Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

אשמח לדעתכם לגבי הצעה שקיבלתי מ-AVIS לרכישת מיצובישי אקסקיוטיב 2008, מליסינג, 1600, 77,000 ק"מ.

בדוח בדיקה של קומפיוטסט מצוין תחת "שלדת מרכב-תיקונים בעלי משמעות נמוכה" כי "גג: מעיכות, מצב פנימי, שמשת צד הוחלפה, תיקוני מרכב, משמעות נמוכה, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים".

בנוסף, בדוח סריקה עם הסיכום המשוקלל למערכות הרכב, השילדה קיבלה 100% אך המרכב רק 71%.

כאשר שאלתי האם הרכב עבר תאונה הם ענו שלא.

המחירון שלה 76,000,מציעים אותה ב-58,500. מה אתם אומרים? להתמקח או להתרחק?

מלבד זאת ישנה הצעה מהם ליונדאי אקסנט 2008,91,000 ק"מ, 1400, שבדוח קומפיוטסט מתוארות פגיעות דומות.בדוח סריקה עם הסיכום המשוקלל למערכות הרכב, השילדה קיבלה 100% אך המרכב רק 75%. מחירון 74,500, מוצעת ב-56,000.

אשמח לחוות דעתכם גם לגבי זה.

תודה והמשך שבוע טוב,

ליאת

פורסם

בחרת ללכת על רכבים שהם מאוד נפוצים בשוק.

אין לי ספק שתמצאי אותם עם נתונים הרבה יותר טובים אם תחפשי טיפה יותר טוב.

לא כדאי ללכת על הרכב ולו רק בגלל נושא המרכב.

Confidence In Motion

פורסם

הבדיקות של חברת הליסינג לא שוות את הנייר שהם רשומות עליו מכיוון שהמכון בד"כ "מייפה" את הבדיקה עבור חברת הליסינג מכיוון שהיא מביאה מאות רכבים לבדיקה במכון הזה ומספקת להם הרבה מאוד פרנסה.

מכאן אתה יכול לההבין שאתה חייב לקחת את הרכב לבדיקה במכון אחר שאתה בוחר (רצוי כמה שיותר רחוק ממגרש הליסינג).

אני לא הייתי לוקח רכבי ליסינג שעברו תאונה לבדיקה, יש לי הרגשה שבבדיקה שלך פתאום התאונות האלה יהפכו למשמעות בינונית או גבוהה. יש מבחר כזה גדול במגרשים של חברות הליסינג שאפשר לבחור רכבים שלא עשו תאונה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מכיוון שהבדיקה שהם נתנו לך לא "נקיה" – קחי את הרכב לבדיקה עצמאית שלך.

שם הבוחן גם יסביר לך מה בדיוק המשמעות של הציונים האלה.

ממה שאני יודע, אם השלדה קיבלה 100% זה מעיד על כך שהרכב לא עבר תאונה, והנזקים שיש למרכב / פח / שמשה יכולים להעיד על כל מיני דברים (פרצו לרכב, שפשופי חניה, מישהו הרכיב גגון על הגג בצורה לא תקינה וגרם למעיכה וכו'). אבל אני לא מומחה, ולכן לכי למי שכן מומחה. ובמידה והתשובות סבירות – לכי על זה.

אוויס היא חברה אמינה בד"כ,קניתי מהם בשעתו ויצאתי מאוד מרוצה

אותו כנ"ל לגבי האקסנט.

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

אני עם אלעד- רכב שנתוני הפתיחה שלו הם "עם תאונה" כלשהי - אפשר לוותר על בדיקתו.

רכבים כמו זה, דיי נפוצים בחברות הליסינג, ויש סיכוי למצוא אחד במצב טוב יותר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...