Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

oleg306

אתה שואל ע"מ להתקיל או ע"מ באמת לדעת?

שהשמן שחור מפיח והמרקם שלו יותר מזכיר לך את הסוף של הקפה נחל'ה שעשית כל בוקר בצבא- הוא לא תקין

תראה, גם אם השמן היה שקוף וזהוב כמו שתן הייתי מחליפו באחר כי רציתי לעשות יישור קו כולל הפרטים ה"קטנים"

יתרה מזאת, לאחר יומיים שהחלפתי שמן לחדש, הורדתי מעט שמן ע"מ לבדוק את תקינותו ולמרבה הפלא מצאתי אותו שחור כמעט כמו קודמו בתוספת שבבי ברזל קטנטנים :shock::shock:

שוב, הורדתי את כל השמן במיכל וביצעתי "שטיפה" למנוע בשיטה שאני שומר לעצמי.

קניתי גלון שמן חדש ותוסף לשמן מונע חיכוך. ובעוד כמה נסיעות אני כבר אחוש בשיפור ניכר!

פורסם

אייל עזוב אותי הסברתי את עצמי ואם אתה מתעקש אני אצלם תמונה לא בקלאוז אפ על השמן שתראה שהוא נשפך באזור המיועד לו.

אם יש עוד משהו שאתה מעוניין להוסיף אתה מוזמן חלאס לחפור על הנושא ולנסות להצית פה מהומה על לא כלום!!!!

פורסם
אייל עזוב אותי הסברתי את עצמי ואם אתה מתעקש אני אצלם תמונה לא בקלאוז אפ על השמן שתראה שהוא נשפך באזור המיועד לו.

אם יש עוד משהו שאתה מעוניין להוסיף אתה מוזמן חלאס לחפור על הנושא ולנסות להצית פה מהומה על לא כלום!!!!

שלילי בזנטי.

רואים בבירור שהשמן נשפך על האדמה. זה שאולי היה שם שאריות שמן ישן לא הופך את העניין לתקין.

שמן משומש שנשפך על האדמה או לביוב גורם לנזק חמור ביותר שלפעמים לא ניתן לתיקון, במיוחד אם מדובר על מקום בו מפלס מי התהום גבוה.

שמן שופכים אך ורק למיכלים ייעודיים שנלקחים למחזור, לא לשום מקום אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רפי

אייל אני לא אמשיך לנבור כנ"ל PERL..

ראו את: "אתם מוזמנים להגיב, לתת הארות והערות. אני אשמח לשמוע ביקורת.

אם יש לכם שאלות אני אשמח לעזור."

כטקסט לא מכוון ישירות לפלצנים כמוכם :-D

עריכה: איתמר יקירי, האדמה המדוברת נמצאת בתוך פיילה ענקית בין שאר ענפים רעפים ופסולת בניין.

אם אתה רוצה לראות בעצמך ולהרגע, צור איתי קשר בפרטי ואני אצלם במיוחד בשבילך ואראה לך :)

כבר ציינתי שרוב השמן נמצא בגלון שמחכה למר "שברולט" וחבריו הקרובים.

במקום להתפס בציציות דווקא ממך ציפיתי שתגיב כאן משהו ענייני.

"שמן משומש שנשפך על האדמה או לביוב גורם לנזק חמור ביותר שלפעמים לא ניתן לתיקון" פנה עם הטענה הזאת למוסך מורשה טויוטה בצ'ק פוסט שבחיפה. נראה אותך בא אליהם בטענות שהם שופכים את השמן המזוהם שלהם בכמויות עצומות- לביוב!!!!

פורסם

אני מנסה לחנך אותך קצת כי זה מפריע לי שמזהמים ושופכים ליכלוך , אולי גם תבין שזה לא יפה להיות בהמה אגואיסטית ,

אתה לא חייב להסכים איתי ,

מי אתה שאתן לך דין וחשבון על מה ולמה הלכתי לשפוך את השמן על האדמה?

.

בסוף זה רק אתה והמצפון שלך

פורסם

אני מסכים איתך לגמריי אם היה משהו לא תקין במעשה שעשיתי האשמה כולה עליי!!

