Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה: לא יודע אם אתה מכיר אותי אבל ההתמחות שלי היא במאזדה פורד כיום יש המון תקלות ברכבים הללו שאני מתקן בחמש דקות כיוון שאני מראש יודע מה הבעיה, אבל הרכב הראשון שהיה עם אותה תקלה לפעמים השקעתי בזה כמה ימים ואפילו שבועות של עבודה ומחשבה, אז מה לדעתך עליי לעשות במקרה שכזה לתת את הידע שלי בחינם או לחייב ????

כשאני פונה לבעל מקצוע אני מצפה שהוא יהיה מומחה\מקצוען (אגב אלה מילים נרדפות).

ככה שבכדי לעבוד אתה חייב את הידע הזה.

אין לך ידע אז אל תקרא לעצמך בעל מקצוע.

לגבי לתת בחינם, לא, אבל...

אבל בכל עסק יש תודעת שירות ויש הגינות (ואני לא חושב שאתה צריך לשמוע את זה ממני, אתה כבר מכיר ומיישם, אני מניח).

אם מלכתחילה הבחור היה אומר שהוא מוכן לבדוק ויכול להיות שזה יעלה לי כמה שקלים הייתי מתייחס ומרגיש אחרת.

זה היה אחרת מאשר זה שהוא נתן לי תחושה שהוא עושה לי טובה, מייבש אותי עד שהתפנה לגמרי וגם אז בא פתח 6 ברגים והלך לשתות קפה עם איזה מכר שלו כשהוא משאיר אותי לבד ברכב כדי "לשחק" עם התריס ולקרוא לו כשזה מסתדר ואז הוא ינתק לי את המחבר ויסגור את ששת הברגים.

אז או שאתה נותן שירות או שאתה עושה טובה.

אני גם אשאל שאלה: אתה היית נוהג ככה אצלך בעסק?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

שום דבר לא בא בחינם, ולכן גם מוניטין לא קונים בחינם.

כשמציעים עזרה - עוזרים, לא לוקחים כסף. ו90 ש"ח, שלא לומר 150, זה יותר מכמה גרושים. לפחות בשבילי.

הרוויח 90 ש"ח, אבל יצא שכרו בהפסדו העתידי, כי אתה לא תחזור לשם וגם יש לו יופי של ממליץ.

במוסך שלי, שהוא מקצועי אך לא מהזולים בשוק, על דברים מהסוג הזה, אני תמיד מציע לשלם, אבל בעל הבית אומר לי "טוב שהצעת - אחרת הייתי דורש ממך, אבל מאחר שהצעת - אני מוותר על התשלום".

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אז זהו שאני לא בעל עסק, ואצלנו עוד לפני שהרכב פוגש בעל מקצוע יועץ השירות מידע את הלקוח שאם יש קשר בין התיקון הקודם לנוכחי לא יחוייב בעלות כלשהי, במידה ולא תוגש לו הצעת מחיר.

יאשר נגמר הסיפור לא יאשר ישלם עלות הבדיקה.

עוד דבר אצלנו בחיים לא היו סוגרים לך את התריס ב"קומבינה" אלא מתקנים את התקלה.

• תוכן חדש...