Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז איכשהו הגעתי לשנה ג' בהנדסה ביורפואית בבן גוריון, ולפני כמה ימים התברר לי שאנחנו צריכים לבחור מנחה ונושא לפרוייקט הגמר של שנה ד' עד תקופת המבחנים של סמסטר ב' השנה, ולמען האמת אין לי ממש מושג מאיפה להתחיל.

אומנם אני אתחיל רשמית בחיפושים רק בתחילת חודש מרץ, אבל לא יזיק לקבל קצת מידע גם לפני כן.

לגבי תחום הפרוייקט - אני אלך כנראה למסלול של ביומכניקה, שזה אומר מכניקה רפואית, כאשר בין השאר אני מתכוון לקחת עד סוף התואר קורסים במבוא לרובוטיקה ושימושים בהנדסה ביורפואית, הנדסת שיקום, פרמקוקינטיקה (פיזור והולכת תרופות בגוף), יישומי קרינה ברפואה וקורסים בנושא של מכניקה רפואית (פרוטזות, מכניקה של צינורות דם וכדוריות וכדומה), ככה שהפרוייקט בעיקרון יכול להיות באחד מהנושאים הללו.

אישית בינתיים הנושא של יישומי קרינה ברפואה מעניין אותי, וכן הנושא של פרוטזות בלב ובמערכת הדם. לגבי השאר אני לא יודע כי עדיין לא למדתי את כל הנושאים.

בנוסף, היה לפני כשנתיים פרוייקט במחלקה שעסק בהפקת אנרגיה חשמלית מהתנועה של הברך, דבר ששימושי למשל למטרות צבאיות, וחשבתי אולי גם ללכת בכיוון הזה.

אז אם יש למישהו רעיונות לנושא לפרוייקט שיכול להתאים, או שהוא מכיר/שמע על גופים/חברות בתחום שאפשר לעשות את הפרוייקט דרכן (ניתן לעשות את הפרוייקט גם דרך חברה כלשהי, עם מנחה מהתעשיה למשל), אני אשמח לשמוע (אפשר גם בפרטי).

תודה.

פורסם
כל הנושא של מכשור מתקדם לכירורגיה פלסטית הוא להיט.

אתה יכול אולי לפרט קצת יותר? על איזה מכשור מדובר?

ואתה לא מכיר במקרה מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו שקשור לתחום?

פורסם

הייתי מתחיל מהתייעצות עם חבר הפורום (ומועדון החמש) נמרוד רחמימוב.

למיטב זכרוני, הוא מנהל את המחלקה האורטופדית באחד מבתי החולים הגדולים, וסביר להניח שיוכל לכוון אותך בתחום.

פורסם

אני לא מכיר כל כך את התחום , אבל נראה לי ששם יש שיא הקדמה כי אנשים משלמים על זה כסף והרבה, בניגוד לבתי חולים ציבוריים שלא תמיד מוכנים לרכוש מכשור הכי חדיש ומשוכלל.

• תוכן חדש...