Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל יצרן יש ריקולים , אבל אצל טויוטה זה מתחיל להיות מוגזם

נ.ב.

אבל אל תדאג לסחירות הרכבים בארה"ק , אצלנו לא מתייחסים לכאלה דברים פעוטים כי זו לא אותה טויוטה .

לפי הכתבה הקורולה האמריקאית היא לא מה שנמכר בארץ , מסקנה ? ! אלינו מגיעות הטויוטות היותר טובות , אלה עם החיישנים שפותחים כריות אוויר , אז אפשר להירגע , ולנחש שכל הטויוטות ימשיכו ל'החזיק מחירון' גם מחר,

פורסם

לדעתי מדובר בתמהיל של יצרן ענק, מספר רב של דגמים ומפעלי הרכבה בנוסף לאווירה של הסטריה טוטלית שגורמת להם לא לקחת שום סיכון.

הצירוף של כל אלה גורם לשם טויוטה להופיע בסמיכות למספר גבוה של ריקולים.

פורסם

יש ריקולים מדי יום, על טויוטה מסתכלים עם זכוכית מגדלת, כל פיפס קטן והם בכותרות, לדעתי ריקול מעיד על חברה רצינית.

יש פגמים ותקלות בכל רכב, כמה פעמים יש תקלות סדרתיות ויצרן שלא מכיר בהן?

haters will hate

פורסם

+1.

טויוטה חטפו בראש על פרשת הדוושה ועל נסיונם לכאורה לטאטא את הבעייה מתחת לשטיח.

הפרשה הזו גרמה לטלטלה גדולה בעולם הרכב ובטויוטה בפרט וכיאה לחברה גדולה ומכובדת היא כבר לא מתביישת להודות בטעויות ומוציאה ריקולים על ימין ועל שמאל.

שימו לב שבאופן כללי אנו עדים ליותר ויותר ריקולים כאלה ואחרים מצד כל היצרנים, בהחלט התוצאה של "אפקט טויוטה".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

, לדעתי ריקול מעיד על חברה רצינית.

מצטער , לדעתי ריקול בנושא בטיחותי לא מעיד על חברה רצינית .

(בכתבה מדובר על ריקול לתיקון חיישן כרית האוויר , שגרם לכריות האוויר לא להיפתח)

פורסם

אל לך לשכוח שמדובר על החברה הגדולה ביותר בשוק הרכב כיום.

ועל כן, זה טבעי שיהיו אצלה יותר ריקולים.

בנוסף, שיטת הייצור שלהם שבה גם בתקלה בהרכבה לא מפסיקים את הייצור אלא מתקנים בסוף, היא גם מקור לתקלות.

תוסיף לכל זה את פרשת הדוושה שרק הכניסה לחץ למערכת והנה יש לך סיבות לכך.

אני לא מעריץ של טויוטה, אבל לדעתי מדובר על חברה טובה שאפשר לסמוך על מוצריה.

סער.

פורסם
מצטער , לדעתי ריקול בנושא בטיחותי לא מעיד על חברה רצינית .

(בכתבה מדובר על ריקול לתיקון חיישן כרית האוויר , שגרם לכריות האוויר לא להיפתח)

לפני ארבעה ימים ביקרתי במוסך והנציגה החביבה הודיעה לי שלרכבי יצא ריקול לאחרונה.

חיישנים לכריות אוויר, החיישנים שנמצאים בכסאות .

האם זה הופך את ניסאן לבעייתית? לא ממש, רוב הסיכויים שהם משתמשים באותו החלק שטויוטה משתמשים בו ואני בטוח שאפשר למצוא אותו בשלל מכוניות שונות, כשיוצא ריקול לחיישן הוא לאו דווקא קשור ליצרן עצמו.

haters will hate

פורסם

באמת לא מצליח להבין כיצד החברים כאן, עוד לא הטמיעו את הלוגיקה הכה פשוטה : ריקול יפני הוא עדות למגוון דגמים, מנטליות של עם, גודלו של היצרן, יחסיו הנפלאים על גבול הפילנטרופיה עם לקוחותיו המאושרים, או סתם מקריות. ריקול אירופי הוא פשוט עדות נוספת לכך שהאוטו חרא, זה הכל.

פורסם

אני מעריך שהריקולים מהווים סימן לרצינות של החברה - תקלות מתגלות בבקרת האיכות לפני שהן מתבטאות בשטח, או שמזוהות לאחר שהתבטאו בארועים בודדים וגרמו, לכל היותר, לנזקים מינימליים.

מעבר לכך - מאז פרשת ההאצות - שעד עכשיר לא ברור לי מה האמת מאוריה - טויוטה נמצאת כל הזמן תחת זכוכית מגדלת, הן מבחינת הרשויות והן מבחינת התקשורת.

לגבי ההערה הסרקסטית של רועי5 - אל תשכח שמכוניות יפאניות הרבה יותר נפוצות בארה"ב מאשר אירופיות, ולכן הן נמצאות בבקרה מתמדת של הרשויות האמריקאיות, שנוטות לתגובות קיצוניות. מרבית הדגנמים האירופיים המוכרים לנו אינם משווקים בארה"ב ולכן נמצאים בבקרה של הרשויות האירופיות והתקשורת האירופית, אשר יותר מאופקות, לפחות בסגנון הדיווח. ההתיחסות בארץ נובעת גם ממדיניות יבואנים, וקצת עיון בפורום זה מסביר את התיחסות הקהל למכוניות ממוצא שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

We want blood! באופן חלקי בצדק...

בזמנו הפרשיית טויוטה הייתה ממתק עבור הממשל האמריקני שכן היצרנים האמריקנים עמדו על סף קריסה או סתם בבעיות כלכליות חמורות ביותר. ארה"ב ניצלה את ההזדמנות. כתוצאה מכך, מבלי שזאת הייתה כוונת המשורר כנראה, התרחש שינוי תפיסתי בכל הנוגע לקריאות לתיקון אצל רוב יצרני הרכב וכעת נוטים לפרסם ריקול ביתר קלות (שזה כמובן טוב עבורנו, הצרכנים).

אך אל תתבלבלו, זה לא משנה אם מדובר על יפנים, אירופאים או אמריקנים, כולם "חארות". הלקוח לא מעניין אף אחד, רק הכסף שלו וכל דאגה לבטיחותו היא עוד אמצעי לעזור ללקוח לפתוח את ארנקו. לטוב ולרע, זה מה יש...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בזמנו הפרשיית טויוטה הייתה ממתק עבור הממשל האמריקני שכן היצרנים האמריקנים עמדו על סף קריסה או סתם בבעיות כלכליות חמורות ביותר. ארה"ב ניצלה את ההזדמנות.

מסכים איתך אבל, ארה"ב לא ניצלה את ההזדמנות - לדעתי נכון יותר לכתוב "ארה"ב יצרה את ההזדמנות".

קשה לי להאמין שמסע יח"צ כזה מתוזמר נעשה ללא יד מכוונת, היפאנים כובשים את המדינה וג'נרל מוטורס פושטת את הרגל, פרל הרבור והפסיפיק - החשבון עדיין לא נסגר (וכן - אני יודע שהמפעלים היפאנים נמצאים בחלקם על אדמת ארה"ב).

• תוכן חדש...