Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון זו ההודעה הראשונה שלי כאן אז נעים מאוד שמי טמיר,

לענייננו, מדובר על רכב אלפא רומיאו 145 שנת 95, התחדשתי לפני שבועיים בסלולארי חדש htc desire hd, מאושר ונלהב קניתי לו זרוע לרכב חיברתי אותו למטען רכב ולרדיו דיסק (דרך שקע AUX מובנה בפנל של הרדיו) והפלא ופלא רעשים סטטיים נוראיים, ניתקתי תמטען-> צליל מושלם!

לפני שמפנים אותי לחיפוש אז קראתי הכל, מה שפה, באתרים אחרים, הכל.

הרדיו והשקע מצת עובדים גם בלי לסובב את הסוויצ' אז בדקתי את העניין כשהאוטו מודמם, ואותו רעש מעצבן (כשהאוטו מונע אפשר לשמוע את האלטרנטור, איתותים, חלונות חשמליים, ממש סימפונייה חשמלית....), ראוי לציין שאותו רעש לא קיים אפילו טיפה כאשר המכשיר לא בטעינה מהשקע מצת, ניסיתי לבדוק עם זה רעש כי החיבורים בפלאפון (הטעינה וה3.5) צמודים והתחברתי עם אוזניות כשהוא בטעינה מהרכב ולא היה רעש. אני מבין שיש לי לולאת אדמה בשמה העברי מה שאני לא מבין זה איך לפתור אותה, מובן לי עניין הארקות פשוט אני לא רוצה לעשות שטויות ולקצר משהו.

במהלך בדיקות גיליתי שהרדיו והשקע מצת יושבים על אותו פיוז עם זה משנה משהו..

הרעיון שלי הוא לחבר את GROUND של השקע מצת ושל הרדיו יחד דרך גיד שאני ילחים ומשם לגוף הרכב, השאלה אם אני לא הולך לשרוף איזה משהו? וזה יעזור בכלל?

צירפתי כמה תמונות של הפירוקים שעשיתי אולי יביא למשהו רעיון, מצטער על החפירה ותודה על העזרה..

החלק האחורי של הרדיו..

backzi0.jpg

filter unit יושב על הכניסת כוח לרדיו

filterc.jpg

צמת כבלים של כוח וקול

poweraudio.jpg

wiring של הרדיו

wiring.jpg

backzi0.jpg

פורסם

ניסית לחבר את שני הארקות של השקע מצת והרדיו יחד ומשם לגוף, לא עזר ואפילו לא טיפה...

יש רעיונות נוספים?

פורסם

תפריד בין המינוסים של המצת והרדיו שלך.

תחבר כל אחד מהם בנפרד לשלדת הרכב שלך, באמצעות נעל כבל ייעודית,תוודא שהמקום נקי מצבע ויש מגע כמה שיותר טוב בין הכבל לשלדה. זה אמור לעזור לך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

זה סתם חרטא, זה לא לפתור את הבעיה מהשורש אלא "לעבוד" עליה.

זה לא בטוח שיעלים לך את הרעשים אלא יוריד את הרמה שלהם.

פורסם

אני פשט התייאשתי הפרדתי מינוסים, חיברתי לגוף, בדקתי מטען אחר, החלפתי כבל לאחד מסוכך איכותי,

אני אשמח לפתור תבעיה, רק איך?

פורסם

את המינוס שחיברת כרגע לגוף הרכב שלך (בתנאי שמחובר כראוי למקום משופשף ללא צבע)

תנסה להאריק לגוף הרדיו עצמו. כלומר המינוס כרגע נכנס לתוך המכשיר שלך תנסה לחשוף את חוט המינוס בהתחלתו ולוציא לו "שלוחה" שאותה תחבר לגוף הרדיו עצמו (מתחת לאחד הברגים שבשלדת הרדיו שלך).

תנסה את זה, ותחזור אלינו עם תשובה.

פורסם

הורדתי שתי הארקות עבות לגוף הרכב, אחת מהמצת והשנייה ומהגוף של הרדיו. בדקתי את ההארקות אומית, וההתנגדות אפסית (בדקתי מהרדיו למינוס הראשי!). אפשר להגיד שהרעש פחת, אבל מאט מאוד, עד כדי חוסר הבדל, בדקתי בנוסף הפרשי מתחים בין המינוסים של מצת והרדיו והוא 0.0V פונקט.

פורסם

נאדר,נשבע לך בחודש האחרון אני מרגיש במאפיה,כל פעם שאי פותח את הפורום אני רואה סמבוסק טרד,בורקס פיטריות,זיווה...

בשיפוצים...

פורסם

טמיר שלום

עד כמה שאני מכיר מטענים לסלולרי, יש בתוכו ספק ממותג שמוריד את המתח למתח ההעבודה. רק הקב"ה יודע מה קורה עם האדמה במטען נייד.

חוץ מזה, עם איזה כבל אתה מחבר את הטלפון למערכת?

תנסה לעשות עוד משהו. חבר את המטען לטלפון, כבל 3.5 לטלפון ותפעיל את כל העסק. אחרי זה בזהירות עם רב-מודד תבדוק מתח DC בין מינוס של 3.5 למינוס של AUX (כאשר כבל PL3.5 לא מחובר לAUX). אחרי זה מתח AC. חזור לדווח בבקשה

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

היתה לי בעיה דומה!

רנו פלואנס 2010 , מערכת קול מקורית (עם חיבור לUSB + AUX ) חיברתי איפוד עם חיבור לשקע המצית להטענה , התוצאה הרבה רעשים סטטיים (ממש שומעים את הדיסק של האיפוד מסתובב, ועוד קצת רעשי אלטרנטור) בלי הטענה וחיבור לשקע המצית הכל נשמע חלק.

to make a short story long - :idea: הוחלף המטען באחד נורמלי : במקום מטען דיל אקסטרים ב 10 שקלים. חובר מטען מצית של BELKIN עם יציאת LINE מובנת ממנו - ופתאום שקט תעשייתי.

עריכה:

כן - הבנתי שהחלפת מטען , וזה לא עזר - וניזכרתי שהיתה עוד סצנה בסרט הזה: עם הנוקיה 5800 שלי ,אורנג' הקמצנים סיפקו מטען גנרי (סטייל דיל אקסטרים) , שגם ההשמיע בנוסף למוסיקה את כל העולם ואישתו.גם כאן החלפה במטען מצית מקורי של נוקיה פתרה את הבעיה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...