Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראובן

תודה

הפרט החשוב הוא שניתן להתקין פנסים כאלה באופן עצמאי -כלומר התשתית קיימת בכל הספיידרים ,אם הבנתי נכון?

עמי

אני לא משוכנע לחלוטין לגבי הפנסים, יתכן ודרוש להחליפם, מה שבטוח, מורידים את הטבעות מסביבם לפני התקנת החיפויים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא משוכנע לחלוטין לגבי הפנסים, יתכן ודרוש להחליפם, מה שבטוח, מורידים את הטבעות מסביבם לפני התקנת החיפויים.

עד כמה שאני יודע יש גם קדח עם הברזה בחלק התחתון של מסגרת הפנס כדי לחבר את הקליפס התחתון בחיפוי פנס

יכול להיות שבדגמים שלא היו במקור החיפוי זה לא קיים וצריך להכין (אולי קדח לבורג פח שאני לא כל כך אוהב)

פורסם

התמונות מדהימות, האלפות מדהימות. יש שם מספר אלפות 164 ממש יפות ושומורות (יש לי חיבה מיוחדת לרכב הזה כי היה לי אחד וזה היה הרכב הראשון שלי). :inlove: כל האלפות 164 ממפגש היו V6? לא הייתה במקרה אחת TS? :roll: היה במפגש גם QV?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
התמונות מדהימות, האלפות מדהימות. יש שם מספר אלפות 164 ממש יפות ושומורות (יש לי חיבה מיוחדת לרכב הזה כי היה לי אחד וזה היה הרכב הראשון שלי). :inlove: כל האלפות 164 ממפגש היו V6? לא הייתה במקרה אחת TS? :roll: היה במפגש גם QV?

כולן V6, שתיים סופר ואחת (האדומה) רגילה.

פורסם

תודה על השיתוף. היה לכם מפגש מדהים. :mm_yeah:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

WOW

אתם פשוט :king:

שאפו על התמונות, על הטיול, התכנון והארגון.

סרטון פרומו מדהים, ממתינה לסרט המלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בבית, כי לא היה לי טרמפ....

:roll:

בפעם הבאה.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
האלפא 164 פשוט מדהימה!!!!! יש עוד תמונות שלה?

של איזה מהן?

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

לאיזו משלוש ה-164 שהיו הכוונה?

היו בסך הכל 23 מכוניות מדגם אלפא רומאו בטיול מתוכן 13 אספנות (ג'וניור, ג'וליה, סוד ו-GTV), שלוש חדישות (2000-2006) והיתר משנות השמונים ותחילת שנות התשעים: אלפא 75, אלפא 33 ואלפא 164.

פורסם
לאיזו משלוש ה-164 שהיו הכוונה?

היו בסך הכל 23 מכוניות מדגם אלפא רומאו בטיול מתוכן 13 אספנות (ג'וניור, ג'וליה, סוד ו-GTV), שלוש חדישות (2000-2006) והיתר משנות השמונים ותחילת שנות התשעים: אלפא 75, אלפא 33 ואלפא 164.

ראובן

שכחת שהיו גם הספיידרים של יגאל ושלי :cry:

שהם גם רכבי אספנות

שלי

resizeddsc07163.jpg

• תוכן חדש...