Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הניסיון האישי שלי מראה שרכבים פרטיים שמטופלים ביד אוהבת ובדגמים המאובזרים יותר תמיד מוצאים קונים ומהר.

בוא תנסה למצוא מאזדה 3 קומפורט מיד ראשונה במצב טוב שהוצעה למחירה במחיר מחירון ולא נמכרה, כנ"ל במקרה של יונדאי I30 שבכלל לא נמכרה בכמויות גדולות לפרטיים.

כמו שאמרתי בתגובה הקודמת פערי המחיר לא מוצדקים, אם הסיויק הייתה מתומחרת קרוב יותר ל-130 אלף שקלים ניחא, אבל במצב הנוכחי אני לא רואה שום יתרון לרכב הזה על מאזדה 3, אוריס ו-I30 בדגמים המיועדים ללקוחות פרטיים.

לא שמחתי בעקבות התקלות של טויוטה והם בטח לא אוייבים שלי . כל הרכבים נכנסים היום למוסך אין חסינים. זה מוצר מאוד מורכב שדורש טיפול מסור ועקב המורכבות גם מועד לתקלות. בטח אין צורך לשבח אותם על הריקול כי הוא בוצע באיחור והיו הרבה מחדלים בנושא הספיציפי הזה מצדה של טויוטה.

המשך ערב נעים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי במיוחד אם אתה קונה רכב חדש,

היכנס לכל סוכנות ותדרוש נסיעת מבחן,

פתאום תגלה שהג'טה צפופה מדי במושב האחורי או שה I30 טיפונת קשיחה לגב ועוד ועוד.

בצע נסיעת מבחן תברור מבין המועמדות את אלה שיותר התחברת אליהן בכל מקרה את הולך לשלם לא מעט כסף על רכב שישאר איתך כמה שנים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
כל יומיים יש תקלה אחרת בטויוטה,התוצאה שהלקוח "מבלה" הרבה במוסך!

אז אתה מדבר על האוקטביה?!

אדוני הצעיר, אני לא יודע מאיכן אתה מביא "כל יומיים תקלה".

יש ריקולים, גם ברולס רויס ומרצדס וכל יצרן שמוכר בארה"ב..

ככל שהיצרן גדול יותר ומוכר יותר בארה"ב כך יהיו יותר ריקולים.

לידיעתך, ידיעה מהמוסך המרכזי של צ'מפיון : בעיות רבות עם מנוע TSI ובעיות עם DSG. עשרות מכוניות החליפו מנוע/גיר . אבל ריקול ? לא שמענו בגלל שTSI וDSG לא נמכרות בארה"ב.

פורסם
אדוני הצעיר, אני לא יודע מאיכן אתה מביא "כל יומיים תקלה".

יש ריקולים, גם ברולס רויס ומרצדס וכל יצרן שמוכר בארה"ב..

ככל שהיצרן גדול יותר ומוכר יותר בארה"ב כך יהיו יותר ריקולים.

לידיעתך, ידיעה מהמוסך המרכזי של צ'מפיון : בעיות רבות עם מנוע TSI ובעיות עם DSG. עשרות מכוניות החליפו מנוע/גיר . אבל ריקול ? לא שמענו בגלל שTSI וDSG לא נמכרות בארה"ב.

אשמח לראות סימוכין לידיעה על עשרות רכבים אשר החליו גיר\ מנוע בצמפיון.

ביינתים מי שהחליפו מנועים ומחשבים בעשרות הם דווקא טויוטה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הבדל הוא שטויוטה מחליפים על חשבונם.

ב-VW זה על חשבונך.

אני כבר עם ה-VAGית השנייה שלי ואני מאוד את התוצרת שלהם, ונכון להיום אם הייתי צריך להחליך רכב כנראה שזה היה עוד אחד מהקונרצן.

אבל יש להן המון בעיות שהיצרן לא מכיר בהן.

אני לא צריך לספר לך על בעית החלונות הנופלים שהייתה מלחמת עולם עד שהכירו בזה.

או לחילופין - אצלי ברכב הציפוי האיכותי של הפלסטיק מתקלף - זה ככה בכל הרכבים מהדגם הזה.

לפי המוסך "זאת מחלה של הדגם" "ככה זה".

