Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות,

אני צריך המלצה לכיסא אורטופדי טוב לישיבה ארוכה (לסטודנט, למידה, מחשב) בסכום של עד 1000-1200 ש"ח.

כל כיסאות "המנהלים" דמויי עור לא נכנסים בקטגוריה של כיסא נוח לישיבה ארוכה (יש לי ניסיון איתם, הם ממש לא טובים לזה).

עד כה ראיתי רק כיסא אחד מעניין של ד"ר גב, אך אין לי עליו פרטים -

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RN01E8F17E

בכל מקרה, אם מישהו התנסה בחוויות לא נעימות, שירות לא טוב, כיסא מתפרק למרות שנראה איכותי וכו...אשמח לדעת.

תודה מראש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מצטרף להמלצה על צרעה. יש לי את דגם טיטאן שלהם. הוא לא זול (2000~) אבל מנסיון עם לא מעט כסאות - אין שום דבר שמתקרב אליו בנוחות. כיסא פשוט מדהים ושווה כל שקל. ממליץ שתיגש לאחת מהחנויות שלהם ותתרשם מהמבחר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
תודה על ההמלצות, יש להם סניף בחיפה או באיזור?

איך הם לעומת ד"ר גב?

עם כל הכבוד לד"ר גב אותו כסא ברמה של צרעה יעלה לך שם פי 7.

אל תתפשר על נוחות ולעומת זאת אל תוציא סתם אלפי שקלים.

ממליץ לך ללכת לצרעה ולבדוק שם שלל כסאות וכדאי לך לשים עין על דגם מלגה (הוא באמת מוצלח וחדש).

חיפה

רח' העמלים 37

בבניין משרדי הנהלת גלובל, ק' 3 טלפון: 04-8204480

פקס: 04-8204490

מומלץ לתאם פגישה מראש

שעות פתיחה:

ימים א - ה: 9:00-16:00

http://www.tzora-global.com/contact.asp

פורסם

צרעה זוועתיים לדעתי.

בסוף מצאתי כיסא שאני מאד מרוצה ממנו במקום שנקרא רהיטי הכח בחולון.

הבעיה עם צרעה היא שהם מרשים לעצמם לקחת לך יותר משהכיסא שווה בגלל השם שלהם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...