Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא רואה אותי מתרעם וצועק על 3/4 פורום פה שהולך כעיוור אחרי קונצרן פולקסווגן ומשפחתו. השוללים כל רכב אחר בקטגוריה כי "מנועי טורבו וגיר הDSG הם הכי טובים בעולם"

אתה יכול לצעוק כמה שאתה רוצה, זה פורום באינטרנט, לא שומעים אותך, רק קוראים מה שאתה כותב.

בלי קשר - מי שבא ואומר לי - שמנוע ה-TSI בשילוב עם ה-DSG הם יותר טובים מכל המנועים האחרים בקטגוריה - אז לפחות הוא נותן לי סיבה למה לדעתו ה-VW עדיפה.

שמישהו אומר לך שהונדה עדיפה בד"כ יש שימוש במילים כמו "חיה רעה, אוטו מטורף, אוטו מנהלים" ועוד כל מיני שטויות של מי שנסע ב-2 רכבים בחיים שלו יכול להגיד.

יש הונדה שהיא "חיה רעה" - זאת ה-TYPE R וה-S2000.

יש הונדה שהיא למנהלים - הלג'נד. וגם היא לא מי יודע מה מוצלחת.

חוצמזה, לדעתי, אין להונדה אף יתרון ששווה תוספת כסף לעומת המתחרות.

אם סיוויק הייתה עולה 120K ש"ח הייתי אומר לך - שמע, יש על מה לדבר.

ב-140K אין מה לדבר.

למה אנשים בכל זאת קונים?

כי סיוויק זה ב.מ.וו לעניים.

זה מותג שיש לו קונוטציה מסויימת ומי שקונה סיוויק זה לא אחד שיתלבט בינה לבין מאזדה 3. הוא רוצה עונדה ולא מעניין אותו שום מותג אחר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מעלה נקודות נכונות כשמסתכלים על זה בזוית שלך

אבל אני לא בטוח שלקחת בחשבון את כל הפרמטרים שמסביב, האם סיוויק מתומחרת בעולם כמו מאזדה?

אתה מבקש מהרכב שיעלה 120K? אין בעיה, תראה לי עוד מקום בעולם שבו ה1600 שאתה מקבל במאזדה עולה אותו דבר כמו ה1800 שאתה מקבל בהונדה. ולא שחלילה אני מתלהב מנושא המנועים אלא פשוט הנקודה הפשוטה ביותר, המנועים שונים ולכן רמת התמחור שונה.

אז כן בארה"ב הסיוויק עולה כמו המאזדה עם פער קטן של 300$ לחובת המאזדה (יקרה יותר) אבל שם המנוע הוא 2.5

באנגליה הסיוויק עולה 18K מול המאזדה שעולה 15K ושם זה בליש"ט.

עדיין הסיוויק לדעתך צריכה לעלות בארץ אותו הדבר?

לגבי ההונדות שהן חיות רעות? ת.נ.צ.ב.ה הטייפ R והS2000 לא יגיעו יותר :roll:

אולי בעתיד נראה כמה SI על כבישי ארצנו אך החלום עוד רחוק.

לגבי הלג'נד, היא לא מוצלחת מבחינת אילו פרמטרים? תמחור די גבוה כי בסופו של דבר מדובר במותג מבית אקיורה.

בארה"ב היא מתומחרת ב1K פחות מלקסוס GS המתחרה שלה באותו סגמנט. כששם המנוע הוא 3.5 מול הלג'נד 3.7 ופה בארץ אילו מנועים 3.7 (היחיד של הלג'נד) מול ה3.0 של הGS אז התמחור זול בכ-100K, אולי הפער פה הוא קצת גבוה בתמחור ביחס לתמורה אבל עדיין הלג'נד אמורה להיות יותר יקרה.

לטענתך שלא נראה לך שצריך להיות הבדל בתמחור אני מקווה שעניתי בהודעה הזאת, אם עדיין יש ספקות למה המחיר צריך להיות שונה אז אשמח שתאיר את עיניי. ואני לא מדבר על תמורה ביחס למחיר שאתה מקבל "מנוע חיה" "רכב כרישים" "מכונת נהיגה טהורה", אני לפני שנה וקצת נפרדתי מרכב מוגדש מבית VAG, אז כן אני מודה שיש איכות מסויימת בנהיגה ברכב כזה, אבל יש מגמה מסויימת בפורום הזה להיות מעריץ עיוור אחרי הרכבים האלו.

ועוד כת קטנה שקפצה לה פה היא מעריצי האלטו בהליכה למוות עד חורמה שגם זה מאוד מוגזם.