ביזיון - זאת תקלה בייצור וזה צריך להיות מוחלף על חשבונם.

מבחינתם? :fist:

פורסם

הונדה סיוויק ללא ספק.

הדגמים שבין 2005-ל 2011 הרבה יותר חיסכונים מכל הרכבים בקטגוריה- 1:13.9 עירוני 1:17 בין עירוני.ומנוע ה1800 הינו יתרון גדול ולא חיסרון.

מבחינת אמינות כל היפניות די דומות אבל מבחינת איכות הנסיעה,אחיזת כביש,כוח ותאוצה היא לא סופרת ממטר את המתחרים(פשוט רמה אחת מעל) ,הדבר מתבטא היטב בשוק במשומשות כ10-15 אלפי ש"ח יותר ביחס למתחרות.

יתר על כן מרחב פנימי גדול מאוד.סוג של משפחתית שקרובה מאוד להגדרה של מכונית מנהלים.

פורסם

לא הוגן להשוות הונדה סיוויק לטויוטה אוריס, ליונדאי i30 ולמאזדה 3. (אלא אם כן מדובר בדגם 2.0)

אני חושב שההונדה לא מצדיקה את המחיר שלה, האבזור די דל, היא גם מגיעה מטורקיה נכון לשנה שעברה (וזה משהו שאני לא מחבב במיוחד, עזבו פוליטיקה עכשיו, אבל זו אחת הסיבות שאני גם הייתי פוסל אותה באופן אישי).

מאזדה 3 או יונדאי i30 עם מנוע 2.0 ישאירו אותך עם עודף נאה בכיס ועם רכב טוב.

את ה3 בשום פנים ואופן לא לקחת עם מנוע 1.6. הוא עצל וחלש.

ואם כבר רכב במחיר של ההונדה - סקודה אוקטביה 1.4 TSI ברמת גימור ELEGANCE.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

N N - נכון, בשוק יד שנייה זה 10-15 מעל המתחרות.

רק חבל שאתה משלם עליה 20 יותר שהיא חדשה :lol:

המנוע 1.8 הוא יתרון? לא בחסכון בדלק.

ובלי קשר - מכונית "מנהלים" אמיתית זה לא הונדה סיוויק וגם לא הונדה אקורד.

שתיהן משפחתיות, האחת קומפקטית השנייה לא.

נכון שפה בארץ יש עדת מעריצי הונדה, ולא בצדק בד"כ.

תגיד, NN מה אתה אומר על זה שכשהסיויק השיגה 4 כוכבים במבחני ריסוק בהונדה לא התפלאו על כך ואמרו שזה הציון שהם כיוונו אליו, בגלל ש-5 כוכבים לא היה משתלם להם כלכלית? זאת חברה שהיית מפקיד את יקירך בידיה? וגם משלם עוד 20 אלף שקל יותר מאשר המתחרות.

פורסם
N N - נכון, בשוק יד שנייה זה 10-15 מעל המתחרות.

רק חבל שאתה משלם עליה 20 יותר שהיא חדשה :lol:

המנוע 1.8 הוא יתרון? לא בחסכון בדלק.

ובלי קשר - מכונית "מנהלים" אמיתית זה לא הונדה סיוויק וגם לא הונדה אקורד.

שתיהן משפחתיות, האחת קומפקטית השנייה לא.

נכון שפה בארץ יש עדת מעריצי הונדה, ולא בצדק בד"כ.

תגיד, NN מה אתה אומר על זה שכשהסיויק השיגה 4 כוכבים במבחני ריסוק בהונדה לא התפלאו על כך ואמרו שזה הציון שהם כיוונו אליו, בגלל ש-5 כוכבים לא היה משתלם להם כלכלית? זאת חברה שהיית מפקיד את יקירך בידיה? וגם משלם עוד 20 אלף שקל יותר מאשר המתחרות.

Nakamichi-,

טעות בידיך מנוע ה 1800 של הונדה חסכוני ביותר (לא תמצא מנועים מקבילים או אפילו 1600 חסכונים יותר)אני גם לא חושב שתמצא כלל מכונית משפחתית חסכונית שכזו.

