התחרות הזאת כמרימה שום ענף מוטורי ושום דבר אחר....

פורמולה ישראל, אני מצפה לתשובה על התגובה הקודמת שלי...

פורסם
איפה יתבצעו המיונים?

אני מקווה שלא רק במרכז, חבר טוב שלי מערד גם מעוניין להגיע.

כל הארץ 800 ק"מ!! כולה ערד יש אנשים עושים את זה כל שבוע :evil:

והתחרות עצמה באילת מי שגר בצפון ונניח שעלה להתחרות לא יגיע כי הוא גר רחוק??

אנשים גרים באירופה נוסעים יומיים לנובורינג ישנים שם לילה נוהגים בבוקר במסלול ישנים לילה וחוזרים הביתה

ולכם קשה להגיע מערד לאיזור המכרז??

מה נסגר איתכם אנשים, תרשמו, תהנו, תתחרו ותנו בראש לאנשים אחרים.

וסוף סוף נראה למי הביצים הכי גדולות ולא הידע בלכתוב במקלדת למה לא. ולהתבכיין פה!!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
איפה יתבצעו המיונים?

אני מקווה שלא רק במרכז, חבר טוב שלי מערד גם מעוניין להגיע.

אם תבדוק במפה תראה כי ערד די במרכז הארץ

וינגייט שם ייערכו המיונים לא כל כך מרכז.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אורן, אני מציע שתקח את זה בקלות.

לא ביקשו ממך להשקיע 10,000 ש"ח.

הסכום המבוקש הוא באמת די קטן יחסית לכל האופרציה וחוויה שתעבור.

גם אני חושב שיהיה לא פשוט לסנן כי לא פשוט להגיד רמי זה "מקצוען".

ואם אתה חושב שכל מדריכי נהיגה הם נהנגים מוכשירם - אז זה לא המצב. בדיוק כמו לא כל מקרצה לכלכלה או מנהל עסקים באוניברסיטה יודע לעשות מיליונים.

ממה שנראה זה הולך להיות סבאבה לגמרי.

מקסימום נגלה שאנו לא שייכים לקרם דה לה קרם של כשרונות הנהיגה בארץ.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
עוד שאלה שתעניין רבים פה.

אמרתם שחלק יוכלו להגיע אחר הצהרים, מה זה אומר לגבי הזמן שנעביר במיונים? מי שמתכוון להגיע לכמה זמן הוא אמור לצפות לבלות? (מן הסתם זאת לא צריכה להיות תשובה מדויקת)

זמן המיונים הוא 3 שעות בערך.

פורסם

חברים, קודם כל הרוחות פה מתלהטות וחבל, מדובר באירוע ראשון וכמו כל אירוע ראשון יש לו "חבלי לידה" וקשיים, אנחנו מנסים להנגיש את האירוע לכלל האוכלוסיה ולתת במה והתנסות לכולם, מקצוענים ולא מקצוענים.

הניסיון ליצור מקצה מקצוענים נועד לנסות ולשפר את מאזן הכוחות כפי שחלקכם הצגתם.

אנא מכם קחו את זה ברוח טובה, תבואו תהנו מיום המיונים שבאמת הולך להיות חוויתי, מאתגר, ראשוני ומיוחד במינו.

בנוגע לשיקלול ובכלל ליום המיונים, הולכים להיות שם מטובי המומחים ואנשי המקצוע שבוחרים את האנשים שיעלו לנבחרת.

מומחי נהיגה ונהיגה ספורטיבית, אנשי מכון וינגייט ועוד אנשי מקצוע רבים.

אם יש לכם רעיונות, מחשבות אתם מוזמנים לשתף אותנו ובדיוק כפי שעזרתם לנו להבין שיש לתת את האופציה לבחירת השעות למיונים ייתכן ותעזרו לנו להפיק עוד לקחים ולתת לכם את השירות והאירוע הטוב ביותר.

פורסם

חברים רק בשביל להבהיר,

לא היה נסיון להלהיט ולא כלום הכל טוב. אני מברך על הפרוייקט וכמו שכתבתי הלוואי וזה יהיה רק הראשון בעתיד הקרוב.

סהכ לא הסכמתי עם הגישה של דני. וזה לא קשור לסכום, גם אם היה מדובר בהשקעה של 10 ש"ח...

may the best men win

אברה קדברה

פורסם

קודם כל, ברכות על היוזמה, כולנו מקווים שסוף סוף זה יקרה וטוב שנותנים לכולם הזדמנות שוה ולא רק לחברי אגודות שבוחרים את עצמם כמו בעבר.

עוד מספר שאלות שלא ראיתי עד עכשיו:

יש מסלול בוינגייט?

מהן המגבלות הרפואיות?

האם אתם מקימים אגודה חדשה?

פורסם
קודם כל, ברכות על היוזמה, כולנו מקווים שסוף סוף זה יקרה וטוב שנותנים לכולם הזדמנות שוה ולא רק לחברי אגודות שבוחרים את עצמם כמו בעבר.

עוד מספר שאלות שלא ראיתי עד עכשיו:

יש מסלול בוינגייט?

מהן המגבלות הרפואיות?

האם אתם מקימים אגודה חדשה?

למען האירוע יתחמו אזורים ויסודר מסלול למבחנים.

קשה מאוד לענות על שאלת המגבלות הרפואיות (לכל אחד בעיה ספציפית אחרת), אני מנסה לברר האם יש באמת רשימה של דברים שמונעים בוודאות השתתפות באירוע, אנשי מכון וינגייט הם אלו שבודקים זאת ואנסה לברר באופן ברור יותר על נושא זה.

כן תוך כדי יצירת אירוע זה אנחנו מקימים בעצם אגודה חדשה.

• תוכן חדש...