Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שאת מספרי השלדה מקבלים כבר כשהרכב עדיין באוניה בדרך לארץ?

אני שואל כי הזמנתי פיקנטו, והסוכן הביא לי את הטפסים של ההלוואה ובהם יש מספר שלדה, שאלתי האם הרכב כבר בארץ והוא אמר שהאונייה עדיין לא עגנה.

מה המומחים יודעי הדבר אומרים?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

היי, מניסיון שלי עם טויוטה-לא הביאו לי מספר שלדה. כשהרכב הגיע לארץ ועבר את כל הפרוצדורה של רישום, קיבלתי טלפון מהסוכן עם מספר לוחית הרישוי. עדיף לך להיות עם אצבע על הדופק בנוגע למספר לוחית הרישוי, כי כך תוכל כבר לבטח אותו בהקדם האפשרי. למיטב זכרוני, היה פה שרשור נחמד שבו פלוני כבר הצליח לאתר את מספר האונייה/משלוח של הרכב שלו וזמני הגעה לארץ. בצע חיפוש.

פורסם

תתקשר לסוכן שמכר לך את האוטו ותשאל אותו!

וכשתדע את התשובה, תעדכן אותה בחתימה שלך.:|

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
או שאת מספרי השלדה מקבלים כבר כשהרכב עדיין באוניה בדרך לארץ?

אני שואל כי הזמנתי פיקנטו, והסוכן הביא לי את הטפסים של ההלוואה ובהם יש מספר שלדה, שאלתי האם הרכב כבר בארץ והוא אמר שהאונייה עדיין לא עגנה.

מה המומחים יודעי הדבר אומרים?

מה שבטוח הרכב כבר יוצר , יש מצב שהוא עדיין על האונייה בדרכו לארץ , ליבואן יש את מספרי השלדה עוד לפני הגעת הרכב לארץ.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

גם אני הזמנתי פיקנטו ב 31.05 מספר שילדה כבר יש וסיימתי את כל תהליך ההלואה[מימון] לפי דברי הסוכנת שמכרה לי את הרכב היום האונייה אמורה להגיע לארץ ותוך 14 ימי עסקים הרכב יגיע אלי. את הרכב הזמנתי מסוכנות זני רחובות למי שמעונין יש להם ידני ואוטומט לנסיעת מבחן

פעם ג'ימיני היום פיקנטו

פורסם

מוזר מאוד אני הזמנתי ב24.05 ועדיין לא קיבלתי עדכון לגבי מספר שלדה.(אני גר בכרמיאל זה משנה משהו)?

אקספוזות מתי הזמנת את הרכב?

ולדברי הוסכן שלי כאשר יש מספר שלדה זה אומר שהרכב בדרך(לא יודע מה ניתן להבין מזה).

פורסם
גם אני הזמנתי פיקנטו ב 31.05 מספר שילדה כבר יש וסיימתי את כל תהליך ההלואה[מימון] לפי דברי הסוכנת שמכרה לי את הרכב היום האונייה אמורה להגיע לארץ ותוך 14 ימי עסקים הרכב יגיע אלי. את הרכב הזמנתי מסוכנות זני רחובות למי שמעונין יש להם ידני ואוטומט לנסיעת מבחן

זני ברחובות זה לא סוכנות של טויוטה? :?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

השאלה היא למה לו להביא לך טפסי הלוואה אם הרכב לא בארץ? רק כאשר הרכב נמצא בארץ בוודאות מבקשים להשלים את מחיר הרכב.

בתחום שאני עוסק בו, יבואנים נמנעים למסור מספר שלדה כל עוד הרכב לא נמצא בבונדד.

מקווה בשבילך הרכב כבר פה, פשוט קשה לחכות לרכב חדש!!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מספר השלדה ידוע ליבואן עוד לפני שהאוניה הפליגה, בדרך כלל יבואני הרכב לא מוסרים את מספרי השלדה ללקוחות לפני שהרכבים נפרקו מהאוניה ונבדק שהם תקינים.

במידה והלקוח לוקח הלוואה למימון הרכישה היבואן מוסר את מספר השילדה עוד לפני שהרכב הגיע לארץ ונבדק, מאחר והבנק לא מאשר את ההלוואה ללא ציון מספר שילדה בטופס ההתחייבות לשיעבוד עליו חותם היבואן. במידה והרכב ינזק בדרך יש קצת טפסולוגיה שהיבואן צריך להסדיר מול הבנק להחלפת מספר השלדה בטופס ההתחייבות לשעבוד.

כך שבפועל במקרה שלך מאחר ויש הלוואה לא ניתן לדעת באיזה שלב הרכב נמצא.

פורסם

בעבר סוכנות זני אכן היתה סכנות טויוטה כיום הם סוכנות קיה. לגבי התשלום נאמר לי לסגור את זה בכדי לא לעכב את קבלת הרכב

פעם ג'ימיני היום פיקנטו

פורסם
היי,

אני עשיתי הזמנה ב18/5.

תודה לכולם על התשובות!

נראה שאין דרך החלטית וסופית לדעת, רק להמתין בסבלנות.

בכל זאת אני מאמין שהרכבים של שנינו יהיו על אותה הזמנה לא כך?

ובכל אופן אני הזמנתי אוטומט זה משנה?

פורסם

שהיבואן מזמין רכבים והם עולים על האונייה - הוא מקבל את מספרי השלדה של הרכבים שעלו יחד עם כל הפרטים עליהם (רמת גימור, צבע פנימי/חיצוני וכו').

ככה שהמוכר מסמן לך רכב אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל.

• תוכן חדש...