ראשית אני לא נמנה עם עדת המעריצים של הרכב אלא מדבר על סמך ניסיוני האישי,לאחר נסיעה ברכבים מקבילים(טויטה,מאזדה,סקודה ופורד).,אין ספק שההונדה ברמה אחת מעל בכל הנוגע לאיכות הנסיעה.

אם הרכב היה בלוף אף אחד לא היה מתקרב אליו-שוק היד שניה שלו מוכיח שמדובר ברכב מעולה, יחסית יקר למתחרים אך בעל ביקוש גדול מאוד ושמירה טובה על המחיר.

כמו כן ציינתי שהרכב מתקרב לרמת רכב מנהלים(בעיקר בביצועים).

בנוגע לרמת הבטיחות ברכב יש צדק בדבריך תמיד יש לשאוף למקסימום בטיחות אבל בוא לא נגזים לא מדובר ברכב מקרטון.

בחיים הכל סובב סביב כסף ואין דבר כזה מכונית מושלמת(בטח לא ברמות הללו).

לדעתי,הרכב שווה הוספה של 20K ביחס למתחרים .

פורסם

לא מצדיק ולא נעליים.

כמו שכבר ציינתי מדובר ברכב מיושן ולא מאובזר שלא מצדיק את תוספת המחיר

המנוע אכן חסכוני אבל מה זה עוזר כשמשלמים 20 אלף שקלים ברכישה?

שאר הרכבים מציעים איבזור בשפע ויחידות כוח לא פחות טובות וחסכוניות גם כן.

ובנוגע לאיכות הנסיעה, לא רמה מעל וגם לא חצי. הסיויק רועשת למדי וגם לא ממש נוחה.

שבת שלום.

פורסם
לא הוגן להשוות הונדה סיוויק לטויוטה אוריס, ליונדאי i30 ולמאזדה 3. (אלא אם כן מדובר בדגם 2.0)

אני חושב שההונדה לא מצדיקה את המחיר שלה, האבזור די דל, היא גם מגיעה מטורקיה נכון לשנה שעברה (וזה משהו שאני לא מחבב במיוחד, עזבו פוליטיקה עכשיו, אבל זו אחת הסיבות שאני גם הייתי פוסל אותה באופן אישי).

מאזדה 3 או יונדאי i30 עם מנוע 2.0 ישאירו אותך עם עודף נאה בכיס ועם רכב טוב.

את ה3 בשום פנים ואופן לא לקחת עם מנוע 1.6. הוא עצל וחלש.

ואם כבר רכב במחיר של ההונדה - סקודה אוקטביה 1.4 TSI ברמת גימור ELEGANCE.

פעם הבאה שאתה קופץ רק שים לב שאתה בשרשור הנכון, מדובר על הדגם 5 דלתות שמגיע מאנגליה. וכן, לא הוגן להוריד את הסיוויק לרמה של יונדאי I30

והסיוויק 4 דלתות מגיעה מטורקיה כבר מ2008, ככה שזה קצת יותר משנה. וגם החדשה תמשיך להגיע משם. אין ייצור של סיוויק ביפן

נקמיצ'י - מדובר בדגם 5 דלתות שזכה ב5 כוכבי ריסוק במבחן האירופאי.

עדת המעריצים ש"לא בצדק" כעיניכם היא אך ורק מחדוות הנאה מנהיגה במכונית משפחתית יותר מסטנדרטית ואמינות שהרכב מפגין מזה שנים.

אתה לא רואה אותי מתרעם וצועק על 3/4 פורום פה שהולך כעיוור אחרי קונצרן פולקסווגן ומשפחתו. השוללים כל רכב אחר בקטגוריה כי "מנועי טורבו וגיר הDSG הם הכי טובים בעולם"

Confidence In Motion

פורסם
תעשה סיבוב על סיויק ותבין למה היא עולה יותר לדעתי עולה גם על אוקטביה לאחר סיבוב על שניהן

אז תעשה סיבוב על האוקטביה 1.2 ותבין. ההבדלים ממש זניחים שבקושי מרגישים והרכב מרגיש הרבה יותר חי. לגבי ה1.4 ומעלה אין מה לדבר.

חוץ מזה, לסיויק יש מחיר שלא מצדיק את הקנייה. אפילו בתור יד 2.

• תוכן חדש...