Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורטה או קרוז החדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מתכוון להחזיק את הרכב יותר מ-3 שנים, לכן אורך האחריות לא חשוב לי. חשובים לי הביצועים, אמינות ואיכות לאורך הזמן שאני מתכוון להחזיק את הרכב.

סליחה שאני קצת לוקח את הדיון למקום אחר,

קצת חומר למחשבה..

יש לי שאלה - האם ירידת ערך חשובה לך?

במקומך אני אישית, אם הייתי קונה רכב ל 3 שנים, את שני הדגמים האלה (חדשים מהסוכנות) לא הייתי לוקח בחשבון, כמו עוד כמה אחרים הנרכשים ע"י חברות הליסינג באלפים (או עשרות אלפים).

אחרי 3 שנים הראשונות יהיה הפסד כספי גדול מאוד במכירה.

מה כן הייתי עושה - קונה רכב בן שנתיים-שלוש, שלא "מככב" בליסינג, קרוב לוודאי הונדה סיוויק מאדם פרטי, נוסע 3 שנים ומוכר עם הפסד הרבה יותר קטן. גם מדובר ברכב איכותי, חזק ויחסית חיסכוני.

את הפורטה החדשה הייתי קונה בשביל להחזיק אותה לפחות 7 שנים של אחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...