Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשעוברת על פנייך אלפא רומיאו GT וחבר שלך אומר: "וואו, איזה כוסית הנהגת" ואתה עונה לו "כן..." ;)

אני מקווה שאתה לא מתכוון לאישתי:lol:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
כשאחרי כל חנייה אתה מסתכל על האוטו ונותן לעצמך פידבק על רמת הדיוק של החנייה:roll:

(או שזה רק אני? :D)

קבוע! ואם לא חניתי טוב מתעצבן על עצמי, נכנס לאוטו ומתיישר!

מלפני שבועיים: חברה התקשרה בערב (חיילת, הייתה בבסיס) ושאלה אם אני עסוק, עניתי לה שלא ממש- סתם צופה בפורנו...רוצה לשמוע?

היא" לא ממש"

באותו רגע הצמדתי את השפורפרת לרמקולים, זה מה שהיא שמעה:

http://www.youtube.com/watch?v=E4qp2ymkyvU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
* כשאתה מוציא מספר רכב רזרבי בשביל לתלות אותו מעל המיטה שלך בשביל התזכורת במקרה ואתה מוכר את הרכב :)

* כשאתה מנקה את האם אימא של הרכב ויוצא לפגישה, וכשאתה מתחת לבית של הבחורה שלך אתה מוציא את הג'ילדה ומתחיל לנקות את האבק שהצטבר בדרך.

* כשאתה מעדיף לסבול את הבכי של אח/אחיינית הקטנים שלך במהלך הנסיעה, מאשר לתת להם לאכול את הבמבה שהם כל כך אוהבים.

* כשאתה שוכב המיטה ומדמיין כמה מעולה זה יהיה אם תוכל להכין מתקן כלשהו על מנת להכניס את הרכב לחדר שלך.

* כשאתה מחליט לישון ברכב בשביל להיפרד ממנו, יום לפני שאתה מוכר אותו.

מקרה קשה של מכירת הונדה אקורד :( אני הייתי יושן חודש לפני אם הייתי מצליח לתפוס אותה ונאלץ למכור (כנראה שהסיבה היחידה שהייתי מוכר הייתה כי מישהו מכוון לי אקדח לראש).

CD5 4EVER.

* כשאתה יודע שרכב החלומות שלך זה רכב שאפילו לא 10 איש בישראל יבינו למה אתה כל כך אוהב אותו, ולא תעדיף להשקיע את אותו תקציב ברכב שנת 2010-2011.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
איזה פעוטון היא?

משפחתון מיכל. הספיקו כבר לספר לי על האבא חובב המכוניות. הצלחתי לקשר עם הלחם אלפא, אחרי שאכלנו אצלכם אתמול. תודה על ההזמנה, אגב, היה טעים!

Way down the lane away, Living for another day

פורסם
משפחתון מיכל. הספיקו כבר לספר לי על האבא חובב המכוניות. הצלחתי לקשר עם הלחם אלפא, אחרי שאכלנו אצלכם אתמול. תודה על ההזמנה, אגב, היה טעים!

תודה רבה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

1. כשאתה משקיע את רוב הזמן הכוחות והכסף שלך ברכב שלך, שאותו אתה מחזיק כבר 14 שנים. וכולם כולל כולם (משפחה, חברים, אפילו הבוס שלך בעבודה) סולדים ממנו, עקב היחסים ביניכם.

2. שמתם לב שלכל דגם של רכב יש את הריח הייחודי שלו?

פורסם

שאתה מוכן להשקיע ברכישה או בתחזוקה של רכב בן יותר מ 15 שנה, שבכסף הזה בקלות היית קונה אחד חדש מהסוכנות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

שהתשחררת מהצבא ואתה מתכנן לטוס לנורבורגרינג ולא לתילאנד,ואף אחד לא מבין מה נסגר איתך....

אצלי לפחות 8)

פורסם

כשאתה קורה פה תגובות ואז נזכר להיכנס ל ebay לחפש דברים לרכב, ללכת לעשות דריפטים עם העגלה של הסופר וכו'..

פורסם
שהתשחררת מהצבא ואתה מתכנן לטוס לנורבורגרינג ולא לתילאנד,ואף אחד לא מבין מה נסגר איתך....

אצלי לפחות 8)

וואו כל כך נכון!:lol:

או מעדיף לחסוך כסף לספורטיבית :shock:

פורסם

אצלי לפחות 8)

חחחחחחחח ענק!!!

דוגרי כל החברים שלי אומרים אחריי הצבא אטוס לדרך המוות, להודו, לתאילנד (הייתי כבר),

רק חולה נפש כמוני מסוגל להגיד שהוא רוצה לשכור רכב ספורט ולקרוע את אירופה ואחר כך לטוס לארצות הברית להוציא רישיון טייס... :twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
* כשהרכב שלך מגיע לקילומטרז עגול (75000,90000, וכד' ), אתה עוצר בצד כדי לצלם את הסיפודמטר, ולתעד את הארוע!

* כשאתה אתה מכיר טוב את הכביש ומחשב באיזה צד עדיף לסוע כדי שהמכונית מקדימה לא תעיף אבק על האוטו שלך.

* כמו שכבר נאמר, כשאתה מגיע לדייט ולפני שאתה אומר שהגעת אתה מוריד את כל האבק שנצבר על האוטו.

:lol: :lol: :lol: :lol: כמה שזה נכון! יש לי תמונות של 80000 88888 ו90000.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תוכן חדש...