Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגירה, למיטב ידעתי דפ"ר אני לא אז מה הקשר סטיגמה?, זה כמו שאני אגיד לך שכל הרוסיות הם ז*נות אז זה נכון? אולי כן ואולי לא.... או למה כל הרוסיות עלו כדי לרדת :lol: אבל שוב סטיגמה לחוד וומציאות לחוד. נכון מה שאמרת לגבי האמריקאיות היה תקף לפני כמה שנים טובות והיום המצב הוא שונה, לכן אין קשר בין מה שאמרת לבין המציאות של היום.

(*) כל הנאמר הוא בגדר צחוק בלבד!.

וואו. אתה פשוט מבריק. גאון אנלוגיות.

איך הספקת בשרשור אחד לרדת על חצי מהמגיבים ועל עדה שלמה.

תנסה גם לכתוב עם סימני פיסוק הגיוניים ולא סתם לדחוף אותם רנדומלית.

ולנושא, סטיגמה זה חלק מהמציאות. הלוואי והאנושות הייתה יודעת להבדיל בין סטיגמה לבין המציאות.

כל עוד זה לא קורה, כמו שכתב בגירה, האמריקאיות ימשיכו להיכשל במכירות בארצנו - בגלל הסטיגמה.

פורסם

עיצוב מוזר לחלוטין, הפרונט מזכיר טיפה את הB4 החדשה והREAR שלה מזכיר קמארו.

אבל, עדיין תעלה הרבה בגלל המותג. :S

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אישית אבהתי את העיצוב, אבל מה שחשוב זה איך הדבר הזה נוסע, וכמה הוא עולה.

בקשר לסטיגמות, תמיד יש ותמיד יהיו.

אדם חכם יודע להחליט עפ"י מצבו הספציפי ולקבוע אם יש לתת משקל לסטיגמה ולשמועה כזאת או אחרת בהחלטה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראית טוב לדעתי.

ודרך אגב אני חושב שהדיון פה לגבי המאליבו ואמריקאיות קצת לא רלוונטי... למאליבו (גם בדור הנוכחי שמשווק בארץ וגם בדור הקודם) יש נטייה הולכת מגוברת ל"אירופאיות" (עם שורוק). אני מכיר אישית 2 אנשים שנהגו על אימפלות בעבר, החליפו למאליבו (דגם קודם 2006 וכאלה) ואח"כ החליפו ללה-קרוס בדיוק מהסיבה שהמאליבו היא הכי פחות אמריקאית מהאמריקאיות והנסיעה שלה שונה משל האימפלה או הלה-קרוס (שהנסיעה שלהם דומה, ז"א נסיעה אמריקאית מסורתית).

ז"א שלפי ההגיון שלכם שאמריקאיות ספינתיות זה OUT (ואני תמיד אומר "לא יאומן מה אפשר לקנות במחיר של פחות ממאזדה 3" :lol: אבל לא נכנס לויכוח הזה עכשיו...) דווקא למאליבו יש סיכוי לא רע בכלל להתחרות באירופאיות\יפניות בדיוק בגלל שהיא כבר לא כל-כך אמריקאית מסורתית. :)

אני רק תוהה למה לא הלבישו עליה כבר מנוע טורבו כמו שיש לאופל אינסיגנייה (או ביואיק ריגל שזה אותו רכב, בעיקרון) שכנראה יעזור לה בתחרות כי זה מה שהולך היום...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...