Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת פרוייקט:יונדאי i10 בנוגע לחשמל

d.m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לאחרונה התחדשתי ברכב חדש אני מעוניין להתחיל פרוייקט מערכת לרכב

התקציב עד סוף הפרוייקט בערך הוא 10 אלף ש"ח.

המטרה שני זוגות קומפוננט,מגבר 4 ערוצים,מונו,סאב,רדיו דיסק

חשבתי להתחיל בחיווט,חשמל,כבלי rca וכל מה שקשור

שאלות:

1.ברכב יש מצבר מאוד קטן יהיה צורך להחליף?

2.קבל יוכל לעזור?

3.אפשר/כדאי להעביר כבל מתח עבה אחד ולפצל?

תודה לעונים

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זאת מערכת בסיסית אין צורך בשידרוג מערכת החשמל .

קנה קיט התקנה 4GA של קנו (KnuKonceptz)

תפצל אותו ואתה מסודר.

קבל הוא צרכן זרם אין לך צורך בו.

שיהיה בהצלחה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתי אני לא מבין לפי מה קבעת שאין לו צורך הקבל!? קבל אוגר בתוכו חשמל והוא עוזר לספק למגבר

חשמל כאשר למצבר קשה לספק מספיק הרעיון הוא למנוע נפילות מתח אשר לא בריאות למגבר ולרמקולים.

כמובן שאם אין סאב אז אפשר לוותר על הקבל כי המגבר עובד פחות קשה ומכך נובעת צריכת חשמל נמוכה יותר.

אני הייתי מוותר על רעיון השתי סטים של קומפוננט והולך על סט אחד יותר טוב ומשקיע את הכסף בהתקנה איכותי

עם הרבה יריעות בידוד וספוגים (אל תשכך שזה יונדאי i10 ולא VW גולף למרות שגם בגולף לא הייתי מוותר על בידוד :-D)

קונה מגבר אחד חזק ואיכותי לדוגמה LRx 4.1k רק כדוגמה יש עוד מלא מגברים נהדרים בשוק. משדך לו את הסאב והקומפוננט חוסך לך גם ברכישת מגבר נוסף או מגבר 5 ערוצים. בקיצור זו דעתי.

שיהיה המון בהצלחה אתה מוזמן לפנות אליי אפילו באופן פרטי בכל שאלה או בקשה ואם אוכל לעזור אז אני ישמח מאוד. :-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קבל נטען ומתפרק כל הזמן, וכאשר המערכת כבויה, הוא מתפרק לגמרי. הבעיה בקבלים בגודל כזה זה inrush current - זה זרם ראשוני שזורם בקבל כאשר הקבל ריק, והוא יכול להגיע לאלפי אמפרים !!! זהו כמובן זרם רגעי, אבל האלטרנטור מרגיש טוב מאוד את הזרם הזה, ובטווח הארוך זה מקצר את אורך החיים שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...