Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נונ-צ'אקות סיניים מפלדה - קטנים, צרים, שרשרת יחסית ארוכה יותר - אבל מכה שלהם יכולה להיות קצת לא נעימה :-D

מעבר לזה אני יכול להביא את ה"מאנריקי-גו-סאיי" שלי שזה שרשרת באורך של מטר ועשרים עם שני פטילי פלדה - עכשיו זה, לא נעים... הצלחתי להעביר אחד מהם פעם ישירות דרך פחית מלאה של קולה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שמדובר על אזור בו השמש לא זורחת.

מה דעתך במקום לשלוח אותו לרופא שיניים? בלי נובוקאין? יותר טוב...

הוא יתנחם בעובדה שהרופא שיניים הזה במקרה חבר פורום אודיופיל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וכולם כבר מכירים אותי פה אז:

גיל מילים כדורבנות!

גם אותי ישראל (גוניור) אומר סדרת קללות לפני שהוא עונה לי ואז הוא עונה לי בשמחה! :wink:

גם אני רכשתי מלא חברים בפורום פה, אחלה אנשים , והכי חשוב למדתי והשתדרגתי במערכת שהייתה לי למשהו מלא חיים ועוצמתי, אבל השמיים הם הגבול!

אחלה אנשים ואחלה מערכות! ואפילו לא פספסתי מפגש אחד מאז שאני פה! (אך ורק מרכז!- מרכז שולטים!!)

אדי וישראל אם אתם רוצים יש לי פה תמיד איזה ליטר בנזין בבקבוק, אולי אני יביא למפגש הקרוב!

ממש שמח עם כל האנשים פה שרוצים תמיד לעזור! תמשיכו כך!

אחלה אנשים !!

ואחלה פורום זה!!!:loco:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

גם אני חדש ועברה שנה מאז שכתבתי פה.

רוצה לאמור תודה לכל החברים בפורום שלא סבלו ממני במהלך השנה האחרונה.

ולישראל שמקלל אותי בפנים ולא לפני שהוא עונה לי לטלפון.

ולסרול ששיגע אותי, ולאדי שיש לו אצבעות מברזל וכותב המון (ניראה לי יש לו הסכם עם הפורום לפי מס' מילים?!)

הקיצר תודה לרב אינטרנט שמאפשר את השיתוף של המידע...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
ליטר לא מספיק. ג'ריקן.

בשביל ששני פולנים ישרפו אותך - ג'ריקן אחד בהחלט יספיק, למען האמת עם רהיטים ישנים של איקאה ברכב שלך אני יכול גם להסתדר עם חצי ג'ריקן :-P:-P:-P

אבל אם אתה רוצה לשרוף שני פולנים במכה אחת - אתה צריך עוקב... תן לנו קצת כבוד בכל זאת, 10 שנים מנסים להפטר ממני וזה לא הולך 8)

רוני - אני מדפיס עיוור בעברית ובאנגלית, בשתיהן בקצב של 60 מילים לדקה... אני מסוגל לסובב את המבט שלי למישהו שנמצא מאחוריי, לדבר איתו על משהו אחד ולהקליד תוך כדי הודעה בפורום על נושא שקשור בכלל לאודיו... :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

אכן תופעה,

זה בדרך כלל אצל נשים, הן בנויות מולטיטסק אבל אנחנו... לא ממש.

לדעתי אתה מבוזבז, אתה צריך להיות כתבן של ספרי אודיו, הוראות יצרן וכד'...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תודה

:?

אבל אני מסתדר מספיק טוב :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

גיל חכה חכה אתה מת וגם דודי :-P הבעייה איתך שאם נשרוף אותך זה יהיה בעייה מי ידאג להביא ליבגני חומוס

סרול עזוב אותך ג'ריקן הדלק היום יקר קודם נעשה לו מה שעשיתי לך עם החרמש רק בכיוון יותר גבוהה

וחוץ מזה אחלה פורום עם הרבה חברה טובים וכלב אחד שמקלל כל הזמן :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ארצה!

:-P

ו...

באצטדיון כדורגל מלא באנשים יש פולניה אחת - איך מוצאים אותה?!?

תשחררו נשר - הוא כבר ימצא את הנבלה :)

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי בדיחה טובה!:lol:

אבל רק פולני כמוך מביא בדיחות טובות על פולנים!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אין בדיחות על פולנים - זה הכל אמת.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...