Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים..

יש פה מישהו שהתקין קלאץ' קרמי ושורט שיפט? והאם הוא ממליץ או שזה סתם בזבוז כסף??

תודה

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

איביזה FR 2005

צ'יפ של אבסולוט , צינור אינלט

פשוט עניין אותי אם זה יתן לי יתרון כלשהו על הכביש או שזה מיותר לחלוטין?:?

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

רק ימרר לך את החיים בנסיעה מנהלתית.

ואם אין לך איזה הספק מטורף אין שום סיבה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

להחליף לקלאץ קראמי אין לך שום סיבה שבעולם וחוץ מנזק בכיס אתה תסבול גם בפקקים.

הקלאץ המקורי שלך מחזיק כמו גדול את תוספת הכח והמומנט שיש לך ברכב (אלא אם כן הוא גמור) ומאוד נח לנהיגה יום יומית.

לגבי שורט שיפט- שאלה של טעם וריח, אני אישית לא אוהב.

פורסם

אני עם FISH בקטע של השורט שיפט, מה גם שאם אתה נהג לא מאוד מנוסה

אתה בלחיצה הראשונה שם ראשון במקום שלישי או שלישי במקום חמישי ,

אבל אם אתה ממש רוצה, את רק את ימינה שמאלה

בהקשר לקלאצ', אחרי שקלאצ' של VR לא יספיק תחזור לדבר איתנו שוב

פורסם

קאלרצ קרמי זה קלאצ' שהרפידות שלו עשויות חומר קרמי שעמיד להספקים ומומנטים יותר גבוהים מהמקורי

(במקורי הרפידות עשויות חומר אורגני)

העניין שמפריע להתניידות יוםיומית עם קלאצ' קרמי זה בגלל שלרוב הקרמים יש ויברציות בתחיל נסיעה מה שמצריך הרבה גז

או אם הקלאצ' הוא להספקים ממש גבוהים אין לו כמעט "איזור חיכוך " יש מופרד ויש משולב

אגב, יש כמה וכמה אופציות לקלאצ'ים מחוזקים חוץ מהקרמים (גם בקרמים יש כמה וכמה אופציות) יש קוולר , ויש קוולר-קארבון

יש 3-6 רפידות , בקיצור, יש המון אופציות

פורסם

הקלאץ' של הVR הוא אחלה, נוח מאוד לנסיעה יומיומית, ברגע שאתה עובר את המגבלות שלו - סביר להניח שהרכב לא יהיה הכי יעיל לנסיעה יומיומית - כך שהקלאץ' כבר בעיה "קטנה" יחסית.

לעניין השורט שיפט, אישית - אני מאוד אהבתי, קח בחשבון שהתפעול יהיה מעט קשה יותר, ולכן יש חשיבות לגובה הידית (עיקרון המנוף),

אצלי זה עשה פלאים, נוח, מדוייק ומהיר.

M-TECH E46

פורסם

+1 לגבי הקלאץ הקרמי. הוא מאוד on/off ולמה להכנס להוצאה הזו כשאין שיפורי הספק?

לגבי השורט שיפט - אני אוהב, מותקן אצלי (WRX), בתור מי שמגיע ממיאטה (מהלך קצרצר) הפריע לי המהלך הארוך. יחד עם זאת, כאשר שמתי גם ידית קצרה זה נהיה קצת מעיק בגלל המנוף הקצר והרוח שהיה צריך להפעיל. על הידית המקורית זה מצויין לטעמי. (באופן כללי זה עניין של טעם)

• תוכן חדש...