Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנחי התוכנית "מדריך וייס" הצטרפו לצוות גנבי מכוניות פלסטינים והבריחו יחד איתם מכוניות לשטחים. "זה נראה לנו מגניב", אמרו בהפקה

כתבה על התוכנית.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/190/360.html?hp=1&loc=11&tmp=4034

ותקציר קטן מהתוכנית ,להתחיל לראות בדקה 6:55, פשוט מזעזע!

http://www.mtv.com/videos/the-vice-guide-to-everything-ep-3-vale-tudo-ramallah-racing-fake-afghanistan-die-antwoord/1653812/playlist.jhtml

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמחאה על גנבת רכבו של של מנכ"ל ערוץ 1, הם פנו לערוץ 24 בשביל ליצור תוכנית מגניבה וצעירה על הטבח בקולומביין וורג'יניה.

בין היתר הקריין ידגיש את צליל ה-"באנג!!" כל פעם שיזכר שמו של נער/ה שנרצחה במקרה.

מגניב וצעיר. :idea:

אוי וראו הפלא, מדובר גם בפשע לאומני.

פורסם

יש לי משהו שמאוד חשוב להעיר בעניין.

לא צריך להסביר לכולם מה הנזק שנגרם לנו כאזרחים פשוטים ונאמנים שגרים בישראל מהתופעה הענקית הזאת של גניבות רכב על ידי תושבי השטחים, אם זה נזק עקיף או ישיר. הממשל המחורבן בישראל לא מטפל בכלל בתופעת גניבת הרכב, וכל מי שרוצה להזכיר לי את יחידת אתגר, תעשו לי טובה, זה יחידה שהקימו בשביל השופונוי , כמו כוסות רוח למתים אפשר להגיד.

במקום להשמיד את התופעה הזאת, ואפשר ממש בקלות לעשות את זה, התופעה ממשיכה בלי הפרעות כמעט.

אם לשירותי הביטחון יש מודיעין בשביל לתפוס מחבל שרק חשב בתאוריה לתכנן פיגוע בעוד חצי שנה, ולשלוף אותו ב2 בלילה מהמיטה שלו, אז תהיו בטוחים שיש יכולת להפחית ב95 אחוז את התופעה של גניבות הרכב ופחות משנה.

הממשל המחורבן בישראל פשוט שם קצוץ על האזרחים הפשוטים והטובים

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כל כך מרגיז וזה לא רק גנבות של רכבים ופריצות לבתים,זה גם שאתה לא יכול ללכת עם אישתך/חברה בטיילת כולשהי מבלי שהם ישרקו או יזרקו כמה מילים לא במקום ,הם פשוט יודעים שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים ואז להעלם להם:evil:.

פורסם

איך MTV מאשרים את זה??!:?:x ועוד לוקחים חלק בגנבות וגינוי ישראל!?! מה לא בסדר עם העולם שלנו...:evil: :evil:

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

מזעזע, אין מילה אחרת שיכולה לתאר את זה...

הם כאלה מסקנים, אף אחד לא נותן להם לייבא M3. חבל שבמשט מטורקיה לא שלחו להם כמה BMW כתרומה, זה היה עוזר להם מאוד.

פורסם

עוד לא הבנתם.

למדינה לא איכפת מגניבות רכב

למה?

כי קונים חדשים ועליהם משלמים ים של מיסים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צריך לקחת את המנחה החנון של התכנית הזאת ב- MTV, אותו ואת המשקפיים שלו לכמה שנים טובות בכלא הישראלי. מעבר לזה הייתי שולח צוות צילום כדי שיגנבו את רכב ההפקה שלהם ישר לכביש בית אורן (721), עושה איתו קצת דריפטים ומעלה הכל לערוץ 24 בתכנית חגיגית.

פורסם

איזה שטויות הם מדברים, באיזור שאני גר יש הרבה פלסטינים והם נוהגים במכוניות שיכולנו לחלום עליהם, האמרים, ב.מ.וו, מרצדס. בקיצור הם יכולים לרכוש כל מה שלבם חפץ בו.

פורסם
איך MTV מאשרים את זה??!:?:x ועוד לוקחים חלק בגנבות וגינוי ישראל!?! מה לא בסדר עם העולם שלנו...:evil: :evil:

MTV לא רק אישרו את הפעולה והציגו את הפלסטינים המיסכנים אלא הזמינו את גניבת הרכבים ושילמו עבורם:evil:.

פורסם
יש לי משהו שמאוד חשוב להעיר בעניין.

לא צריך להסביר לכולם מה הנזק שנגרם לנו כאזרחים פשוטים ונאמנים שגרים בישראל מהתופעה הענקית הזאת של גניבות רכב על ידי תושבי השטחים, אם זה נזק עקיף או ישיר. הממשל המחורבן בישראל לא מטפל בכלל בתופעת גניבת הרכב, וכל מי שרוצה להזכיר לי את יחידת אתגר, תעשו לי טובה, זה יחידה שהקימו בשביל השופונוי , כמו כוסות רוח למתים אפשר להגיד.

במקום להשמיד את התופעה הזאת, ואפשר ממש בקלות לעשות את זה, התופעה ממשיכה בלי הפרעות כמעט.

אם לשירותי הביטחון יש מודיעין בשביל לתפוס מחבל שרק חשב בתאוריה לתכנן פיגוע בעוד חצי שנה, ולשלוף אותו ב2 בלילה מהמיטה שלו, אז תהיו בטוחים שיש יכולת להפחית ב95 אחוז את התופעה של גניבות הרכב ופחות משנה.

הממשל המחורבן בישראל פשוט שם קצוץ על האזרחים הפשוטים והטובים

הממשל לא רוצה לעצור את הגניבות... טוב לו ככה... חברות הביטוח משלמות את הנזק על הרכב שנגנב, (וכמובן מעלות אט אט את הפרמיות), הבן אדם שנגנב לו הרכב הולך לקנות רכב, אם זה חדש אז המדינה לוקחת חצי מהקופה... לא רע. כמובן שבסוף חברות הביטוח לא מפסידות והכל נופל על האזרח. למשל לבטח סקודה אוקטביה בב"ש עולה בערך 10K ש"ח לשנה רק בגלל הביקוש לאלו אצל הבדואים.

גנבי רכב, סוחרי סמים, מבריחי זונות, ראשי עולם תחתון... כל אלה גורמים יותר נזק ממחבל מתאבד... את האחרון המדינה צדה עם מסוקים וכטבמי"ם, את כל השאר לכלא בקושי אפשר להכניס. מדינת חלם. אבל זה לא רק המדינה זה כל התרבות המערבית... עד שלא יבינו שמי שזורק עליך אבנים לא זורקים עליו אבנים בחזרה אלא זורקים עליו סלע וקוברים אותו מתחתיו, אנחנו נמשיך לבכות על תופעות כאלו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כמישהו שמתעסק עם רכבים גנובים, אתם אפילו לא יכולים לדמיין מה הם עושים לרכבים האלה עד שהם מגיעים למשחטה. לפני כמה ימים רדפתי אחרי מאזדה לנטיס גנובה, הגנב נכנס ברכב חונה, הלך לו הקרטר והוא נסע וסחט את האוטו עד שהוא נטש אותו באיזה שדה נטוש כשהאוטו מלא עשן ועוד שנייה מתפוצץ. הרכב כולו מכות, כולו מכוסח וזה רכב שלבסוף הורידו מהכביש הנזק שם עולה יותר מהרכב.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

כמו סרט סנאפ.

מזה השטויות האלו, פשוט גועל נפש

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...