Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי היום לרכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mad:

קמתי בבוקר להקפיץ את חברה שלי, וכשהתקרבתי לאוטו הדלת של הנהג לא הייתה סגורה עד הסוף, ולא נעולה... (אני בטוח שנעלתי את הרכב מכוון שאני בודק תמיד אחרי שאני נועל)

פתחתי את הרכב ואחרי שוידאתי שהכל בסדר ברכב התפלאתי לגלות שלא נגנב כלום !!!!

אחרי שחזרתי הבייתה גיליתי שריטה שנעשה עם מפתחות על המכסה מנוע...

זו כבר הפעם אולי הרביעית שפורצים לי לרכב... (בניהם פעמיים שלא נגעו בכלום...) אני משתגע כבר !!!

למישהו יש עצות? אני יודע שאין הרבה מה לעשות אבל בכל זאת אולי ?

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

משתתף בצערך, ראה:http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=39579/

גנבו לי דברים יחסית חסרי ערך (בקבוק מים ירוקים :shock::!: אבל לא את הצ'ינג'ר :?: )

חוץ מאזעקה וכד' אין מה לעשות.

חשוב שלא יהיו חפצים גלויים לעין (גם סתם דברים לצורך העיניין).

ולקוות לטוב :roll:

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

עם הפיאט אונו - נרקומן פרץ לרכב כדי לקחת מכונת גילוח ישנה\כסף קטן שהיה מונח אי שם...

למזלי הוא לא שבר חלון או הרס צילינדר... הוא פשוט עיקם את הפח... ועם איך שהרכב היה נראה לא היה איכפת לי במיוחד... (חודש אח"כ הוא נמכר...)

להבא:

לא לשים דברים מושכים (אפילו במידה מועטה) במקום נראה לעין...

ולהתפלל יום יום שימותו האנשים שעושים את זה :mad::evil::mad:

שיהיה בכיף!

פורסם

נכון שעכשיו עברות במוחך מחשבות:

אול אני יקנה מצלמה ?

אולי אני יביא שומר כל לילה והעביר לו את המשכורת שלי ?!?!?

אולי אני ייתן לכלב לישון באוטו ?

אולי אני יבקש מאיזה שכן שישמור ויתן לו 100 שקל ללילה?

צריך לחתוך לגנבים את היידיים :twisted:

גם לי קרה מקרה כמו שלך שבאתי לאוטו ולא היבנתי למה הדלת טרוקה ..ואכן פרצו

היתחלתי לישון עם רובה צלילה בלילה וגז מדמיע מיתחת לכרית

שיבא היום שאני יתקל בגנב (גם 2, 3 אנשים) יש לי ציוד להשמדה המונית

שמתי את הביפר הזה..ואני יישן כמו חתול מוכן ליקפץ מקומה רביעית על הגג של הוולוו של השכנים ,לתפש אותם על חם וישר למשטרה :evil: (כניראה שגם אותי יקחו לשם..)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דני: אני זוכר שקראתי את ההודעה שלך, וכמו שאמרתי כנראה שזה ילדים, אבל מה שמוזר הוא שזו כבר פעם רביעית...

מישהו כנראה עושה את הדברים האלו במכוון לאוטו שלי...

נפנף: לי עיקמו את הפח 3 פעמים הפעם כנראה השתמשו בסרגל... מרגיז אותי עצם זה שפרצו לי לרכב (ועשו לי שריטה מכוערת מקדימה)

gsi16v: עברו לי הרבה מחשבות בראש, לגבי משכורת... אני חייל.... איזה משכורת?!

תודה על הציניות...

אבל במקרה שאתה לא צוחק... על איזה ביפר אתה מדבר?

פורסם

זו כיאלו אזעקה שקטה

מתקינים את זה באוטו וכל פתיחת דלת או מכה או כל משו אחר שיכול להפעיל אזעקה מצפצץ אצלך בביפר

זה עוהל איזה 800 שקל

ויש כזה משולב עם אזעקה (גם הביפר וגם השלט של אזעקה ביחד) וזה עולה קצת יותר מ 1000

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה מדבר על השלט הזה שיש לו מסך LCD שמראה את מצב הרכב כל הזמן ?

פורסם

לחבר שלי היו מנסים לפרוץ לאוטו וכל פעם זה היה נזק רציני של 500 שקל

היו שוברים את הצילינדר כנראה עם מפתח מיוחד ומפשפשים ברכב

הייתה לו ב.מ.וו

לילה אחד הוא ביקש ממני לבוא לישון אצלו כדי שנתפוס את הבני כבשים המעצבנים

האלה

באתי אליו עם ה מקוצר ומחסנית ריקה

בקיצור הטמבלים הופיעו ולפני שהם הספיקו לעשות נזק קפצנו עליהם עם איומים שנעשה

מהם מסננת

הם ברחו על נפשם ולא חזרו מעולם...

