Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי דיהטסו סיריון 1.3 שנת 2004 .

בשעת טיפול החלפת שמנים נשבר המדיד בתוך המוביל שלו ונשאר בפנים ללא יכולת להוציאו.

1. האם מסוכן למנוע ?

2 האם יש פתרון לבעייה.

תודה על התשובה, דני

פורסם

תופעה זו קרתה לי בשתי מכוניות: דייהטסו גראן-מוב, ומאזדה לנטיס. בשני המקרים התופעה הסתדרה ללא בעיה בעקבות עצה טובה ממוסכניק וותיק. הסבר:

במקום לנסות לשלוף את המדיד השבור, עליך דווקא לדחוף אותו פנימה ( באמצעות פטיש מיוחד בעל מוט מחודד ודק ) עד שיצנח לקרקעית אגן השמן. במרבית המקרים, אין סכנה שייגע בחלקי המנוע המסתובבים.

אחר כך, קנה בחנות חלקי חילוף מדיד שמן חלופי, בעלות ממוצעת של 100 שקל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

האם לא ניתן לשלוף את הקצה שנשאר בפנים, עם פלאייר שפיץ ארוך ?

ול-thebaron - והמדיד נשאר שם בפנים ? (ניתן אח"כ להוציאו בצורה כלשהי דרך פתח הריקון בקארטר ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

אפשר לשלוף מהאגן, למרות שאין צורך: חלקי המדיד עשויים פלסטיק, שכנראה מתפוגג עם הזמן. לפחות כך נאמר לי. מעבר לכך, בריקון השמן של טיפול תקופתי, אמורים לצאת משם כל מיני רכיבים קטנים בנוסף לשמן...

פורסם
עצה טובה ממוסכניק וותיק. הסבר:

במקום לנסות לשלוף את המדיד השבור, עליך דווקא לדחוף אותו פנימה ( באמצעות פטיש מיוחד בעל מוט מחודד ודק ) עד שיצנח לקרקעית אגן השמן. במרבית המקרים, אין סכנה שייגע בחלקי המנוע המסתובבים.

יהיה טוב אם בעל מקצוע פה יגיב על הנושא, כי נראה לי שכל הקטע הזה של הכנסת המדיד ו "תסמוך עלי, הוא לא יעשה בעיות", חאפרי לאללה..או שאני טועה?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לי קרה בדיוק אותו הדבר בקליו B, כולם אמרו לי שיש לפרק את אגן השמן כדי לחלצו.

לבסוף מתסבר שהמוביל של המדיד מתברג אל תוך בלוק המנוע ובמוסך בנזק של 40 ש"ח ו10 דקות עבודה המדיד היה בחוץ.

תבדוק אם המוביל מתברג או שהוא יחידה בלתי נפרדת מהבלוק.

כאשר אתה מחליף את המדיד תדאג שהבא יהייה מאלומניום ולא מפלסטיק שעם הזמן מתבלה.

פורסם
יהיה טוב אם בעל מקצוע פה יגיב על הנושא, כי נראה לי שכל הקטע הזה של הכנסת המדיד ו "תסמוך עלי, הוא לא יעשה בעיות", חאפרי לאללה..או שאני טועה?

המוסכניק הוותיק היה בעצם מנהל מוסך מורשה מאזדה-פורד - זה כשקרה לי העסק עם המאזדה לנטיס. ואגב, סתם בשביל הקטע - חשבתי בהתחלה לייבא מוביל חדש למדיד (הצינור שמתחבר למנוע ובתוכו יושב המדיד), אבל להפתעתי, בארץ מעולם לא הוזמן חלק כזה, ואפילו אין לו מחיר!... אם הייתי צריך להזמינו מיפן, זה היה לוקח מספר שבועות. שורה תחתונה, נחסך ממני כסף וכאב ראש.

• תוכן חדש...