Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

יישום כלשהו (שלא נכנסתי אליו מעולם) מפרסם לי על הפרופיל ללא יכולת למחוק את הפוסט הרלוונטי. כשאני נכנס לפרופיל שלי אני לא רואה אותו, אבל כשאני נכנס לפרופיל שלי מיוזר של חבר (שחבר שלי), אני רואה אותו.

מכיוון שאיני יכול לראות אותו אצלי אני לא יכול למחוק אותו, הפוסט הזה מפורסם לכאורה ע"י אחד החברים שלי (המכובדים).

מה עושים ע"מ להעיף את זה? מצ"ב התמונה.

תודה לעונים :)

לוח עריכה02.jpg

פורסם

יש לי משום מה הרבה פרסומות כאלו לאחרונה.

עכשיו מופיע לי פרסומת לאלפא מיטו שלא משנה כמה אני מוחק אותה אחרי זמן מה היא חוזרת.

אם אתה נכנס לWALL שלך אתה לא רואה את הפרסומת?

תנסה גם לחפש גם בINFO תחת Activities and Interests

פורסם

אם אני נכנס לקיר מהיוזר שלי אני לא רואה, אחרת הייתי מוחק - רק החברים שלי רואים.

לא רואה את האפליקציה גם תחת Activities and Interests, אני אף פעם לא השתמשתי בדבר הזה.

פורסם

הפרסומת הזאת מפורסמת ע"י אחד מהחברים שלי, כאילו הוא בעצמו פרסם אותה - לצד הפרסומת מופיע השם המלא והתמונה של אותו חבר.

במידה ומדובר בפרסומת המפורסמת ע"י האתר, האם היא רשאית לפרסם את עצמה בצורה כזאת? נשמע תמוה.

למישהו יש את כתובת המייל של פייסבוק העולמי כדי להתלונן?

פורסם

יש תופעה לא ממש חדשה שנקראת "גניבת לייקים" ותופסת תאוצה מאוד מהר לאחרונה.

זה עובד כך: אתה או אחד החברים, נכנס לאיזשהו אתר או פרסומת(קורה באותם אתרים ספציפיים כל הזמן), לוחץ על הפעלת סירטון, על כפתור כלשהו, על תמונה, על לינק כלשהו ובאותו הזמן שמופעל הסרטון, מוגדלת התמונה או שאתה עובר לאתר שחפצת בו - זה אוטומטית עושה לך לייק בפייסבוק לאותו אתר ומפרסם את זה כאילו השתמשת באפליקציה כלשהי או המלצת על קישור, סרטון, כתבה או תמונה.

לדאוג להחרים אתרים בסגנון ולדעת לא להיכנס לדברים בסגנון שחברים מפרסמים כביכול.

Mazda 2 2013

פורסם

חוץ מהתאריך לידה שלכם ושמכם- כל דבר ששמתם בפייסבוק שייך לפייסבוק...

נסו להיזכר אז, לפני 3-4 שנים כשנרשמתם לאתר- לחצתם על "אני מסכים עם תנאי בלה בלה בלה..." הסכמתם לתנאי האתר בלי לדעת אפילו מה הם אומרים ואין דרך חזרה.

אין על מה להתלונן והכל שם כשר וחוקי.

מי שזה ממש מפריע לו שיצמצם את השימוש בפייסבוק ויגביל אותו למינימום.

אני בטוח שפייסבוק העולמי מקבלים מאות אלפי מיילים ביום, ועוד אני בטוח שעל כולם הם הפעילו כלל שיעופו ישירות ל"פריטים שנמחקו" :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...