Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא סוג ב', אלא היצע נוסף.

וחבל, כי אתה כלקוח מקבל פחות מבחר (ולא, מעולם לא היתה בבעלותי מכונית של דייהטסו...)

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם
ממש לא חבל. טויוטה סוג ב'.

טויוטה סוג ב העלק.

יש להם רכבים אמינים.

לא סתם יש המון שריידים משנתונים ישנים על הכבישים..

ונוסעים ונוסעים.

לפי דעתי הסיריון לא שווה את הכסף.

אבל סתם להגיד על אוטו שהוא סוג ב. לא אומרים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אחלה אוטו וחבל שלא ישווקו כי אנחנו מפסידים מבחר והיצע. בסה"כ רכב נחמד מאוד.

אם אכן הרכב יצא מישראל צניחת המחירון תהייה דראסטית וכואבת.

פורסם

וכמובן שהיבואן פועל בשיטת ישראבלוף ואומר שהם יפעלו להבאת המכוניות גם לאחר 2013. זה לא יקרה.

חבל, הוא באמת היה מותג מצויין. רכבים פשוטים ואמינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ממש לא חבל. טויוטה סוג ב'.

אז אני מבין שגם כל הסקודות (עליהן נהגי המוניות עושים מאות אלפי ק"מ) גם כן פולקסוואגן סוג ב' נכון?

רכב מדהים עם האמינות המפורסמת של טויוטה.

כבר הרבה שנים שלא הייתה לנו דייהטסו אבל כשהייתה:

300K על מנוע בנזין 1300 עם העליות של צפת וחיפה - הדבר היחיד שהוחלף ברכב היה פנס אור מעבר שאמא שלי סדקה על עמוד בזמן שחנתה. אני מאחל לכל בעל רכב לראות נחת כזה.

טויוטה סוג ב העלק.

יש להם רכבים אמינים.

לא סתם יש המון שריידים משנתונים ישנים על הכבישים..

ונוסעים ונוסעים.

לפי דעתי הסיריון לא שווה את הכסף.

אבל סתם להגיד על אוטו שהוא סוג ב. לא אומרים

תנסה לראות כמה שריידים קטנים כאלה רצים עדין על הכביש - ואני מדבר על אלו מתחילת שנות ה-90.

הסיריון באמת לא שווה את הכסף. חבל.

Bimmer

פורסם

יש עכשיו חוק שמותר לייבא רכבים מארה"ב, לא?

אז אולי אם יתמזל ליבואן הזה המזל ויתחילו למכור את דייהטסו בארה"ב (מה שלא יקרה, כנראה), הם יוכלו להמשיך להביא אותה:lol:

פורסם
אז אני מבין שגם כל הסקודות (עליהן נהגי המוניות עושים מאות אלפי ק"מ) גם כן פולקסוואגן סוג ב' נכון?

ממש לא. חלקן עדיפות בעיני על הפולקסוואגן המקבילות.

רכב מדהים עם האמינות המפורסמת של טויוטה.

כבר הרבה שנים שלא הייתה לנו דייהטסו אבל כשהייתה:

300K על מנוע בנזין 1300 עם העליות של צפת וחיפה - הדבר היחיד שהוחלף ברכב היה פנס אור מעבר שאמא שלי סדקה על עמוד בזמן שחנתה. אני מאחל לכל בעל רכב לראות נחת כזה.

תנסה לראות כמה שריידים קטנים כאלה רצים עדין על הכביש - ואני מדבר על אלו מתחילת שנות ה-90.

הסיריון באמת לא שווה את הכסף. חבל.

אני מעדיף לקבל את הנחת שלי מרכב מגובש, נוח ובעל יכולות דינמיות גבוהות. אף דייהטסו, לרבות הסיריון הנוכחית, לא סיפקה את זה. השתיים היחידות שהיו חביבות לטעמי היו הקורה והדור השני של השרייד, שתיהן מאמצע שנות השמונים.

וברשותך, נמשיך עם הסיריון. בהשוואה ליאריס היא רועשת, קופצנית ומרגישה זולה מבפנים. בקיצור, יאריס סוג ב'.

אמינות? אלפי בעלי אפלאוזים וסיריון דור ראשון יחלקו על קביעתך. המכוניות האלו מזדקנות רע - ואתה יותר ממוזמן להשוותן לטויוטות מאותם שנתונים. הדור השלישי של השרייד אכן היה אמין(השני סבל מבעיות חלודה), אלא שכחבילה כוללת הוא סבל מרמת נוחות לקויה ומניהוג מסורבל. השווה את השרייד הזו(שהושקה בשלהי 1987) לפיז'ו 205(ילידת 1983) - ותווכח עד כמה היפנית, אמינה ככל שתהיה, נחותה בכל פרמטר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

עדכון לידיעה מאתמול:

דייהטסו יופסק שיווקו באירופה(ובישראל) תחת המותג העצמאי. הדגמים ישווקו תחת המותג(והסמל) טויוטה(כמובן גם המחיר יהיה בהתאם).

עדיין לא ידוע אם השיווק ימשיך להיות תחת "טלקאר" או שיועבר ל"יוניון מוטורס".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...