שלום לך
מחזק את דבריו של "יהודה רנו"
אני כיום נוהג לנציה קאפה טורבו (זו השניה שלי שמוסבת לגז) התחלתי את הגז עם קאפה 3000 שלא היתנהג יפה עם זה עקב בעיות של בלאי קוהלים (לא ארחיב כרגע אם מישהו ירצה אולי בהיזדמנות) ,עברתי לקאפה טורבו דאז (ליפני 5 שנים ,הערכות היו יותר פרימיטביות) ,אך עדיין הייתי באופן יחסי מרוצה .
ליפני כ חודשיים חזרתי לאחר פגרה של 3 שנים על דו גלגלי ,כמובן שוב לקאפה טורבו ,ההתקנה נעסתה אצל גז פרו בהרצליה .
פרט למשהו קטן שמקווה שיטופל בקרוב (הימור לא נכון על עובי צנרת) ,מרוצה מאוד מההתקנה ,המערכת יודעת להיתמודד על דרישת המנוע (גם כאשר לא מרחמים עליו !) ,אין מה להשוות ,מיותר לשם 7.4 ,ובלי קשר ל 7.4 כאשר היה 4.5 שילמתי 2 ש"ח אז בכול מיקרה למי שמבזבז יותר מ 1000 ש"ח בחודש ב בנזין (ואני הגעתי ל 3000 ש"ח) שווה בלי לחשוב פעמיים ,כמובן לוודא מראש ש א. הרכב בנוי לעבוד עם מערכת גז (ישנן מכוניות בעיתיות מבחינת מנוע) ,ודבר שלי לא לזלזל ועם המנוע "מבקש" משמנת מבחינה טכנית ,לא לזלזל ולהתקין .
הבחירה שלי לגז פרו היתה לאחר מחקר מעמיק מאחורי הקלעים ,למי יש הכי הרבה ניסיון בארץ עם התקנות ,וביפרט עם מכוניות לא סטנדרטיות .
עד כדי כך שהיום לאחר שהייתי לקוח שלהם ועקב אהבתי לתחום (אינני עוסק בתחום) אני אפילו במידת מה מביא להם לקוחות .
אם תרצה יותר פרטים מבחינה טכנית אתה מוזמן לפרטי או על דפי הפורום
יום נעים
שי