מאחר והמצפון שלי יותר נקי מהפילטר אוויר החדש אני בוחר להסביר בצורה יפה שלא נעשה כאן שום דבר לא תקין

ובמידת הצורך "להתעמת" עם אנשים שמגיבים בצורה כמו שאתה הגבת.

פורסם

פינטו- אתה מנסה להצדיק את מעשיך, למרות שהם לא נכונים. אדמה זו אדמה. זה שכרגע היא מזבלה או מקום לפסולת בניין זה יפה, אך השמן מחלחל לאדמה ועלול לפגוע במי התהום. יכול להיות ש"שברולט" הגיב בצורה גסה, אך כוונתו הייתה נכונה.

שמן משומש זורקים במקום ייעודי לו, וזה שמוסך טויוטה בחיפה לא עושים זאת- לא אומר שאתה צריך לרדת לרמה שלהם.

מעבר לכך- עדיף לך להסיר את כיסוי ההגה הלא בטיחותי. הכיסוי הולך ומתרחב עם הזמן, עד לשלב בו תמצא את עצמך מסובב רק את הכיסוי, בעוד ההגה נשאר במקום (ברור לך שלפי מרפי זה יקרה בדיוק כשתהיה חייב לסטות מהנתיב עקב מצב חירום).

רוצה הגה עבה? תחליף הגה. רוצה שלא יהיה לך חם בידיים? תחנה בצל ו/או תכסה את שמשת הרכב.

בצע חיפוש בפורום על כיסוי הגה בשילוב שם המשתמש kundason.

מעבר לכך- תתחדש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מאחר והמצפון שלי יותר נקי מהפילטר אוויר החדש אני בוחר להסביר בצורה יפה שלא נעשה כאן שום דבר לא תקין

אם המצפון שלך נקי והכל בסדר ,

אז תרשה לי לעשות לייק לתגובה שלו:

אני מחזק את ידך בנוגע לביקורת על המלכלך.

על פי התגובה שלו.

הוא בבון ישראלי מצוי.

צדקן ותחמן.

הוא רק לכלכך על הלכלוך.

מותר לא ?

פורסם

שביט תודה לך.

אני חוזר ואומר בפעם השניה,

השמן לא יחלחל לשום מי תהום מהאדמה הנ"ל מאחר והיא נמצאת בתוך פיילה שהתחנה הסופית שלה היא כנראה חיריה או מזבלה כלשהיא!

לגביי כיסוי ההגה אני דאגתי לאבטח את האחזיה שלו להגה בצורה הטובה ביותר! אבל תודה שהערת את תשומת ליבי...

אייל אתה פשוט שנון הוצאת לי את החשק להגיב לך.. אני צוחק בקול רם מהתגובות שלך :)

פורסם
oleg306

אתה שואל ע"מ להתקיל או ע"מ באמת לדעת?

שהשמן שחור מפיח והמרקם שלו יותר מזכיר לך את הסוף של הקפה נחל'ה שעשית כל בוקר בצבא- הוא לא תקין

תראה, גם אם השמן היה שקוף וזהוב כמו שתן הייתי מחליפו באחר כי רציתי לעשות יישור קו כולל הפרטים ה"קטנים"

יתרה מזאת, לאחר יומיים שהחלפתי שמן לחדש, הורדתי מעט שמן ע"מ לבדוק את תקינותו ולמרבה הפלא מצאתי אותו שחור כמעט כמו קודמו בתוספת שבבי ברזל קטנטנים :shock: :shock:

שוב, הורדתי את כל השמן במיכל וביצעתי "שטיפה" למנוע בשיטה שאני שומר לעצמי.

קניתי גלון שמן חדש ותוסף לשמן מונע חיכוך. ובעוד כמה נסיעות אני כבר אחוש בשיפור ניכר!

אני חושב שאני היחידי שלא הצקתי לך כמתחסד על נושא השמן באדמה,המשחק הזה לא מצא חן בעייני בלשון המעטה,אני רציני בשאלתי ואכן השבת לי.

