Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרואים אני חדש בפורום אז שלום רב לכל החברים והמנהלים

למרות שהפורום מאוד עינייני ונקי מספאם נראה לי שאני במצב של " טו מאץ אינפורמיישן" (-:

אני יתחיל ונראה לאן זה יתגלגל תודה מראש לכול מי שיענה ויעזור....

נתחיל מזה שהיתחדשתי בהונדה סיוויק 07

אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית בDVD ומסך קידמי בארץ המחירים משתוללים אז מצאתי באי בי את זה

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270704394726&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1845wt_932

על פני נראה לי שזה מתאים שלחתי למוכר את הפרטים של הרכב ומחכה לתשובה ממנו אבקש ממביני עיניין כאן גם את חוות דעתם

שנית לפחות לעת עתה

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170634106776&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_3584wt_1002

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעיניין תודה רבה מראש

ושבת שלום

פורסם

קח בחשבון שאם אתה מזמין באיביי תוסיף למחיר משלוח + מס 33% + מע"מ.

ע"פ הדרישות שלך אתה צריך 2 מגברים, אחד של 4 ער' לקומפ' + מגבר מונו לסאב.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

מתקבל בהבנה אבל מה חוות הדעת על המגבר ואולי יש פה בעל רכב זהה לשלי שגם החליף את היחידה הקידמית?

פורסם

לפאנל הקידמי אתה רוצה מסך טאצ' ?

או שאתה מסתפק במערכת אפטר מרקט ?

אני מאמין שיש מתאמי פלסטיקה לאוטו שלך ,

וגם מתאמי פלסטיקה ל DVD בלי היחידה עצמה .

שים לב שבלינק הראשון באיבי המוכר איני שולח לישראל שזה פרט נורא חשוב .

פורסם

תודה

את איביי אני מכיר מצויין על כל עלויותיו וחסרונותיו

וכמה שלא חפרתי לא מצאתי מתאמים רק יחדיות שלמות ולא מעניין אותי הטאצ אלה מסך קידמי לנוחות עם הילדים

ומה אפטר מרקט?

יש לך מקור למתאמים?

• תוכן חדש...