Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לשים ברכב שלו מערכת מולטימדיה של קנווד מדגם 8026BTY

מפרט בקישור

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DDX8026BTY&Cat2Cat1ID=109&Cat2ID=517&aff=Zap&lang=he

אצלי ברכב של אלפיין 117RI ואני יודע את מגבלות ה-USB מבחינת נפח שירים,

אבל עד כמה אפשר להעמיס על מערכת מולטימדיה כמו זאת שבקישור ?

האם אפשר לשים שם כונן קשיח נייד של איזה 300 GB ולהעמיס עליו?

האם דרך ה-USB הוא קורא רק שירים או שאפשר לשים גם סרטונים וקליפים שונים ?

תודה.

פורסם

מה הכוונה שלך בלהעמיס? למלא את הארד דיסק עד 0 מקום?

וכן הוא יראה לך סרטים (DVD/DIVX).

לגביי הארד דיסק החיצוני אתה יכול לחבר אלא אם תארגן לו מקור חשמל (הUSB לבד לא יספק את המתח להדליק אותו)

ולשאלה האחרונה שלך כן אתה יכול לשים בו גם שירים וגם סרטים אבל קח בחשבון אני גם משתמש בUSB לשירים

וקליפים. אבל ברגע שאתה ממלא את ההתקן בשירים וקליפים (אני אישית משתמש ב Disc On Key 8G) ושאני ממש ממלא אותו עד הסוף לוקח להתקן לקרוא ולהעלות את כל השירים והסרטונים כמה שניות(וזה בכל פעם שתדליק את המכשיר).

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

אני שם סרטים ותיקיות שירים שלי ושל הילדים, אם יש מגבלה אני לא נתקלתי בה עד היום.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

אין כרגע שום התקן והמערכת עדיין לא נרכשה, הזמנו רכב חדש ומחכים לקבל אותו.

אצלי ברכב אני עם DOK 32 GB שמתוכם יש בערך 8 עם שירים, אבל אני מדבר על אלפיין רדיו דיסק ולא מולטימדיה.

• תוכן חדש...