וזה אחרי שגרמו לנזק של 1000 שקל.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לחבר שלי היו מנסים לפרוץ לאוטו וכל פעם זה היה נזק רציני של 500 שקל

היו שוברים את הצילינדר כנראה עם מפתח מיוחד ומפשפשים ברכב

הייתה לו ב.מ.וו

לילה אחד הוא ביקש ממני לבוא לישון אצלו כדי שנתפוס את הבני כבשים המעצבנים

האלה

באתי אליו עם ה מקוצר ומחסנית ריקה

בקיצור הטמבלים הופיעו ולפני שהם הספיקו לעשות נזק קפצנו עליהם עם איומים שנעשה

מהם מסננת

הם ברחו על נפשם ולא חזרו מעולם...

וזה אחרי שגרמו לנזק של 1000 שקל.

מסוכן מאוד מה שעשית, יכולים להכניס אותך לכלא צבאי להרבה זמן.

סתם שתדע, אם מישהו פורץ לך לרכב, הדבר הכי טוב לעשות זה להיתקשר למשטרה ולנסות להבריח את הגנב ללא אלימות. אם למשל אתה רצ אחרי מישהו שפרץ לך לרכב, תופס אותו, מחזיק אותו בכוח ולא נותן לו להימלט, אז הגנב יכול להיתלונן על תקיפה. ככה הוא יואשם בפריצה, אתה תואשם בתקיפה וכל זה בגלל איזה רדיו-דיסק. אני לא רוצה לחשוב בכלל מה אותו פורץ יכול לעשות עם עורך-דין טוב. תשלם פיצויים כל החיים שלך.

פורסם

אדם שמבצע עבירה נגדך או נגד הציבור, יש לך הזכות לבצע דבר שנקרא "מעצר אזרחי" תוך שימוש בכח סביר, וללא פגיעה ממשית במבצע העבירה....אם הוא יתלונן נגדך על תקיפה, אני בספק אם יש שופט מספיק מטומטם להרשיע אותך (בהתחשב בעובדה שרק החזקת אותו בכח ולא שברת לו את הפרצוף כמובן)

פורסם
עם הפיאט אונו - נרקומן פרץ לרכב כדי לקחת מכונת גילוח ישנה\כסף קטן שהיה מונח אי שם...

למה אתם חושבים שנרקומנים הם פורצים לרכבים???.....אני כל פעם צוחק מזה,נרקומן בקושי יכול לזוז ואתה רוצה שיהיה לו כח ללכת לפרוץ לאוטו?!.זה נערים כמעט 100 אחוז

אהלן מה נישמע???.

פורסם

למה אתם חושבים שנרקומנים הם פורצים לרכבים???.....אני כל פעם צוחק מזה,נרקומן בקושי יכול לזוז ואתה רוצה שיהיה לו כח ללכת לפרוץ לאוטו?!.זה נערים כמעט 100 אחוז

קודם כל - אתה לא מכיר את האיזור שלי...

לצערי אני יודע מה הסחורה שמסתובבת בחניה שלנו... ואני יודע שזה נרקומן. אז תתקן מישהו אם יש לך ידע מוקדם...

ילדים יפרצו לרכב בשביל לקחת רמקולים או שיגנבו טסות\סמל\מראות תוספת וכד'... וכמובן רדיו-דיסקים וכד'...

אם אין לך משהו טוב לומר - פשוט אל תעיר... מיותר!

שיהיה בכיף!

פורסם
אדם שמבצע עבירה נגדך או נגד הציבור, יש לך הזכות לבצע דבר שנקרא "מעצר אזרחי" תוך שימוש בכח סביר, וללא פגיעה ממשית במבצע העבירה....אם הוא יתלונן נגדך על תקיפה, אני בספק אם יש שופט מספיק מטומטם להרשיע אותך (בהתחשב בעובדה שרק החזקת אותו בכח ולא שברת לו את הפרצוף כמובן)

אם היה מדובר על פגיעה בנפש, אז בטוח שהשופט היה מתחשב. למשל אם אתה מציל בחורה מידם של כמה גברים שמנסים לאנוס אותה, אז אף אחד לא יבוא אליך בטענות על כך שהפעלת כח פיזי.

אבל כאן מדובר על פגיעה ברכוש ושום שופט לא יוצא אותך זכאי אם פגעת בנפש על מנת למנע פגיעה ברכוש.

• תוכן חדש...