Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הכתב של הMTV הוא עבריין בדיוק כמו הפלסטיני עצמו ואני בהלם משיתוף הפעולה.

אני מבין את הצורך שלהם לספורט מוטורי ואת מצבם העגום אך באותו הזמן קשה לי לקבל את גניבת הרכבים.

שייתנו להם לרכוש M3 - מהמיסים שהם ישלמו נוכל לקנות גם M3 ליחידת אתגר. :)

(גם ככה הבנתי שיש סוכן מכירות מיוחד בבמוו לקהילות מסוימות)

לגביי ההקבלה שמישהו כאן נתן לגביי עצירת מחבל עוד לפני שביצע את הפיגוע לגניבת רכבים:

דבר ראשון, אלה אופרציות שונות במהותן (ביצוע פיגוע זאת אופרצייה הרבה יותר מסובכת בדרך כלל)

שנית, אתה מדבר על שני גופים שונים - צבא מול משטרה והצבא לצערי אך גם לשמחתי נמצא בליגה אחרת.

פורסם
ENCODER, סגנון הכתיבה שלך מחליא ומסריח.

אני מאחל לך את התאונה הקשה ביותר. ואני בתור מוסלמי, אשמח לתת לך למות לאט. כי מה לעשות, בעינייך להיות מוסלמי זה אומר להיות מסריח.

נ.ב: מעולם לא עלה לדעתי להתבטא כך בכל פורום שהוא , אבל אתה בן אדם שפל, גזען ואתה המסריח!

היה נחמד אם היית מתייחס לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.

פורסם

אולי נשלח מייל לכל ערוצי החדשות ולחברי הכנסת עם קישור לסירטון הזה? כמו שאמרתם, מנחי התוכנית עברו את הגבול ולדעתי אם זה יגיע לידיים הנכונות אפשר להוציא נגדם צו מעצר.

פורסם

כמה שטויות בשירשור אחד.

טלויזיה מסקרת , לא פעם היא גם משקרת.

עוד לא העמידו לדין את רפי גינת על שהוא חושף /מצלם פשעים של אחרים, כדוגמה אחת מיני רבות לפועלה של טלויזיה..

אז למה כאן?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כמה שטויות בשירשור אחד.

טלויזיה מסקרת , לא פעם היא גם משקרת.

עוד לא העמידו לדין את רפי גינת על שהוא חושף /מצלם פשעים של אחרים, כדוגמה אחת מיני רבות לפועלה של טלויזיה..

אז למה כאן?

ישה, בשבילי יש כמה הבדלים:

ראשית, אפשר לראות את הכתב ממש בועט במפתח ברזל כדי לעזור לגנב לגנוב את הרכב במהירות, אז אין כאן רק צפייה בנעשה אלא גם שיתוף פעולה אקטיבי בגניבה.

שנית, הם הזמינו את הגניבה - שילמו עליה!.

להבדיל מרפי גינת שמביא דברים לתיקונם - את אלה רק מעניין שיהיה "מגניב" ולדעתי זה עבר גבול מסוים (גם באופן מילולי).

פורסם
ישה, בשבילי יש כמה הבדלים:

ראשית, אפשר לראות את הכתב ממש בועט במפתח ברזל כדי לעזור לגנב לגנוב את הרכב במהירות, אז אין כאן רק צפייה בנעשה אלא גם שיתוף פעולה אקטיבי בגניבה.

שנית, הם הזמינו את הגניבה - שילמו עליה!.

להבדיל מרפי גינת שמביא דברים לתיקונם - את אלה רק מעניין שיהיה "מגניב" ולדעתי זה עבר גבול מסוים (גם באופן מילולי).

המשפט בכחול , זה ממידע בדוק??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הם כאלה מסקנים, אף אחד לא נותן להם לייבא M3.

מזכיר לי סיפור של חבר מהצבא.

הם רדפו עם האמר ממוגן אחרי מבוקש בטויוטה סליקה. בסוף המבוקש ראה שאין לו לברוח, הסתובב ונכנס חזיתית בהאמר. תוצאה - האמר 1, סליקה 0. המבוקש מת במקום, ההאמר קיבל עוד כמה שריטות לאוסף, החיילים בהאמר לא יכלו לזוז במשך עשר דקות (מרוב צחוק).

זה לגבי זה שלא נותנים לקוף אדם הזה לייבא M3 "כי זה רכב מהיר מדי". אל תדאג, לב.מ.וו. שלך ייחכה כבר האמר צבאי משלה. ואם לא האמר, אז זאב. ואם לא זאב, אז D9. ואם לא D9, אז מרכבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
המשפט בכחול , זה ממידע בדוק??

אין לי כוח לראות את הסרטון עוד פעם ולבדוק אם אמרו זאת בעצמם - אבל הנה הציטוט מהכתבה במעריב:

"הכוכבים שילמו מראש על הרכבים הגנובים, ובאחד מלילות יולי יצאו למבצע. לאחר שחצו את גדר ההפרדה הפלסטינים הדגימו לאורחיהם ההמומים עד כמה קל לגנוב מכונית בישראל.

"למרות שבאחד המקרים היה קצת קשה, בתוך פחות משתי דקות גם המכונית העקשנית נכנעה", אמר דיטריק. בחלק מהמקרים ניסו האורחים לעזור בגניבה, אבל כיוון שאת המיומנות

הזו רוכשים טוב יותר בחברון מאשר במנהטן, הפלסטינים עשו כמעט הכל בעצמם.

דווקא הסיום של הרומן האמריקאי-פלסטיני לא היה כל כך מוצלח. הגנבים ניסו לשלשל את ידם גם לכיס של אנשי הערוץ כשביקשו סכום גבוה מזה שסוכם עליו מראש. בסופו של דבר, המחיר ששולם הוא זה שנקבע בטרם המבצע."

• תוכן חדש...