Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לאחרונה יש לי בעיה ממש מציקה שיש לה כמה כיווני בדיקה,

כאמור ברמזורים והעצירה המנוע מאבד טורים וצונח לכיבוי,

מנוע צעדים מבריק, בית מצערת מצוחצח, פילטרים שמנים פלאגים הכל חדש

עברתי על כל הקונקטורים הכל בסדר

הייתי במוסך הוא הציץ ואמר שלא יכול לקבוע חד משמעי בלי להתחבר למחשב אך החשד העיקרי זה בית מצערת או מנוע צעדים,

נסעתי היום נסיעה די ארוכה ירושלים - תל אביב בנסיעה הכל בסדר מגיב יפה למצערת צובר טורים מהירות הכל רגיל, איך שאני מנתק הילוך בום נופל נכבה,

הגעתי למצב שתוך כדי נסיעה אני מניע כמה וכמה פעמים עם הסטרטר,

עד כאן הכל הגיוני,

עצרתי בצד בכביש מהיר, כיביתי מנוע לאחר כ5 - 10 דקות ניסיתי להניע ואין תגובה! כאילו אין מצבר.. וזה אחרי נסיעה די ממושכת,

הנעתי בדרדור והגעתי הביתה, חלק מהנסיעה בסדר הצליח להחזיק חלק נכבה,

יש למישהו רעיון מה יכול להיות הגורם לזה? חשמלי? מכאני? למישהו קרה משהו דומה?

תודה רבה!!

פורסם

תבדוק את השסתום קאניסטר גם לי הייתה בעיה דומה בעבר ישר ניגשתי למנוע צעדים אפילו הוחלף לבסוף התברר כשסתום קאניסטר תקול.

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם

בזמנים שהמנוע לא כבה, בנסיעה רגילה בהילוכים 3-4 האוטו רועד או נוסע כרגיל?

הייתה לי בעיה דומה אבל הרכב היה רועד ברוב חלקי הנסיעה- בבדיקה התגלה כוהל תקול.

פורסם

זה שהמנוע צעדים נקי זה לא אומר שהוא תקין, יכול להיות שהוא תקול.

דבר שני, יש לבדוק בעזרת סורק תקלות את הקריאה של חיישן TPS, ולוודא בסורק שיש קריאה מחיישן CTP(מתג מצערת סגורה), כי אם המתג הזה(יותר נכון מיקרוסוויץ) תקול אז המחשב לא יודע שהמצערת סגורה ולכן מנוע הצעדים לא יכנס לפעולה.

יתכן וברכבך לא קיים חיישן CTP, יש רכבים שהמחשב ניהול מסתמך על חיישן TP ולפי מתח מסויים שהוא משדר לו המחשב יודע שהמצערת סגורה, ויש רכבים שהמיקרוסוויץ במקביל לחיישן TP משדר למחשב.

לגבי בעיית ההתנעה, גם צריך סורק תקלות, לבדוק קריאה מחיישן ECT(חיישן טמפ' מנוע), יתכן והוא מעביר קריאה לא נכונה של טמפ' המנוע ולכן תזמון ההצתה ומשך ההזרקה לא מתאימים לטמפ' המנוע.

יש לבדוק לגבי בעיית ההתנעה מערכות מיגון כמו קודנית,אזעקה, ניתוקים למיניהם, בדיקה שמשאבת הדלק ניכנסת לפעולה ושמגיע ניצוץ לפלאגים שגם אותם יש לבדוק אולחי הם זקוקים להחלפה או חוטי ההצתה, בקיצור חייב סורק תקלות.

פורסם
תבדוק את השסתום קאניסטר גם לי הייתה בעיה דומה בעבר ישר ניגשתי למנוע צעדים אפילו הוחלף לבסוף התברר כשסתום קאניסטר תקול.

גם לי הוחלף השסתום קניסטר האחראי על כמות אדי הדלק וכן חיישן למדה

היום הרכב שד משחת

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

עדכון!!

אז ככה אני לא יודע מה קרה ולא את המונחים אבל תכף תעזרו לי להבין מה קרה..

נכון לעכשיו המנוע עומד על סרק יציב מאוד אומנם טיפה גבוהה אבל המנוע מגיב מעולה!

ככה המצב בסרק במקום:

201102031439125.th.jpg

אני לא בטוח איך קוראים לבורג הבא שנמצא על פרפרית המצערת:

20110203143947891.th.jpg

בקיצור שני סיבובים עם כיוון השעון והמנוע התעורר לחיים כמעט שכחתי שיש לי תושבת גיר להחליף כמה חלק הוא הגיב.

פורסם
1100 סל"ד זה הרבה בשביל סרק. נראה לי שעקפת את הבעייה על ידי הגברת הטורים. זה יתבטא בעלייה בצריכת דלק.

אוקיי אם גברתי על הבעיה עם טורים מה זה אומר? או שזה לא אומר כלום?

• תוכן חדש...