Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה יש לי גולף gti עם צ'יפ.האוטו מגיע לפיק של 1.6-1.7 באר ויורד לאט..

עכשיו הבעיה היא שהמנוע לפעמים מצלצל בלחיצה..ניסיתי להוריד גדישה ל1.3 באר והמנוע עדיין צלצל מדי פעם בלחיצה..

עכשיו אין לי בעיה של דלק באוטו יש לי משאבה של וולברו 255 והלחץ דלק תקין..

האם יכול להיות שהצ'יפ פשוט לא טוב? לא מכוון?...או שזה יכול להיות בעיה אחרת..?

תודה לעוזרים

פורסם

אני מגיב מהחשבון של אחי..

לשאלתך,איך שקניתי את האוטו הורכבו פלאגים מקוריים וגם סופרסורים מקוריים..

כמו כן,אין תקלות מסוימות שאני יכול להצביע עליהן חוץ מצלצולים בזמן לחיצה..אני כבר לא יודע מה לעשות ומאיפה להתחיל..אם מישהו יוכל לתת כיוון אני אשמח.

תודה מראש.

פורסם

מה זה אומר "איך שקניתי את האוטו " מאיפה לי לדעת כמה זמן האוטו אצלך ? :x

צילצולים ב 20VT בד"כ מצביע על אחד משלושת הדברים הבאים

1. קוילים - אחד או יותר כנראה עומדים למות

2. פלאגים - הפלאג המקורי קצת מתקשה עם גדישות גבוהות , חוץ מזה יכול להיות שהם עייפים כבר

3. דלק - דלק ברמת ירודה

פתרונות:

1. נסה לעטוף את הסופרסורים (אגב, איפה קנית ? ) באיזולירבנד , לפעמים זה פותר בעיות

2. נסה לנקות את הפלאגים ולעשות סיבוב - אם המצב משתפר תחליף פלאגים (מומלץ BKR7EIX )

את עניין הצ'יפ אני נוטה לשלולל , אלא אם תגיד לי שהאוטו מצלצל מאז עשית אותו

פורסם

שלום לחבר הפורום החדש.

כאן זה לא צ'אט.

חבל שלא קראת את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני.

אנא עשה זאת, לאחר מכן תוכל לנסות שוב, הפעם על פי הכללים.

שים לב לעניין איך כותבים כותרת, ואיסור שימוש בסימני קריאה ונקודות מרובים, ולכל שאר ההוראות.

נעול.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...