שבת שלום :-)

Confidence In Motion

פורסם

קצת מהצד - שים לב שעדות המעריצים הן אוכלוסיות די מוגדרות מבחינת גיל ומצב כלכלי. בופרום זה יש לא מעט צעירים, וההעדפות שלהם בהתאם למאפייני הגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סיוויק בכמעט 140K ש"ח מגיעה ללא חישוקי סגסוגת, הגה מעור, פנסי ערפל ובקרת שיוט (למיטב זיכרוני גם ללא שליטה מההגה על הסטריאו אבל אולי זה שונה). אז למרות שהסיוויק רמה אחת מעל האחרות בביצועים ובמרווח (לא בטוח לגבי זה בדגם 5 דלתות), היא עדיין מקוטלגת בעיני כתמורה בינונית לכסף.

גם אני לא הייתי ממליץ על רכב עם תיבת DSG עבור מישהו שמצהיר שהוא הולך להחזיק את הרכב הרבה שנים ושבראש מעיניו עומדת אמינות ללא פשרות. תיבת DSG (או כל רובוטית אחרת) תהיה ככל הנראה יקרה יותר לתחזוקה לאורך זמן ותדרוש תשומת לב גבוהה יותר מתיבת הילוכים אחרת.

מאזדה 3 צפופה אבל ספורטיבית ונראית טוב בדגם 5 דלתות, גם האוריס לא רעה אבל כמו בטויוטה האבזור קמצני במיוחד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה מעלה נקודות נכונות כשמסתכלים על זה בזוית שלך

אבל אני לא בטוח שלקחת בחשבון את כל הפרמטרים שמסביב, האם סיוויק מתומחרת בעולם כמו מאזדה?

אתה מבקש מהרכב שיעלה 120K? אין בעיה, תראה לי עוד מקום בעולם שבו ה1600 שאתה מקבל במאזדה עולה אותו דבר כמו ה1800 שאתה מקבל בהונדה. ולא שחלילה אני מתלהב מנושא המנועים אלא פשוט הנקודה הפשוטה ביותר, המנועים שונים ולכן רמת התמחור שונה.

אז כן בארה"ב הסיוויק עולה כמו המאזדה עם פער קטן של 300$ לחובת המאזדה (יקרה יותר) אבל שם המנוע הוא 2.5

באנגליה הסיוויק עולה 18K מול המאזדה שעולה 15K ושם זה בליש"ט.

עדיין הסיוויק לדעתך צריכה לעלות בארץ אותו הדבר?

לגבי ההונדות שהן חיות רעות? ת.נ.צ.ב.ה הטייפ R והS2000 לא יגיעו יותר :roll:

אולי בעתיד נראה כמה SI על כבישי ארצנו אך החלום עוד רחוק.

לגבי הלג'נד, היא לא מוצלחת מבחינת אילו פרמטרים? תמחור די גבוה כי בסופו של דבר מדובר במותג מבית אקיורה.

בארה"ב היא מתומחרת ב1K פחות מלקסוס GS המתחרה שלה באותו סגמנט. כששם המנוע הוא 3.5 מול הלג'נד 3.7 ופה בארץ אילו מנועים 3.7 (היחיד של הלג'נד) מול ה3.0 של הGS אז התמחור זול בכ-100K, אולי הפער פה הוא קצת גבוה בתמחור ביחס לתמורה אבל עדיין הלג'נד אמורה להיות יותר יקרה.

לטענתך שלא נראה לך שצריך להיות הבדל בתמחור אני מקווה שעניתי בהודעה הזאת, אם עדיין יש ספקות למה המחיר צריך להיות שונה אז אשמח שתאיר את עיניי. ואני לא מדבר על תמורה ביחס למחיר שאתה מקבל "מנוע חיה" "רכב כרישים" "מכונת נהיגה טהורה", אני לפני שנה וקצת נפרדתי מרכב מוגדש מבית VAG, אז כן אני מודה שיש איכות מסויימת בנהיגה ברכב כזה, אבל יש מגמה מסויימת בפורום הזה להיות מעריץ עיוור אחרי הרכבים האלו.

ועוד כת קטנה שקפצה לה פה היא מעריצי האלטו בהליכה למוות עד חורמה שגם זה מאוד מוגזם.

שבת שלום :-)

עזוב את ה-1.6, מאזדה 3 ספיריט עם מנוע 2 ליטר ואיבזור מקיר לקיר עולה 136 אלף שקלים, כלומר עם מנוע גדול וחזק יותר מבסיויק, גיר 5 הילוכים בדיוק כמו שלה ואיבזור בשפע כמו חישוקי מגנזיום גדולים, גג שמש ושליטה מההגה על המערכת.

אז אתה יודע מה, אני לא מצפה שה-1.8 תעלה כמו ה-1.6 אבל שלא תהיה יקרה יותר מה-2 ליטר. אם הולכים לפי החלוקה שלך היא אמורה להתמקם באמצע סביב ה-130 אלף שקלים, מה שלא קורה.

דבר שני, עזוב את המתחרות, מדובר ברכב שפשוט לא מציע תמורה טובה למחיר. עד 140 אלף שקלים יש מספיק אלטרנטיבות חדישות יותר, חזקות יותר, מאובזרות יותר ובקיצור - עדיפות.

שבוע טוב.

• תוכן חדש...