Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן אפשר לקחת צמיג כדי לבדוק אותו?

לא ליבאון. משהו כמו הטכניון או מכון כל שהוא שיכול לתת חוות דעת משפטית?

תודה מראש!

פורסם
בדוק זאת באיגוד המוסכים.

או שתפנה לאדם המתמחה בצמיגים.

מתוך סיקרון- מהי הבעיה?

מדובר בצמיג של משאית. והבעיה היא שצצו 2 גולות כאלו בקוטר של 3 ס"מ בערך בחלק שהכי קרוב לג'אנט

עשיתי דוגמא בצייר

http://img827.imageshack.us/i/tire1.jpg/

תודה רבא על העזרה! איך אני מגיע ליוסף נעים?

פורסם
בן כמה הצמיג?

מה שנת יצור הצמיג?[/quote

הצמיג חדש! עם ק"מ בודדים אני לא יודע כרגע מה שנת היצור שלו אני יבדוק ויחזור עם תשובה.

שחכתי לומר שיש עוד כמה דברים.

על הצד של הצמיג יש כמו שפשופים בצורה של רשת ו רק במקום אחד ולא על ההיקף. ובסוליה יש ביס אבל זה לא מה שפסלו לי את הצמיג ואני גם לא מתלונן על זה.

ותשובת היבאון אחרי שהצמיג היה אצלו והוא בדק אותו כמובן שהוא מתנער מאחריות ותוען שנסענו עם לחץ אויר נמוך או עם משקל יתר.

פורסם
...ותשובת היבואן אחרי שהצמיג היה אצלו והוא בדק אותו כמובן שהוא מתנער מאחריות וטוען שנסענו עם לחץ אויר נמוך או עם משקל יתר.

אם הצמיג חדש, ניתן לפנות ליבואן בבקשה להחליף בדר"כ הם מחליפים.

כ"כ קשה לקרוא את הנאמר בשרשור...:shock:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי ששלחתי את הצמיג לבדיקה חוזרת, והתקשרתי מדי פעם לפנצריה לבדוק עם יש תשובה. שבוע שעבר נמאס לי והתקשרתי ישירות ליבואן ודיברתי עם המנכ"ל. שהוא מצידו בכלל לא בדק את הצמיג. הוא אמר לי שהוא הולך לבדוק ויחזור אלי, לאחר זמן מה הוא חוזר אלי ואמר לי שהוא לא מאשר את התביעה. עכשיו אני מחכה שהצמיג יחזור ואיתו התשובה בכתב. ואז אני יעדכן שוב בנעשה.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמעט שנה עברה מאז פתחתי את השרשור הזה....

אבל הבטחתי לעדכן.

אז בכל הזמן שעבר מאז העדכון האחרון ואחרי המון טלפונים שעשיתי בכל התקופה הזאת (לפנצריה .לחברה של הצמיגים ולמנכל שלה)

הם אמרו לי שהם איבדו את הצמיג שלי.

אז אמרתי להם יופי! או שתחפשו טוב תמצאו אותו ותחזירו לי כדי שאני יוכל להתקדם הלאה ולהעביר אותו לבדיקה של מישהו אחר. או שתביאו לי צמיג חדש במקום!

וובתקופה מסוימת הם חיפשו. ולא מצאו! הציעו לי כל מיני חלפות (הנחות ועיסקות למניהם).

אמרתי להם לא .אני רוצה צמיג בעד צמיג!

לבסוף (ליפני חודש חודשיים) הם הסכימו ואישרו לי צמיג וכל פעם אמרו שהם שולחים אותו וכמובן לא שלחו.

עד שלפני שבועים העבירו אותי למשהי בחברה והיא אמרה שהיא תטפל בזה.

ואחרי המון זמן של סבלנות שבוע שעברהצמיג הגיע!

תודה לכל מי שעזר ויעץ וכמובן ליוסף נעים שאומנם דיברתי איתו פעם אחת ליפני ששלחתי את הצמיג לבדיקה חוזרת (שגם היא בגללו) שהדריך אותי מה לעשות אז שוב תודה!:-)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
כמעט שנה עברה מאז פתחתי את השרשור הזה....

אבל הבטחתי לעדכן.

אז בכל הזמן שעבר מאז העדכון האחרון ואחרי המון טלפונים שעשיתי בכל התקופה הזאת (לפנצריה .לחברה של הצמיגים ולמנכל שלה)

הם אמרו לי שהם איבדו את הצמיג שלי.

אז אמרתי להם יופי! או שתחפשו טוב תמצאו אותו ותחזירו לי כדי שאני יוכל להתקדם הלאה ולהעביר אותו לבדיקה של מישהו אחר. או שתביאו לי צמיג חדש במקום!

וובתקופה מסוימת הם חיפשו. ולא מצאו! הציעו לי כל מיני חלפות (הנחות ועיסקות למניהם).

אמרתי להם לא .אני רוצה צמיג בעד צמיג!

לבסוף (ליפני חודש חודשיים) הם הסכימו ואישרו לי צמיג וכל פעם אמרו שהם שולחים אותו וכמובן לא שלחו.

עד שלפני שבועים העבירו אותי למשהי בחברה והיא אמרה שהיא תטפל בזה.

ואחרי המון זמן של סבלנות שבוע שעברהצמיג הגיע!

תודה לכל מי שעזר ויעץ וכמובן ליוסף נעים שאומנם דיברתי איתו פעם אחת ליפני ששלחתי את הצמיג לבדיקה חוזרת (שגם היא בגללו) שהדריך אותי מה לעשות אז שוב תודה!:-)

חברים נכבדים

כאשר יבואן אומר לכם כי לצמיג לא נימצא פגם יצור ואתם לא שקטים עם עצמכם דברו איתי בנייד ואני אשתדל מאוד לעזור לכם זכרו לא כל מה שנוצץ זהב יום טוב יוסף נעים 0505619050

• תוכן חדש...