Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש השרון 12.11.10 - דווח ותמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון אתה גדול גדול .........

יופי של טיול :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד קצת תמונות, וניצול הזדמנות למנתח בעל ידי זהב. לצערי לא חשבתי לרגע לצלם את המקרה והוא הסתיים כל כך מהר.

במהלך הנסיעה התחלתי לשמוע רעשים חשודים שמהר מאוד התחלפו בצרחות חגורה חזקות. ציפצוף מהיר, עצירה מהירה של מספר חברים והתגלתה הבעיה (הלאגר של המזגן נתפס והחגורה מחליקה עליו ברעש לא נעים).

מיסטר V באומץ לב הופיע אם סכין חדה, חתך במיומנות וכך ללא מזגן המשכתי את הטיול.

ננצל במה זאת להודות למר V, רק למקרה והוא לא שמע את תודתי וערכתי על עזרתו ולשאר החברים שעצרו ועזרו מורלית.

DSC05507.JPG

DSC05508.JPG

DSC05509.JPG

DSC05510.JPG

DSC05511.JPG

DSC05513.JPG

DSC05524.JPG

DSC05525.JPG

פורסם

הייתי נותן הסברים אבל ניראה לי שיש מספר אנשים שיכולים בלשון יותר ציורית ממני לתאר מה קורה או לפחות להמציא סיפור מעניין.

DSC05543.JPG

DSC05556.JPG

DSC05559.JPG

DSC05566.jpg

DSC05562.jpg

DSC05569.jpg

DSC05574.jpg

DSC05578.jpg

פורסם

שבנו לפני שעה מטיול מ ד ה י ם ברמת הגולן ובגליל העליון ובאמתחתינו אין סוף חוויות, ותמונות כמובן.

התקבצנו ביום שישי ב .7.30 בבוקר והתחלנו לנוע צפונה, כשהחברים הצפוניים יותר המתינו לנו בדרך.

עצירה זריזה במגידו, ולאחר מכן פנינו ימינה והמשכנו בכביש התענכים עד צומת צמח.

לאחר העצירה בצמח עלינו לרמת הגולן דרך צומת יהודיה לכיוון קצרין.

בקצרין סיירנו במוזיאון ההיסטורי של קצרים העתיקה - ראינו הרבה אבנים ופגשנו מוכרת שמעוניינת למכור את הג'יפ שלה ב 100 ש"ח.

משם המשכנו לבית הבד באיזור התעשיה, לסיור מעניין שכלל טעימות שמן זית ושטיפת ידיים בסבון שמיוצר מגפת, היה אחלה.

לאחר מכן המשכנו לאניעם לכפר האמנים, מקום נחמד עם גלריות עיצוב, בהחלט שווה ביקור.

ירדנו מהרמה דרך צומת בית המכס היישר ל "מלון" , שם התפצלנו ל 2 - חלק לנו במלון וחלק קיבלו צימרים במושב שדה אליעזר.

לאחר ארוחת הערב חגגנו את ימי ההולדת של אבא שלי ושל עופרית, עם עוגות מעשה ידי אמי.

בבוקר, לאחר תיקון דרך של המרצדס של אבי דהאן, הצפנו לבניאס לסיור בגשרים התלויים עד למפל הגדול.

יופי של סיור באתר מושקע.

לאחר מכן ירדנו דרומה לאגמון החולה, לסיור באגמון בעגלה המוסווית, להכרת העופות בשמורה.

הסיור היה מעניין מאד, ממצה ומעשיר ידע.

ומשם - הביתה בשמחה רבה, לאחר ארוחת צהריים בצומת מחניים.

תודה ענקית לאבי נוף האחד והיחיד, שדאג, התרוצץ, תיאם ועשה הכל בצורה מדהימה, והכל אכן הלך כמתוכנן.

תודה לא פחות גדולה לקשישות שלנו שגמעו את כל הדרך הארוכה בכיף ללא אף תקלת מ"מ (מכונית מושבתת).

והחשוב מכל - תודה לכל החברים שההשתתפו בטיול הנפלא והפגינו חברות אמת !

כן ירבו ימים כאלו !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום לכולם.

כפי שהבנתם מהתמונות של דני, חזרנו לא מזמן לביתנו,

קצת רצוצים - אך הרבה מרוצים.

זה בדיוק הזמן להכנס למקלחת טובה, ולהשאיר אתכם במתח עם מאות התמונות שצילמנו... :)

אני משער כי בימים הקרובים תועלינה תמונות רבות.

תודה לאלון על השירות "אקספרס" של העלאת תמונות תוך כדי הטיול עצמו,

אגב אחד הסרטונים (של החידה) לא עלה, ואתכם הסליחה.

