Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני. וזהלא עצר בפורום . במשך החמישה ימים האחרונים פרצו לי 3 פעמים לEBAY. היום זו פעם רביעית שאני מחליף סיסמה. וגם המייל שלי נפרץ בנוסף למשתמש בפורום. אני ממש מודאג. הוא כבר הגיע לכרטיס אשראי שלי בEBAY- מה לעשות אנשים!?

אתה רציני??

אני בטוח שחשבת על זה כבר, אבל בכל זאת:

1. אתה פשוט נכנס לכל האתרים שאתה רשום אליהם (איך תדע? תעבור על מיילים שלך בדואר) ומשנה את הסיסמאות. אלא אם כן לא חשובים לך שאר האתרים, אז זה בסדר. אבל את סיסמאת המייל אתה חייב לשנות, חייב.
  2. אתה לא משנה לסיסמא עם מספרים או רק אותיות. אתה משנה לסיסמא עם אותיות, מספרים, ותווים. לדוגמא: D@N!al123 (כתוב פה דניאל123).
  3. אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל תשלח הודעה לתמיכה או הנהלה באתר eBay ופייפל אם נפרץ לך גם שם, תודיע שנפרץ. ותבקש מהם אם אפשר את *כל* כתובות ה IP שמהם התחברו בשלושה ימים האחרונים לחשבונות שלך.
  4. מפה אתה כבר תדע לבד מה לעשות עם המידע שתקבל, מאחל לך בהצלחה.
  5. לא יודע כמה זה קשור, אבל אולי אולי, תריץ תוכנת סריקה נגד וירוסים/קיילוגרים שגונבים פרטיים אישים מהמחשב. כי קשה לי להאמין שאותו אחד שהריץ פה ברוט פורס על אנשים, הגיע לפרטים שלך. יותר קל לי להאמין שזה קיילוגר שגונב פרטים.

עריכה: לא יודע למה זה ממוספר מספרית, אבל שיהיה, תתעלם :p

פורסם

Dear busy,

Your account on קארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב has been locked because someone has tried to log into the account with the wrong password more than 5 times. You will be able to attempt to log in again in another 15 minutes.

The person trying to log into your account had the following IP address: 79.181.198.16

79.181.198.16 IP address location & more:

IP address [?]: 79.181.198.16 [Whois] [Reverse IP]

IP country code: IL

IP address country: Israel

IP address state: Tel Aviv

IP address city: Tel Aviv

IP address latitude: 32.0667

IP address longitude: 34.7667

ISP of this IP [?]: Bezeq International-Ltd

Organization: Bezeq International-Ltd

Host of this IP: [?]: bzq-79-181-198-16.red.bezeqint.net [Whois] [Trace]

פורסם
ואם יש פה איזה מישהו שעובד בתמיכה של בזק בינלאומי שישיג לנו מידע עליו מהאי פי, כל איש תמיכה טכנית פשוטה יכול לבדוק את זה.

לא כזה פשוט, אם לא מדובר במישהו שרכש IP קבוע, יש צוות מאוד מוגבל ולא קשור לתמיכה שיכול לעשות את זה, וגם אז זה לא טריוויאלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• אחראי פורום
פורסם

גם עליי לא דילג.

אגב, הקטע של חיפוש ה-IP מדוייק? גם אני מצאתי את אותו מיקום שאנשים פה העלו,

אבל אותו אתר מציין שאני על IP מסויים אך שגוי (בכלל מרמת גן). כשמקישים את האמיתי הוא כותב error.

שלומי, קיבלת ה"פ?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
גם אצלי ניסו..

מציע שכולם ישלחו מייל זועם ל-

[email protected]

וגם תעשו לאי פי שלו פינגים מטורפים שנפיל לו תמחשב

ping 79.181.198.16 -t -n 50 -l 1000

ואם יש פה איזה מישהו שעובד בתמיכה של בזק בינלאומי שישיג לנו מידע עליו מהאי פי, כל איש תמיכה טכנית פשוטה יכול לבדוק את זה.

אין לי מושג מה זה פינג (לא גאון הדור במחשבים) אבל חשבת על זה שאולי הוא היתחבר עם wifi של אדם תמים שלא שם סיסמא לרשת? :?

• תוכן חדש...