Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מסתבר ששוב אין גבול לפדנטיות וסבלנות של בן אדם - ישראל אתה תותח על.

אז מה היה לנו,

Morel Hybrid II שעבר מפסיבי לאקטיבי

חייוט של AUDISON + SoundQuest

עוד St60 לחבורה.

הסט הזה נשמע ליגה אחרת שהוא באקטיבי.

ישראל תודה רבה על ההתקנה, אתה מתקין בליגה אחרת ממה שאני רגיל.

אלי תודה רבה על הכיוונים.

תמונות...

IMG_0428.jpg

IMG_0431.jpg

IMG_0439.jpg

IMG_0440.jpg

IMG_0438.jpg

IMG_0452.jpg

IMG_0454.jpg

IMG_0455.jpg

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

תתחדש , ממליץ לך לשדרג את הטוויטר ל MT23 זה אחד השילובים הטובים ביותר שהיו לי ברכב.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תתחדש (לא יכול להשלים את המילה השניה - אלכס)

נחמד איך שהג'נסיסים האלה אוהבים להצטופף ביחד - זה תמיד נראה טוב מבחינה עיצובית.

אחלה מתקין, אחלה מערכת.

אין צורך להוסיף הרבה מעבר לזה - יפה, מקצועי, נקי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאלה לגבי המגבר של genesis - למה הוא כל-כך יקר, יחסית להספק שלו? האם יש שינוי משמשעותי באיכות השמע? כי לפי הנתונים שלו, הוא נראה פחות או יותר כמו כל מגבר אחר בקטגוריה

פורסם

בן זה בסדר אתה לא מלכלך נעשה קצת סדר בדברים

הפלטה הייתה לאיגור כבר מותקנת והוא לא רצה לעשות פלטה חדשה בסך הכל הוספנו עליה עוד מגבר החלפנו את החיווט {חוטים של רמקולים איגור הביא {שניים היו כבר קיימים עליה}זה דבר אחד דבר שני גם לגבי האיטום אין לי קשר אליו הוא עשה את זה במקום אחר

איגור תהנה ידידי או בשני מילים "תתחדש ותהנה :-P "

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
אז ממה עושים פלטה למגברים?עץ אגוז בהזמנה מיוחדת? :roll:

פלטות של מטבחים שפירקו וזרקו לרחוב,מצפים בלבד וזהו.

לא, מחפשים צלעות של f16 ומזה עושים פלטה.

בנימה של רצינות, בדרך כלל מסגסוגת של אלומניום עם נירסוטה, לקבל את משקל של האלמיניום ואת החוזק של הנירוסטה.

עכשיו למה שאתה אמרת קוראים התקנה של חאפרים! עץ של מטבח?! לא זכור לי שיש דלתות מטבח בגובה של מטר+.

בנוסף, לרוב מטבחים של פעם (או אלא שזורקים, הרי אף אחד לא זורק מטבח בן שנה נכון?) מעץ לא משהו וכבר הדלתות התנפחו או התעוותו.

Got To love It

פורסם

תתחדש, טוב לשמוע שאתה מרוצה מהאקטיבי, זה אולי ייתן לאנשים שיש להם ולא מרוצים עוד דרכי מוצא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לא, מחפשים צלעות של f16 ומזה עושים פלטה.

בנימה של רצינות, בדרך כלל מסגסוגת של אלומניום עם נירסוטה, לקבל את משקל של האלמיניום ואת החוזק של הנירוסטה.

עכשיו למה שאתה אמרת קוראים התקנה של חאפרים! עץ של מטבח?! לא זכור לי שיש דלתות מטבח בגובה של מטר+.

בנוסף, לרוב מטבחים של פעם (או אלא שזורקים, הרי אף אחד לא זורק מטבח בן שנה נכון?) מעץ לא משהו וכבר הדלתות התנפחו או התעוותו.

פלטה טובה=פלטת סנדביץ. וזה ממש לא משנה איך תקרא לזה.מטבח,שירותים או חדר ארונות.

ואגב,מטבח לא עשוי רק מדלתות.יש לו גם גוף...

ליאור

• תוכן חדש...