Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל להסב את הרכב להנעה בגז, הטכניקה והעלויות ידועים לי.

אני מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון.

האם יש פגיעה בביצועי הרכב?

האם באמת יש ירידה של 50% מעלויות האנרגיה?

המלצה על מתקין באזור המרכז ובאזור עפולה

ועוד מניסיונכם.

תודה

אפי

פורסם

אין פגיעה מוחשית בביצועי הרכב,

כן מחיר ליטר גז עומד היום על 3.80

יש לך בכרמיאל (יחסית קרוב לעפולה) את מוסך שקדיה שעשו עבודה מעולה על רכב של חבר

(ניסאן אלמרה פרפקט) העלות בערך 8K

פורסם

אני כבר 90 אלף קמ על סובארו פורסטר מוסב לגז

ההסבה בוצעה ב"גז פרו" בצמוד למוסך המרכזי של סובארו בהרצליה.

הם כמובן עובדים על רכבים אחרים ולא רק סובארו.

החבר'ה מאד מקצועיים,אמינים.

לגבי ירידה בביצועים,יש ירידה מינימלית בביצועים

וצריכת הדלק גבוהה בכ5-7 אחוז מאשר על בנזין בלבד.

מאד מרוצה.

מאד מאד חשוב לתדלק בתחנות שבהן נמכר גז אוטומטיבי

ולא גז בישול רגיל

כל התחנות של דור אלון הינן כאלה

יש הבדל משמעותי בביצועים בהקשר לאיכות הגז.

פורסם

גם אני מהיונדאי שופ ביצעתי הסבה לגז ביונדאי I30CW אצל המומחים בגז פרו באיזור תעשייה עמק חפר.

כשאתה פונה אליהם תגיד להם שאני הפניתי אותך ותקבל הנחה נוספת.

לפני שהיונדאי שופ עברה לתל אביב, היינו בעמק חפר באותו הרחוב של גז פרו.

אני לא מבין במערכות גז כדי לדעת מי מקצועי יותר או פחות אבל אני יכול לספר לך שמתי שהעברתי את הרכב בדיקה

של הטכניון, הטכנאי זיהה ישר איפה התקנתי. הוא אמר לי שמייד רואים את איכות ההתקנה.

סתם לשם המידע, היונדאי של עושה כרגע 1 ליטר גז ל 11 ק"מ. עלות 1 ליטר גז כ 3.80 ש"ח.

פורסם

מוסך חיש גז בפ"ת חברה על הכיפאק יתנו לך גם יעוץ האם כדי לך להסב לגז !

הם גם מוסך כללי וכדאי אחרי ההתקנה של גז לטפל במוסך שיודע מה הוא עושה בימיוחד עם גז

יצחק

פורסם

שלום לך

מחזק את דבריו של "יהודה רנו"

אני כיום נוהג לנציה קאפה טורבו (זו השניה שלי שמוסבת לגז) התחלתי את הגז עם קאפה 3000 שלא היתנהג יפה עם זה עקב בעיות של בלאי קוהלים (לא ארחיב כרגע אם מישהו ירצה אולי בהיזדמנות) ,עברתי לקאפה טורבו דאז (ליפני 5 שנים ,הערכות היו יותר פרימיטביות) ,אך עדיין הייתי באופן יחסי מרוצה .

ליפני כ חודשיים חזרתי לאחר פגרה של 3 שנים על דו גלגלי ,כמובן שוב לקאפה טורבו ,ההתקנה נעסתה אצל גז פרו בהרצליה .

פרט למשהו קטן שמקווה שיטופל בקרוב (הימור לא נכון על עובי צנרת) ,מרוצה מאוד מההתקנה ,המערכת יודעת להיתמודד על דרישת המנוע (גם כאשר לא מרחמים עליו !) ,אין מה להשוות ,מיותר לשם 7.4 ,ובלי קשר ל 7.4 כאשר היה 4.5 שילמתי 2 ש"ח אז בכול מיקרה למי שמבזבז יותר מ 1000 ש"ח בחודש ב בנזין (ואני הגעתי ל 3000 ש"ח) שווה בלי לחשוב פעמיים ,כמובן לוודא מראש ש א. הרכב בנוי לעבוד עם מערכת גז (ישנן מכוניות בעיתיות מבחינת מנוע) ,ודבר שלי לא לזלזל ועם המנוע "מבקש" משמנת מבחינה טכנית ,לא לזלזל ולהתקין .

הבחירה שלי לגז פרו היתה לאחר מחקר מעמיק מאחורי הקלעים ,למי יש הכי הרבה ניסיון בארץ עם התקנות ,וביפרט עם מכוניות לא סטנדרטיות .

עד כדי כך שהיום לאחר שהייתי לקוח שלהם ועקב אהבתי לתחום (אינני עוסק בתחום) אני אפילו במידת מה מביא להם לקוחות .

אם תרצה יותר פרטים מבחינה טכנית אתה מוזמן לפרטי או על דפי הפורום

יום נעים

שי

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לא הבנתי, לאחר ההסבה הרכב נוסע רק על גז ולא משתמש בבנזין בכלל?

לאחר הסבה, רכב נוסע על שילוב של בנזין וגז.

אם אין לרכב רגישות לגז, אז רק ההתנעה מבוצעת בבנזין, ולאחר זמן קצר הרכב עובר לעבודה בגז בלבד.

ברכבים רגישים יותר לעבודה בגז, ישנו שילוב בשימוש בין בנזין לגז בהתאם לתנאי העבודה של המנוע, על מנת לשמור על השסתומים.

הסבת רכבים אקזוטיים לגז, מעניין לנחמד.

ניסיתי לשים פה תמונות וקישורים מ2 הסבות שעשיתי, של אימפרזה WRX ושל ג'יפ גראנד צ'ירוקי SRT8, אבל עדיין אין לי אפשרות לפרסם קישורים. :?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...