Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק הזכרת לי סיפור משעשע שקרה לי לפני מספר שבועות.

השעה היתה בסביבות 04:00 לפנות בוקר, כאשר חזרתי לכיוון המרכז על כביש מספר 1 מירושלים.

באזור נתב"ג בערך הבחנתי באדם שהיה לבוש באפודה זוהרת מחוץ לרכב שלו, עצרתי את הרכב וניגשתי לשאול מה קרה ואם הוא זקוק לעזרה.

הבחור היה בסביבות גיל 40+ עם רכב חדש שנמצא על הכביש 3 חודשים וצמיג קדמי קרוע, סיפר שזה קרה לו בזמן נסיעה והוא לא יודע מה לעשות...:?

שאלתי אם יש לו כלים וצמיג חלופי נענתי בחיוב, שאלתי שאלה נוספת מדוע אתה לא מחליף את הצמיג?

נענתי בתשובה אני לא יודע איך.:shock: (אלו הפנים שלי באותו הרגע).

כך מצאתי את עצמי על כביש 1 מחליפה צמיג ומסייעת לנהג, כמה דקות הרכב היה מוכן לנסיעה, הנהג קיבל תדריך לנהוג לאט יותר מכיוון שהצמיג קטן יותר והוא חלופי ושעליו לגשת לרכוש זוג צמיגים חדש.

לחץ לי את היד הודה לי ולפני שעלה לרכב ונסע אמר לי "אני לא יודע איך אני אומר לאבא שלי שהרסתי את הצמיג, אמרתי לו עדיף שתחשוב איך אתה מספר לו שבחורה החליפה לך את הצמיג ברכב ואתה למדת".

:lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באזור נתב"ג בערך הבחנתי באדם שהיה לבוש באפודה זוהרת מחוץ לרכב שלו, עצרתי את הרכב וניגשתי לשאול מה קרה ואם הוא זקוק לעזרה.

הבחור היה בסביבות גיל 40+ עם רכב חדש שנמצא על הכביש 3 חודשים וצמיג קדמי קרוע, סיפר שזה קרה לו בזמן נסיעה והוא לא יודע מה לעשות...:?

לחץ לי את היד הודה לי ולפני שעלה לרכב ונסע אמר לי "אני לא יודע איך אני אומר לאבא שלי שהרסתי את הצמיג, אמרתי לו עדיף שתחשוב איך אתה מספר לו שבחורה החליפה לך את הצמיג ברכב ואתה למדת".

ל'

בגיל כזה רוב הסיכויים שאבא שלו לא זוכר בכלל שהוא לקח לו את הרכב... או שיש לו רכב. :twisted:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מזכיר לי את הכתבה שהיתה לאחרונה ב-ynet שהסבירה שהיום מקבלים את הירושה כאשר יוצאים לפנסיה.

ברצינות - היום, עם רכב חדש, אני מחזיק רק כלים להחלפת גלגל, בתא הכפפות יש טישו מוגבונים לחים ועל מחזיק המפתחות יש פנס, אבל צריך להביא בחשבון שבד"כ אני נוסע תוך תחום מוגדר שבו אם יש לי בעיה אני יכול להזמין גרר ואשתי או הילדים יבואו לאסוף אותי. במכונית של אשתי, שבה משתמשים לנסיעות יותר ארוכות, יש עוד כמה כלים כגון נורות ומיכל למילוי צמיג.

כפי שנאמר - תכולת ארגז הכלים נגזרת ממצב הרכב. כאשר לאבא שלי היה פיאט 600 היה לו ארגז די משמעותי כיון שנסיעה לירושלים או צפת היתה גורמת בד"כ לעצירה לצורך החלפת רצועת האבזרים, כיון שאחד האבזרים שהיה מחובר לאותה רצועה היה מניפת הרדיאטור, ועל אותה רצועה היתה גם הגלגלת של משאבת המים או הדינמו (לא זוכר איזה - היתה רצועה שניה עם האבזר האחר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...