Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום!

אני מעוניין לדעת אם שימוש בנייר ליטוש 800 ואז 1200 יספיק או שמומלץ להשתמש גם בנייר מס' 2000?

אם השימוש בנייר הזה אכן משמעותי, איפה משיגים אותו? חיפשתי רבות וללא כל הצלחה!

עדיף שתשתמש גם בנייר 2000. אם תגיד מאיפה אתה אולי נוכל לכוון אותך לחנות שמחזיקה ניירות אלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

בבעלותי ג'יפ יונדאי טוסון 2006 אותו רכשתי לפני כשנה וחצי. כאשר רכשתי את הרכב, הפנסים הקידמיים היו שרופים, חסרי ברק ובמצב לא "משהו" באופן כללי.

לקחתי את הרכב לחברת CarTaract שקיימו, בזמנו, מבצע של הברקת הפנסים ב 100 ש"ח. הטיפול הניב תוצאות משביעות רצון אם כי לא מושלמות. לאחר שהחומר התייבש על הפנסים ניתן היה לראות עליהם את סימני משיכת החומר לאורך כל פנס. במרוצת השנה וחצי האחרונות מצב הפנסים , באופן טבעי, הלך והחמיר והם זקוקים לטיפול נוסף.

חשבתי לבצע את המדריך שבשרשור אך לפני כן הייתי מעוניין לברר מספר פרטים:

1) מכיוון שהרכב עבר את הטיפול המדובר בCarTaract, האם עליי לפעול אחרת מכפי שמציע המדריך שבשרשור?

2) בעת ביצוע הטיפול הקודם ב CarTaract הבחור שביצע את הטיפול, השתמש בנייר שיוף אחד בלבד (ככל שזכור לי)שהיה בערכה. באילו ניירות שיוף עליי להשתמש לדעתכם?

3) חשבתי להזמין ניירות מEBAY. הניירות שפורסמו בלינק שבאחת התגובות בשרשור נחשבים איכותיים?

מצורפות תמונות של מצב הפנסים כיום להתרשמותכם .

תודה!

IMG_1675.jpg

IMG_1677.jpg

IMG_1674.jpg

IMG_1676.jpg

פורסם

איפה אפשר להשיג נייר 2000 באיזור השרון?

האמת עשיתי עם נייר 800 ואחרכך עם 1000 יצא מעולה,אבל נראה לי שהיה יכול לצאת יותר טוב עם נייר 2000.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

1) מכיוון שהרכב עבר את הטיפול המדובר בCarTaract, האם עליי לפעול אחרת מכפי שמציע המדריך שבשרשור? לא, אתה יכול וצריך לבצע את התהליך כמו בכל מקרה אחר

2) בעת ביצוע הטיפול הקודם ב CarTaract הבחור שביצע את הטיפול, השתמש בנייר שיוף אחד בלבד (ככל שזכור לי)שהיה בערכה. באילו ניירות שיוף עליי להשתמש לדעתכם? השימוש הוא בהתאם למצב הפנסים כפי שנכתב בתחילת השרשור

3) חשבתי להזמין ניירות מEBAY. הניירות שפורסמו בלינק שבאחת התגובות בשרשור נחשבים איכותיים? אפשר להשיג הכל בארץ וזה עולה שקלים בודדים - הכל כבר נכתב

מקוה שזה עונה לך על השאלות

פורסם
מקוה שזה עונה לך על השאלות

עונה גם עונה...

שאלה : בהתאם להתרשמותך ממצב הפנסים לפי התמונות שפירסמתי, באילו ניירות עליי להתחיל את העבודה? נייר 800 יהיה גס מידיי?

ושאלה עקרונית נוספת: נניח שמצב הפנסים מצריך להשתמש בניירות 1200 ו 2000 והתחלתי את העבודה עם ניירות גסים יותר ( 800 למשל..), האם עלול להיגרם נזק לפנס?

תודה רבה וסופ"ש נעים!

פורסם
איפה אפשר להשיג נייר 2000 באיזור השרון?

האמת עשיתי עם נייר 800 ואחרכך עם 1000 יצא מעולה,אבל נראה לי שהיה יכול לצאת יותר טוב עם נייר 2000.

מישהו?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין עדיין תוצאות סופיות, אבל עכשיו חזרתי מליטוש הפנסים שלי.

העבודה התבצעה בחניון תת קרקעי חשוך למחצה (נאונים לא ישירים), מה שהקל על עומס החום אבל בוודאות פגם בתהליך מבחינת תשומת לב לפרטים.

אין לי תמונות "לפני" (חשוך מדי), ורק מחר בבוקר אבדוק ואציג בפניכם מה התוצאה הסופית.

תודה רבה לפלטינום על המחקר והמדריך הפשוט ליישום!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תוצאה יפה !

תודה על הפרסום !

ד"א - מאיר, אני חייב לדבר איתך בקשר לסיגריות אלקטרוניות ואני עדיין לא יכול לשלוח

ה"פ.. והבנתי שיש לך סקייפ .. אז אם תוכל, בבקשה תרשום לי אותו בהודעה פרטית או פה :)

תודה שוב..!

פורסם

טוף, לא יצא לי מושלם כמו שקיוויתי, אבל זו אשמת העבודה שלי ולא המדריך.

הפנסים היו צהובים בחלקם העליון, שאכן השתייף לו במידה רבה בתהליך של 800-1200-2000 מהגס לעדין כמובן. הליטוש לא הזיז לשאר הפנס שנשאר חלק לגמרי, כלומר הפנס לא עבר את השלב בו הוא חלבי.

נשארו לי סימני כיוון והפנס לא שקוף כמו חדש.

תמונות אביא בהמשך.

אני עושה היום ליטוש למזדה 2 ומקווה להביא לתוצאות נאות יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

להלן תמונות.

המזדה יצאה מושלם, בזכות זה שמרחתי את הלכה מנייר סופג סחוט לגמרי, כלומר שכבה דקה ולא מורגשת. זה עשה את כל ההבדל, זה והעובדה שעבדתי באור יום ויכולתי לעשות עבודה מדויקת.

פנסי הסיטרואן נראים פסדר, לא חדשים ולא מספקים מבחינתי, אבל זו אשמתי. כשיהיה לי זמן נבצע ליטוש נוסף. התמונה החשוכה מדגימה את תנאי העבודה הקלוקלים.

פלטינום אתה גדול, תודה רבה.

IMG_20120714_112836.jpg

IMG_20120716_153006.jpg

IMG_20120716_153020.jpg

IMG_20120716_153025.jpg

IMG_20120716_175913.jpg

Winston S. Churchill -

פורסם

פלטיניום - תודה רבה!!!

יישמתי את התהליך על פנס של רכב ששייך לחבר, יצא חדש!

השתמשתי בנייר 1200 לניקוי החלקים השרופים, ואח"כ נייר 2000 להשגת תוצאה חלבית אחידה.

שכבה עדינה של לכה הטיסה את הפנס למצב חדש לגמרי. :-D

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...