Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע, יש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן:

שיכום קיים בארץ: ברוב המקרים יהיה לך רכב לשיכום במצב די גרוע (חלודה, הזנחה וכ"ד) שתרכוש במחיר לא ברצפה- ומזה תצטרך להתחיל. יתרונות- הרכב "אותנטי" לארץ (יש כאלה שזה חשוב להם, לי למשל), פחות כאב ראש בלהשיגו ועם העלתו לכביש ברוב המקרים, אם בכלל.

יבוא: מחיר מפתה וזול בהרבה מאד לרוב מרכב הזהה בארץ, מצב לרוב הרבה יותר טוב (אתה גם יכול לבחור את היחס מחיר/מצב), יכולת להשיג דווקא את הרכב שאין או אין הרבה בארץ. חסרונות- כאב ראש וזמן ריצות על כל התהליכים- מה שאפשר לפתור אם מוסיפים עוד כסף ולוקחים סוכן שיעשה את כל העבודה.

בקיצור- זה בין היתר נורא תלוי בסוג הרכב, מחירו בארץ וזמינותו, אין נוסחה אוניוורסאלית- איזה רכב אתה רוצה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היתרון הגדול והבולט ביבוא הוא המבחר.

במידה ואין בעיית תקציב - אפשר להגשים חלומות 8) ( כמעט הכל )

למדינת ישראל בשישים פלוס שנותיה לא הגיעו המון דגמים ( שלא לדבר על החרם הערבי שגרם ליפניות להיעדר

מכבישי ישראל דאז )..

בהצלחה

פורסם

"נלבישך שלמת בטון ומלט ונפרוש לך מרבדי גנים, על אדמת שדותיך הנגאלת הדגן ירנין פעמונים!!" (זה היה רגע של פטריוטיות :lol:)

אני מעדיף לשמור על אותנטיות, רכב עם היסטוריה (אפילו לא משמעותית) פה בארץ. אבל אם מייבאים, אני אישית מעדיף רכב לשיפוץ.

מאחר ולתחום הזה הרבה רבדים ולאספנים מניעים שונים, טוב שישנה האפשרות לייבא רכב מוכן, בעבור אלו החושקים בכך.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

שיכום קיים בארץ: ברוב המקרים יהיה לך רכב לשיכום במצב די גרוע (חלודה, הזנחה וכ"ד) שתרכוש במחיר לא ברצפה- ומזה תצטרך להתחיל. יתרונות- הרכב "אותנטי" לארץ (יש כאלה שזה חשוב להם, לי למשל), פחות כאב ראש בלהשיגו ועם העלתו לכביש ברוב המקרים, אם בכלל.

יבוא: מחיר מפתה וזול בהרבה מאד לרוב מרכב הזהה בארץ, מצב לרוב הרבה יותר טוב (אתה גם יכול לבחור את היחס מחיר/מצב), יכולת להשיג דווקא את הרכב שאין או אין הרבה בארץ. חסרונות- כאב ראש וזמן ריצות על כל התהליכים- מה שאפשר לפתור אם מוסיפים עוד כסף ולוקחים סוכן שיעשה את כל העבודה.

בקיצור- זה בין היתר נורא תלוי בסוג הרכב, מחירו בארץ וזמינותו, אין נוסחה אוניוורסאלית- איזה רכב אתה רוצה?

אני לא רוצה ידידי , יש לי די והותר.

בהזדמנות זו אביע דעתי ואומר שאני מת על אלו שלוקחים מכונית בארץ והופכים אותה לפנינה,לאו דוקא בת 30 ,בוא נאמר שגם מעל 25 נראה נפלא.

זכור לי היטב המקרה של הטרקסיון שנמצא בחירייה ובעליו כמעט ונשבר בשיפוץ, אבל לבסוף גבר והצליח , אלו לטעמי השפיצים של האספנים.

אולי כדאי לצרף לשרשור זה גם תמונות של מכוניות משוקמות שהיו בארץ והן הצלחה לכל דבר.

פורסם
היתרון הגדול והבולט ביבוא הוא המבחר.

