Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ..

לאחר רכישת ביט 1 אני מחפש הגברה לסט של הפוקל אוטופיה BE

כאמור אני צריך להגביר 6 ערוצים (מונובלוק לא רלוונטי כרגע)

מחפש יותר איכות פחות עוצמה

האפשריות :

1.גנסיס 4 ערוצים 50*4 למיד ולטוויטר - וVRX 2.150 למידבס

2.אודיסון VRX 6.420 לכל הסט

3.זפקו קומפטשין 50*4 למיד ולטוויטר - זפקו קומפטשין 2*75 למיד בס

4.סלסטרה RA 475 למיד ולטוויטר - סלסטרה RA275 למיד בס

5.גנסיס 4 ערוצים 50*4 למיד ולטוויטר - וגנסיס דואל מונו למידבס

6.הצעות חדשות - תקציב של 5-6K

תודה לעוזרים

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזאפקו נחשב טוב מאוד גם האודיסון וגם הצעה שלי היא הלויתין של זאד אדיו,

כל המגברים מאוד איכותיים וחזקים.

אבל גם יקרים, אין מה לעשות על איכות משלמים.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני לא יודע אם התכוונתה להצעות חדשות כלשונן ,או הצעות אחרות.

יש ביד שניה את ספינת הדגל של מקינטוש מגבר 6 ערוצים 4X100\300X2

או שני מגברי TRU בילט 4X100\2X200

פורסם

תודה חברה ..

נוספה עוד אופציה טובה .

סינפוני 4*50 AMPLITUDE ועוד אחד של 105*2 למיד בס

הטרו והמקנטוש אופציות טובות ויקרות : )

pioneer.p99

dynaudio esotar 2 - 3way

פורסם

עזוב אותך שטויות אם אתה רוצה איכות וכוח בסט הזה, לך רק על Mcintosh על תחשוב פעמיים בכלל.

באמת אחד המגברים הטובים ביותר שיצרו.

אתה מוזמן להגיע למפגש מרכז ולראות איך הפוקל שלי נשמעים אם מגברים יחסית פשוטים אבל עם הרבה כוח.

פורסם

העיניין הוא שאני לא מחפש כוח בכלל

אני מכוון יותר לאיכות , בגלל זה אני מחפש מגברים של 50-75 RMS

ולמיד בס -100-120 RMS

בעצם עוצמות שיושבות בדיוק לסט

תודה

pioneer.p99

dynaudio esotar 2 - 3way

פורסם

לך תימצא מאקינטוש במחיר שפוי וחף מכל תקלה ועובד 100%.

לשלם על מגבר משנות ה 90 מחיר הזוי לא היתי ממהר בכלל.

אולי היתי הולך על שילוב של 4.1K ואיזה מגבר 2 ערוצים חלש יותר לטוויטר.

או איזה VRX DIRECT של 6 ערוצים. אגב לא הדגם שהצעתה אלה ה DIRECT שעובד פול ריינג'.

יש גם איזה לוויתן ביד שניה ששווה לך לשמוע ולראות אם אתה אוהב.

גם הסדרות הגבוהות של סלסטרה מאוד איכותיות!

פורסם

מגבר צריך להגביר ולא כלום.

כאשר מגבר חזק זה מגבר טוב.

אני אישית מעדיך מגבר חזק יותר בכמה W ממה שנדרש על ידי יצרן של רמקולים.

למה? כי בעודף עוצמה דאנפינג פאקטור גדול יותר, פחות יעוותים... ויותר מזה, האמור פחות משבית את רכיבים של מגבר.

אני היום מגביר עם מגבר של 1000W את הטוויטרים שלפי הספר דורשים 40W+40W=80W, מגביר וופרים עם מגבר של 1000W את וופרים שדורשים 50W+50W=100W...

כאשר אני נותן עוצמה לאלמנטים שלי הם צורכים וצורכים, יותר מאלייטים שלי, וזה עוד ללא מידים וקרוסים.

כאשר קרוסים פאסיבים דורשים המון כוח, במיוחד קרוסים כמו שיש לך. אם הם בחיים לא קיבלו כוח אמיתי אז בחיים לא תדע אך זה.

אני זוכר בזמנו של MOREL אלייט הישן שלי כול הסט היה מוגבר דרך הקרוס שלהם רק עם מגבר שני ערוצים, וופרים היו מעיפים את הדלתות. אז במוסך של צביקה עופר דותן קיבל השמע שלהם וממש היה מופתע, לא היה מאמין שזה אלייט. (חבל שעזבתי את האלייט)...:cry:

עד היום אני זוכר, חיתוכים של אלייט, 3800/12, 300/12, 50/12, איזה ימים הם היו...

פורסם

אם הטרו והמקנטוש יקרים מידי הייתי בהחלט חושב על הVRX

גם מטעמי נוחות של התקנה ואסטטיקה ולא רק אודיו

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לווייתן II ?

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Yogicar , תחדש ותהנה מהסט , בהחלט סט ברמה גבוהה.

לגבי ההגברה , עלו פה כמה וכמה הצעות מעולות , אני הייתי הולך על הגנסיס שאני מאוד אוהב אותם. הוריאציה של הדואל מונו + 4 ערוצים לטעמי היא מעולה כי היא גם מאוד ורסטילית. רק צריך לציין , הגנסיס 4 ערוצים הוא לא 50X4 , הוא נותן באיזור ה 100X4 , והוא מאוד חזק וזה מניסיון רב איתו . על הדואל מונו בכלל אני לא חושב שאני צריך לספר , הוא פשוט מגבר 2 ערוצים מצוין לכל מטרה - זה אני אומר אחרי שלאורך השנים האחרונות יצא לי להשתמש בדואל מונו לכל קשת ההגברה , החל מהגברת סאבים שונים, מידבאסים שונים והיום מיד וטוויטר דרך קרוס.

כרגע במערכת הנוכחית שלי אני משתמש בדיוק במגברים האלו , דואל מונו ו 4 ערוצים.

כמובן שגם מגברים ברמה "מקבילה" אחרים הם אופציה טובה מאוד למרות שאני מעדיף את הגנסיס , גם טרו , מקינטוש VRX ועוד יעשו עבודה מצויינת.

אני זוכר בזמנו של MOREL אלייט הישן שלי כול הסט היה מוגבר דרך הקרוס שלהם רק עם מגבר שני ערוצים, וופרים היו מעיפים את הדלתות. אז במוסך של צביקה עופר דותן קיבל השמע שלהם וממש היה מופתע, לא היה מאמין שזה אלייט. (חבל שעזבתי את האלייט)...:cry:

מה שמזכיר לי שאני צריך להגיע לצביקה בהזדמנות לעוד טיפול ברכב icon_wink.gif

באמת נכון , אני זוכר ששמעתי אצלך ובאמת האלייט אצלך עבדו מצוין. המגברים שם עשו עבודה נהדרת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...