תודה לכל אותם חברים נפלאים שהשתתפו בטיול, פסיפס מגוון של חברים,

אשר הרכיבו יחד פאזל משגע ומתואם של הנאה וכיף:

טיול, אוכל, ומאידך עזרה הדדית לחברים שנתקעו לעיתים בדרך.

ברכות לחברים שחגגו את שמחתם בטיול:

• אלי פרחי - ליום הולדתו.
  • עופרית - ליום הולדתה.
  • מצא ולאה - לרגל מסיבת הברית של נכדם.
  • דני ודפנה - לרגל מלאת 28 שנה לנישואיהם.

נשתמע מאוחר יותר בהמשך השרשור,

עם דווח מפורט ותמונות,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תודה ענקית לאבי על ארגון הטיול הנפלא. המסלול והאתרים היו יפים ומרתקים, לוח הזמנים היה מדויק והמלון היה חביב ונוח !

כיף גדול היה להפגש עם החברים מהשרון, לראות את החברה שאני כבר מכיר ולהכיר חברים חדשים, קבוצה נהדרת שנהנת לטייל ביחד ולעשות רק שמח וכיף !

הנהיגה בגולן היתה כיף רצוף, כבישים סלולים היטב ופנויים, נוף יפיפה ואוויר פתוח, תוסיפו לכל זה שיירה מסודרת של מכוניות אספנות - במילה אחת - תענוג !

תודה לכל החברים על טיול נפלא, נתראה בעוד טיולים ומסעות ! כיף לסיים ולהתחיל כך שבוע חדש, עם המון המון טעם של עוד :wave2:

אני בטוח שהתמונות ידברו בעד עצמן, עד אז, אעלה את סרט החידון שעקב טעות הקלדה לא עלה בזמן (היה אמור לעלות אתמול בערב :-D ).

אני מזכיר שהפרסים מתנת אבי נוף :lol:

luowH3sYHiI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

''עגנו'' בנמל הבית לפני מספר שעות. בשמי ובשם ירדן, קטיה ומשפחת ציוני

אני רוצה להודות בראש ובראשונה לאבי נוף על הארגון למופת, למזג האוויר הנפלא,

לארץ ישראל היפה והיחפה שלנו שבכל פעם אנו נהנים לגלות ולהכיר אותה מחדש,

לכל המשתפים, למדריכה ולמכוניות עתירות הסוסים ששעטו קדימה ללא חת...

הטיול היה חוויה בלתי רגילה, הנסיעה הייתה שקטה, מענגת והאתרים והסיורים היו מלאי עניין.

ירדן שמח לפגוש במלון את שחקני הכדורגל של מכבי נתניה

שהיו בדרכם למשחק נגד הפועל קרית שמונה, ראוי לציין שהשחקנים והמאמן

התפעלו מהיצירות הממונעות והצטלמו איתם.

(חבל רק שהקבוצה חטפה בראש בסיום הערב)... :(

תודה לאלון ודני על הסרטונים והתמונות.

היה נהדר, תודה לאוירה, לחברים וכייף שאנחנו כך...

כה לחי, כן ירבו ושבוע טוב לכולם.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

היה סוף שבוע מדהים ונהדר.

תכנון וביצוע מעולה, מזג אויר נוח, אתרים טובים, וחברה ששתתפה פעולה, עמדה בזמנים ועזרה לכל הזקוק לעזרה וחילוץ.

היה נחמד לפגוש את החבר'ה מחיפה, ואלון , כל הכבוד על התמונות בזמן אמת. שאפו

וכמובן, תודה מיוחדת לאבי האחד והיחיד על הההשקעה הרבה, התכנון והביצוע המושלם

נהנננו מאוד, ומחכים לטיול הבא.

רחלי וישראל

פורסם

לא מובן, כולם מודים לאדם לא ממושמע שאפילו לא מקשיב להמלצותיו.

אני מתחיל לחשוב מכיוון שהכל עבד וזרם כל כך בקלילות, וזו לא בפעם הראשונה. אולי זה בזכות כל האנשים מסביב.

אז על מה כבר יש להודות לאיש:

על הארגון, שמירה על סדר, דאגה לכל הצרכים של כל אחד, תזמון, תכנון, שליחת מיילים, גבייה, פיקוח, זירוז (במידת הצורך), פתרון בעיות, עמידה בזמנים (נפגשנו בדרך, ולא המתנו יותר מכמה דקות) ובטח יש עוד כמה דברים שלא זכרתי שהוא בטח גם אשם בהם.

אז לסיכום מה שנותר להודות, שהשדון (לא מבין איך עד היום מכוניתו לא הפכה את צבעה לאדום) כל כך עסוק בדאגה לאחרים עד שאין לא זמן לטפל בעצמו.

תודה לאבי נוף, ולכל החברים (עד לפעם הבאה).

• תוכן חדש...