Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב וופר ‏12 ‏אינטש TSW308D4 Pioneer פיוניר מה דעתכם על הסאב הנ"ל?

Dani93
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם:)

אני מחפש לקנות כבר היום סאב לאוטו,התקציב שלי הוא עד 750 ככה אם תיבה.

הציעו לי את הסאב הנ"ל של פיוניר מה דעתכם עליו.?

והאם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי באותו תקציב

גולף 99 ידנית 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שיצא לי לשמוע את הדגם הזה ספציפית אבל הסאבים של פיונר לפחות בתקציב של עד 1500 שח לא יצא לי לראות משהוא איכותי יחסית לחברות אחרות אתה יכול למצוא kicker c 12 במחיר הזה אולי אפילו cervin vega hed 12

ועם אתה פתוח ליד שניה יש לך פה אנשים שמוכרים אחלה סאבים בתקציב הזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו הייתי בחנות ליד הבית והציעו לי את ה GT51204BR JBl

1100 וואט 274 RMS+כבלים והתקנה ומגבר v 12 שמוציא 1200 וואט בשביל הסאב ב 1400 שקל מה אומרים כדאי?

גולף 99 ידנית 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולמה שלא תבדוק בזאפ ותגיד לנו אם שווה או לא? לדעתי מדובר בהצעת מחיר סבירה לציוד זול שיעשה את העבודה ולא מעבר.

השאלה שלך מזכירה לי את ימי הראשונים בפורום, שם כולם שאלו על הפיוניר 305 (שהחליף את הפיוניר "דמעות") ואחר כך ה 306 שהפך ללהיט התורן. עכשיו יש את ה 308 ומעניין לאן נעלם ה 307 בדרך.

למעט הסדרות הגבוהות של פיוניר (שלא ממש מיובאות לארץ) אין ליצרן הזה שום ציוד איכותי להציע ובטח שלא בטווח המחיר הנמוך. בתקציב דל הייתי הולך על ציוד יד שנייה, תקבל תמורה טובה יותר לכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש סאבוופר חזק במחיר נמוך יחסית תלך על הקיקר cvr הוא סאבוופר יותר איכותי מהפיוניר, בכל אופן לא ההיתי ממליץ על שניהם אלא דווקא על סאבוופר קצת יותר חלש אבל בעיני נותן תמורה יפה למחיר שלו וזה הרוקפורד P2 המחיר שלו כולל תיבה אמור להיות באזור ה700 800 שקל שזה בתקציב שלך.

לגבי המגבר אני אישית לא ההיתי לוקח את המגבר שהציעו לך כי איך אומרים את זה "יש זבל ויש את המיץ של הזבל",בוא נגיד שהמגבר הזה לא שווה את הכסף שלו למרות שהוא ממש זול ,במקומך ההיתי מחכה קצת ומגדיל את התקציב ולוקח מגבר יותר איכותי חדש/יד שניה שיספק את הצרכים שלך.

שיהיה בהצלחה.

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע איפה שלא חיפשתי אין להם CVR אני אומר לך משהו מוזר התקשרתי היום לכמה חניות ופשוט אין,וחוץ מזה הבעיה שאם הCVR אני אצטרך גם מונובלוק והתקנה וכבלים וזה יצא הרבה יותר מה 1400 אה וגם תיבהץץ ולפי הרבה אנשים ששמעתי ה JBL אחלה של סאב לגבי המגבר אני יודע שהוא זול אבל מה אני יעשה אני לא רוצה להשקיע יותר מזה זה גם ככה לא מעט כסף

גולף 99 ידנית 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק ואני מסכים איתך אבל רוב האנשים שמתקינים מערכת בפעם הראשונה הם כל כך נלהבים שהם פשוט הולכים שולל אחר מתקין שמערבל אותם ואומר להם שהמערכת שהם קונים ממנו היא המערכת הכי טובה שיש (גם אני נפלתי בפח הזה... לצערי) לכן אני מציע לך לחכות קצת אולי קודם תקנה מגבר טוב ואז תוסיף סאב לאט לאט מערכת לא בונים מהר ויש משפט פה בפורום שאומר "מה שקנית בזול בסוף יעלה ביוקר". נק' למחשבה.

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק אבל עשיתי טיפה שיעורי בית כי אני לא אחד שמתכוון להוציא עכשיו באיזור ה 1500 שקל על זבל

לגבי ה סאב לדעתי אתה לא תחלוק עליי שהוא אחלה של סאב בסך הכול אחלה של הספק 275 RMS 1100 וואט חברה אמינה ואחריות לשנה יש לי (אני מתכוון ל JBL)

,התקנה והכבלים הם רוצים 250 שקל? מה דעתך על המחיר?

והמגבר זה הבעיה כי יש לי כבר מגבר באוטו שמגביר תרמקולים אבל הוא חלש מדי בשביל הסאב הוא מוציא כול יציאה רק 36 וואט

והבעיה היא שאני ממש קצר בכסף הוא רוצה על המגבר 550 שקל על ה V 12 וכול זה הוא עושה לי ב 1400 ביחד ובאמת שאין לי יותר להשקיע וגם ככה האוטו הזה ישרת אותי לתקופה לא הכי ארוכה (עד הגיוס שבמרץ) אז אני לא צריך משהו מטורף

גולף 99 ידנית 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לקחת lightning audio s4.500.1

יש מקומות שמוכרים אותו ב 800-900 חדש

יש לי את המונו הזה והוא עושה עבודה טובה

וסאב rokford p2 או kicker/c12 cvr/servin vega hed 12

כולם יכנסו לך עד תקציב של 1600 בלי התקנה אבל לפי דעתי ישמע יותר טוב מהרכיבים שהציעו לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר של ההתקנה כולל הכבלים יוצא די זול ותאמת אני יגיד לך זה טיפה מעורר חשדות לגבי טיב הכבלים שהמתקין יתקין לך ברכב פה זה כבר לשיקולך אני במקומך לא עוזב את הרכב לשניה אחת בזמן ההתקנה (מצטער זה אולי רק אני אבל אני לא סומך על המתקינים פה יותר מידי..).

אם אתה חושב שאתה עושה קניה חכמה ונכונה וכזאת שהכי תואמת את הצרכים שלך אז בכיף שיהיה לך בהצלחה תהנה וסע בזהירות.

אורן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון תודה על העזרה דבר שני אני יודע שאני יכול להביא דברים יותר טובים אבל להגיד את האמת אין לי כוח עכשיו ליסוע למרכז הארץ לחפש משהו זול או לשלם משלוח כי אני גר בירושלים ואת ההצעה הביאו לי בחנות במזרח ירושלים אבל זו חנות שחבר שלי קנה דרכם לא פעם אחת והוא אמר שהם אמינים וחבר שלי אחד שיש לו ידע רב מאוד במערכות והוא בעצמו מתקין מערכות ובאמת היה נראה גם שהם רציניים ולא באים לעבוד עליי

וכמו שכבר ציינתי רציתי להביא את ה CVR אבל אין במלאי בשום חנות כמעט וגם אם יש אז עלות משלוח מאוד יקרה לפחות 100 שקל אם זה אם תיבה וליסוע לשמה יעלה לי גם איזה 100 שקל דלק לפחות וזמן אבוד

***הודעה נוספת שתירשם ללא סימני פיסוק תמחק***

גולף 99 ידנית 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...