במידה ואין בעיית תקציב - אפשר להגשים חלומות 8) ( כמעט הכל )

למדינת ישראל בשישים פלוס שנותיה לא הגיעו המון דגמים ( שלא לדבר על החרם הערבי שגרם ליפניות להיעדר

מכבישי ישראל דאז )..

בהצלחה

בקטע הזה דעתי לא כל כך אוביקטיבית, כי טעמתי כמעט הכל בשהותי בחו"ל, אבל עדיין, משקיעני המכוניות מישראל ולא מחו"ל עושים לי את זה ומרגשים אותי, גם בגלל האופי החזק שלהם.

פורסם

אגב, אלו מכוניות אספנות אתה משקם ?

פורסם

תסתכל על הרשימה שיש לי בחתימה- וזה עוד חלק מאד קטן ממה שיש לי (חוץ מהקאפרי שמכרתי בינתיים)! פשוט אין כבר מקום ברשימה...

ואם כבר- אז נסחת קצת לא נכון את הנושא לטעמי- כי אנשים חושבים שאתה מעוניין בעזרה בהחלטה, ואתה בכלל פתחת דיון תאורטי בנושא, שגם לגיטימי לגמרי!

אגב אני גם הבאתי אוטו מחו"ל- מסיבה נורא פשוטה- התייעשתי למצוא אחד בארץ אפילו במצב "לפני לפני לפני" שיפוץ! לו הייתי מוצא- לא הייתי מייבא את הדגם הספציפי, כי רציתי יותר "ישראלי". למשל כן הייתי מייבא בשמחה לו היה לי תקציב עכשיו- איזשהו רכב שרירים אמריקאי, וכן- רצוי גם משופץ כבר, במיקרה הזה הייתי מעדיף "מוכן"! אז שוב- יש ויש...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגמרי... זה אפילו לא עניין של מחיר הגבוה- הרבה פעמים המחיר לא שווה את העבודה שמקבלים בסוף, וגם לא רבים מוכנים בכלל לגעת ברכבי האספנות! וכאן נחזור לבעיה הנוספת שכבר הזכרתי- בארץ בגלל הלחות, ים וכ"ד- הרבה מאד פעמים הרכב יהיה במצב כ"כ גרוע, ש....פשוט יהיה קשה עד בלתי אפשרי לשפצו בשום מחיר, אפילו ע"י מומחה הכי-גדול לרמה שאפשר לייבא אוטו ממוצה במחיר נמוך מחו"ל! מה לעשות!:?:cry:

פורסם
אני לא רוצה ידידי , יש לי די והותר.

בהזדמנות זו אביע דעתי ואומר שאני מת על אלו שלוקחים מכונית בארץ והופכים אותה לפנינה,לאו דוקא בת 30 ,בוא נאמר שגם מעל 25 נראה נפלא.

זכור לי היטב המקרה של הטרקסיון שנמצא בחירייה ובעליו כמעט ונשבר בשיפוץ, אבל לבסוף גבר והצליח , אלו לטעמי השפיצים של האספנים.

אולי כדאי לצרף לשרשור זה גם תמונות של מכוניות משוקמות שהיו בארץ והן הצלחה לכל דבר.

יש דעות לכאן ולכאן... כמובן...

לאחר ששיפצתי למברטה שהתחילה ממצב של צעצוע בגן ילדים למצב תצוגה, כי זה היה הדבר שנראה לי הכי נכון לעשות איתה, היום אני בתהליכי ייבוא של אופנוע אספנות אחר.

למצוא את אופנוע החלומות שלי (הונדה גולדווינג) בארץ זאת משימה בלתי אפשרית, וגם אלו שישנם, הינם כאלו שיובאו בחמש השנים האחרונות ארצה.

נכון, יכולתי להתפשר ולקנות הונדה סילברווינג מודל 82', אך לא רציתי להתפשר על החלום ועל השריטה, ולכן אני מייבא מחול.

לרוב, כלים במצב טוב, יעלו בארץ יותר מאשר יעלה לייבא אותם מחול מאותו המצב.

חלקי חילוף לא ניתן למצוא בקלות בארץ, והמשלוחים שלהם ארצה "קורעים" אותך במחיר.

מבחינה כלכלית, אין ספק שיוצא יותר זול לייבא מאשר לשפץ או לקנות בארץ, אבל כל אחד פועל לפי השריטה האישית שלו.

