Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשות אמי פג'ו 307 מודל 2002 אוטומטי, 1600 סמ"ק 110 אלף קילומטר (בזמנו חיכתה חודשיים כדי שהמכונית תגיע בפעם הראשונה לארץ).

לאחר שלא מפסיקים החלקים להתקלקל, החליטה למכור ולקנות רכב חדש יד ראשונה.

כרגע הרכב נוסע טוב אך יש כמה בעיות כמו כרית אוויר, ABS ועוד משהו (Auto משהו :S), שיחד העלות היא 5 אלף שקל.

מחיר המחירון של הרכב הוא 36 אלף, אך משום שמעולם לא עבר תאונה, וכרגע הוא ביד ראשונה, המחירון שלו הוא 37.5 אלף שקל.

הרכב שמור, עם גיר ומנוע מקוריים, ללא נזקים.

מה אתם ממליצים לעשות עם הרכב ובאיזו צורה הכי כדאי למכור אותו? אשמח לתשובה מעמיקה.

תודה רבה,

אביב.

פורסם

באמת לא רוצה לבאס אותך, אבל השוק של הרכב במצב רע מאוד, ובשביל למכור את הרכב כשהוא במצב טוב(לא חסר כאלה למכירה עם קילומטראג' נמוך כמו אצלך), ללא תקלות, צריך לרדת כמה אלפים טובים מתחת למחירון. ככה שאני אפילו לא רוצה לחשוב בכמה תמכרו אותו עם הבעיות.

בגדול יש לך כמה אפשרויות:

1.למכור אותו בזול יחסית ולנסות להסתיר את הבעיות(לא מומלץ- גם מבחינת ההגינות וגם מבחינת החוק).

2.פשוט לחכות ל"פראייר" התורן שידלק על הרכב(איכשהו)-יכול לקחת הרבה מאוד זמן.

3.לגשת למגרשים ולראות בכמה שם תוכלו לקבל על הרכב, אמנם תקבלו מחיר שחיטה אבל גם ככה זה לא יהיה רחוק מהמחיר בפועל שתמכרו את הרכב, שלא נדבר על כאבי הראש ושריפת זמן שיש במכירת רכב.

4.האפשרות הכי מעצבנת,אך יכולה להיות הכי משתלמת, לשלם את ה-5, לתקן את הבעיות, ואז למכור אותו במחיר הרגיל.

פורסם

אי אפשר להסתיר את הבעיות- כמעט כל נורות הרכב המצביעות על בעיה דולקות, גם הנורה STOP.

לגבי פראייר שידלק על האוטו, עם כל הבעוית לא נראה לי שזה הגיוני במצב הנוכחי, כשאתה בא לקנות רכב ורואה את כל נורות האזהרה דולקות, אני לא חושב שתדלק על הרכב.

מה שנשאר זה לשלם את ה 5, ואם אתה אומר שהמצב של השוק כל כך גרוע אז הרווח על המכירה במצב טוב יהיה 30 אלף שקל (לאחר קיזוז ה 5).

ידוע לך כמה יתנו לי על רכב עם בעיות במגרשים?

• תוכן חדש...