Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי דירה לכפ"ס ואני מתלבט בינו לבין נסיעה לעיר המקור שגם שם הרכב טופל במוסך מורשה (כשעה וחצי נסיעה)

אז אם מישהו מכיר, יודע שמע וכו ספרו בבקשה

תודה

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

שלום,

דבר ראשון, מוסך עד רעננה.

דבר שני, אני מטפל במוסך כבר 4 שנים, ולטעמי הוא מוסך מצוין, שירות טוב, יש את כל המחלקות, יש קפה בפינת ההמתנה ואפילו שירות הסעות לבית שלך, וכו'...

בקר באתר שלהם (חפש בגוגל) יש שם גם חלק של שאלות ותשובות שהמכונאים שלהם עונים לשאלות של אנשים.

אקיצר, מומלץ!!

בהצלחה

פורסם

שמחתי לשמוע שאתה מרוצה מ"ד רעננה" ובמיוחד שיש שם קפה אבל אני מתעניין בנוגע לאמינות ולשירות של עד שנמצא בכפ"ס.

אני רוצה לטפל בלאנטיס...מכיר את המוסך?

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

מכיר את המוסך, גם אחד העובדים שם לומד איתי.

אבל לא התנסתי שם, בעבר עברתי שם עם טרניזט והבנתי שהם לא נוגעים במסחריות כלל.

לאחר חיפוש ובדיקות עם נהגי מוניות הבנתי שרק המוסך באור יהודה יודע לעבוד כמו שצריך על רכבי טרנזיט.

לגבי לנטיס לא התנסתי, אם לא אשכח אני אברר מחר עם הבחור שלומד איתי.

קובי

פורסם

מוסך עד כ"ס בסדר גמור והמחירים דומים למןסך עד רעננה .

למרות פינת הקפה בעד רעננה לי היה ניסיון אישי מר איתם ומאז אני לא מטפל שם .

גם בעד כ"ס יש פינת קפה , אבל מה שחשוב זה שהם מיתיחסים לבעל הרכב והרכב מטופל ברמה גבוה.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...