Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-W6 מדויק איכותי וגם עוצמתי כמובן.

לא יצא לי לשמוע אבוק אבל את ה-W6 כן , וזה הסאב הטוב ביותר ששמעתי, ואחד הסאבים הטובים ביותר שיש אחרי ה-BTL

פורסם

ה W6 הוא מאוד פאנצ'י, הוא מדויק, הוא מכה ובורח, הרבה כינו את הסאב שלו "פטישי". יש מי שאוהב את זה ויש מי שלא.

ההאבוק פונה לקהל יעד אחר. הוא הרבה יותר חזק, מרעיד את הנשמה, אך אם תתקין אותו בתיבה אטומה בגודל הנכון, הוא יכול להיות מוזיקלי (קשור למוזיקה). אם תתקין אותו בפתוחה הנכונה, הוא יהיה קשור לרופא אוזניים שתצטרך ללכת אליו.

בשביל לדעת איפה עומדת נקודת האיזון שלך בין דיוק לעוצמה, תצטרך כנראה לשמוע את שני הסאבים.

ישראל,

בעליו (לשעבר) של ההאבוק הראשון בארץ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תמיד יש עוד אופציות, אבל צריך לשמוע, אי אפשר סתם לזרוק שמות וכך להחליט, מה שנכון לגבי מישהו אחד לא נכון לגבי מישהו אחר.

לי יש אולטימו, ואני מבסוט ממנו, מאוד מאוד מדויק, ממש שקוף, ולא חסרה לו עוצמה בכלל (1000W), אבל זה לא הדיסקוטק שהיה לי עם ההאבוק.

יש IDMAX, יש פוקאלים מהסדרות הגבוהות, יש מילה, יש סאבים כפולים כגון אודיופיל או SEAS שהם חוויה בלתי נשכחת ואני בטוח שיש עוד.

אבל אתה חייב לשמוע כדי לדעת מה אתה אוהב.

אני שמעתי, ניסיתי והחלטתי על האולטימו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

IDMAX12, SEAS LOTUS 12, זוג גרסאות משופרות של PEARLESS XLS, כבר קשה למצוא Stereo Integrity MAG 12

MOREL ULTIMO 12.

מי יכול להוסיף?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
או קיי הבנתי אותך ישראל

התקציב שלי הוא 2.5-3K ש'ח,ישנם עוד אופציות?

אני מזמין אותך לשמוע את הסאב שיש לי בחתימה.לדעתי הוא בדיוק בשבילך גם עוצמה וגם דיוק.

פורסם

בתקציב שהבאת אתה יכול למצוא W7 מיד שניה עם תיבה והכל.

מכרתי אחד כזה לפני כחצי שנה, וזה באמת הסאב הטוב ביותר שנתקלתי בו.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

• תוכן חדש...