Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

יש בעיות עם הבולמים הקדמיים והאחוריים מאז שקניתי את האוטו,וזה הולך כך:

כשקניתי את הרכב לפני כשנה היה רעש של דפיקות מהבולמים האחוריים,הוחלפו בולמים ובוקסות ונהיה שקט. גם האגף הקדמי היה שקט לגמרי.

אחרי תקופה קצרה התחיל רעש בבולמים מקדימה,רעש של שיפשוף כשהבולם נפתח ונסגר,כשאני עולה על במפר או יורד ממדרכה,זה נשמע ממש כאילו הרכב משתפשף בריצפה.

בעקבות כך הוחלפו הבולמים הקדמיים,הרכב התחיל להיות הרבה יותר יציב,משמעותית.

תקופה קצרה אח"כ חזר הרעש מקדימה וביתר שאת וכל היציבות החזקה שהייתה,נעלמה..מה שמעניין, שאחרי שאני שוטף את האוטו ביסודיות נעלם הרעש לגמרי!

מה יהיה הסוף?

אני מיואש. אשמח לקבל עזרה.

הרכב עם 90,000 ק"מ בלבד.

פורסם

מה שאתה אומר זה שאתה שוטף את האוטו אז נעלם הרעשזאת אומרת שהבולמים רטובים אז הרעש נעלם, תנסה להרים את האוטו על ז'ק ותשמן את הבולמים חיצונית עם גריז או שמן, לפי דעתי יש מצב שזה קצת יעזור

פורסם

תודה על התגובה.

אם זה באמת כמו שאתה מתאר את זה,זה מצב לא תקין לגמרי.

יש לי אחריות על הבולמים,ואני יחזיר אותם.זה באמת מה שאני מברר,אם הבעיה בבולמים או בעיה אחרת.

אשמח לתגובות נוספות.

פורסם

יש לי כיוון, למרות שלפי מה שאתה אומר זה טיפה לא מסתדר.

האם בהחלפת הבולמים החלפת גם קפיצים? אם הבולמים שבקו כנראהה שהרכב עבד קשה

על אף הק"מ הנמוך יחסית.

אני חושב ששוה לבדוק את הקפיצים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...