מבחינת רמת השיפוץ, יש מי שיודע לעשות קסמים בארץ גם בפחחות וגם במנועים, מערכות חשמל והגה. הכל תלוי בכמה בעל הרכב מקפיד ויושב לבעל המלאכה על הראש.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
תסתכל על הרשימה שיש לי בחתימה- וזה עוד חלק מאד קטן ממה שיש לי (חוץ מהקאפרי שמכרתי בינתיים)! פשוט אין כבר מקום ברשימה...

ואם כבר- אז נסחת קצת לא נכון את הנושא לטעמי- כי אנשים חושבים שאתה מעוניין בעזרה בהחלטה, ואתה בכלל פתחת דיון תאורטי בנושא, שגם לגיטימי לגמרי!

אגב אני גם הבאתי אוטו מחו"ל- מסיבה נורא פשוטה- התייעשתי למצוא אחד בארץ אפילו במצב "לפני לפני לפני" שיפוץ! לו הייתי מוצא- לא הייתי מייבא את הדגם הספציפי, כי רציתי יותר "ישראלי". למשל כן הייתי מייבא בשמחה לו היה לי תקציב עכשיו- איזשהו רכב שרירים אמריקאי, וכן- רצוי גם משופץ כבר, במיקרה הזה הייתי מעדיף "מוכן"! אז שוב- יש ויש...:roll:

הפירמונט הוא 6 ? או 4

פורסם
יש דעות לכאן ולכאן... כמובן...

לאחר ששיפצתי למברטה שהתחילה ממצב של צעצוע בגן ילדים למצב תצוגה, כי זה היה הדבר שנראה לי הכי נכון לעשות איתה, היום אני בתהליכי ייבוא של אופנוע אספנות אחר.

למצוא את אופנוע החלומות שלי (הונדה גולדווינג) בארץ זאת משימה בלתי אפשרית, וגם אלו שישנם, הינם כאלו שיובאו בחמש השנים האחרונות ארצה.

נכון, יכולתי להתפשר ולקנות הונדה סילברווינג מודל 82', אך לא רציתי להתפשר על החלום ועל השריטה, ולכן אני מייבא מחול.

לרוב, כלים במצב טוב, יעלו בארץ יותר מאשר יעלה לייבא אותם מחול מאותו המצב.

חלקי חילוף לא ניתן למצוא בקלות בארץ, והמשלוחים שלהם ארצה "קורעים" אותך במחיר.

מבחינה כלכלית, אין ספק שיוצא יותר זול לייבא מאשר לשפץ או לקנות בארץ, אבל כל אחד פועל לפי השריטה האישית שלו.

מבחינת רמת השיפוץ, יש מי שיודע לעשות קסמים בארץ גם בפחחות וגם במנועים, מערכות חשמל והגה. הכל תלוי בכמה בעל הרכב מקפיד ויושב לבעל המלאכה על הראש.

אני מכיר הונדה, אבל סילבר מודל 82 טרם ראיתי ?

פורסם
הפירמונט הוא 6 ? או 4

חס וחלילה 4!!!!:shock: גם 6 זה לא מספיק- אבל 6 זה כבר סביר, הוא נשמע ונוסע סבבה! אני לא ממש רוצה אותו "ספורטיבי" בשלב הזה לפחות- אז טוב לי 6 שיש לו!8) והלוואי שאשפץ אותו בקרוב- הוא מחכה כבר כמה שנים לזה, פעם נוסע ופעם עומד!:roll: הנה, אגב מיקרה שאני אוהב את האוטו הספציפי הזה, ולא הייתי מייבא "סתם" אחד כזה!

פורסם
אני מכיר הונדה, אבל סילבר מודל 82 טרם ראיתי ?

מדובר על אופנוע GL500, אשר נקרא גם סילבר ווינג, וזאת משום שהוא נראה כמו דגם קטן של הגולדווינג. הוא יוצר משנת 81', כאשר בשנת 83', נוסף לו אח בדמותו של GL650.

בשנת 84' הפסיקו לייצר אותם, וחזרו להשתמש בשם רק בשנת 2001.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...