כעת נשאלת השאלה עם ראית שבבי מתכת,מה יעזור תוסף החיכוך בשלב זה של חיי המנוע,גם זו שאלה שלא על מנת להתקיל איש, אנא תפריד אותי מהשאר,גם אם טעית ואני בטוח בכך אני חושב שלא תחזור על זה בשנית,במפרץ מקסיקו גרמו לנזק פי כמה נורא יותר,אין זה אומר שצריך לשפוך שמן על אדמה,אבל רצוי מאוד להקפיד על הכללים,שלא כמו מפעלי הנשק בגוש דן שהחדירו טונות של פסולת רעילה לאדמה,לנושא עצמו,מה היתרון בהשקעה כעת בכל התוספים ?

שאלה נוספת, מהי אותה שיטה ייחודית לשטיפת המנוע שאתה שומר לעצמך ?

פורסם
שביט תודה לך.

אני חוזר ואומר בפעם השניה,

השמן לא יחלחל לשום מי תהום מהאדמה הנ"ל מאחר והיא נמצאת בתוך פיילה שהתחנה הסופית שלה היא כנראה חיריה או מזבלה כלשהיא!

לגביי כיסוי ההגה אני דאגתי לאבטח את האחזיה שלו להגה בצורה הטובה ביותר! אבל תודה שהערת את תשומת ליבי...

אייל אתה פשוט שנון הוצאת לי את החשק להגיב לך.. אני צוחק בקול רם מהתגובות שלך :)

הנושא של הכיסוי הגה חדש לי, אף פעם לא העליתי בדעתי שזה לא בטיחותי...

איך אבטחת אותו להגה ?

פורסם

אולג קודם כל תודה לך.

ולשאלתך, שבבי המתכת במנוע הינם תוצאה של תחזוק וטיפול לקוי.

התוסף לשמן - עוטף את פנים המנוע בחומר המעניק סיכוך שימנע וימעיט בעתיד את התפוררות החומר והימצאות שבבי הברזל הקטנים.

במשפט אחד "עדיף מאוחר מאשר אף פעם"

ציינתי כבר שהחלפתי שמן פעמיים. פעם אחת בעת הטיפול הראשון. לאחר הופעת השבבים ביצעתי "שטיפה" באצמעות חלק מהשמן החדש ובקבוקון המוכר בשפה המקצועית "פלאש מנוע"

אותו שמים במנוע קר יחד עם שמן נקי.

מניעים, משאירים את המנוע בהילוך סרק כמה דקות ושופכים את כל השמן מאגן השמן ונותנים לחומר להתאדות כמה דקות.

לאחר מכן שמים שמן חדש + תוסף מונע חיכוך

והתוצאות - אני כבר אעדכן :)

היו זמני בומבה.

אבטחתי את הכיסוי להגה באמצעות בד סינטטי שמצאתי אותו בעל אחיזה טובה לגלגל ההגה ולצד הפנימי של כיסוי ההגה.

דחסתי כמות יפה של הבד הזה. עכשיו גם שאני מנסה בכוח להזיז את כיסוי ההגה ממקומו באמצעות תפיסה של הכיסוי בלבד בקצות האצבעות אני לא מצליח. כמובן שבעוד תקופה שהוא יתבלה ויתרחב אני אהיה מוכרח להחליפו בחדש מטעמי בטיחות ולאו דווקא אסתטיקה

פורסם

נראה לי שהמסר הופנם ולפני שזה יתגלגל למעבר למה שזה התגלגל נסכם ונאמר:

1. עבודה יפה וכל הכבוד על התמונות והתיעוד.
  2. אנשי DIY רבים טעו ועשו את מה שאתה עשית- שפיכת שמן על הארץ או לתוך הביוב. הדבר לא נעשה מתוך כוונה רעה, אלא מתוך חוסר מודעות לנזק הסביבתי הכבד שזה גורם. אני בטוח שבפעם הבאה תדע לאסוף נוזלים מלוכלכים בג'ריקן ותרוקן אתו במוסך הקרוב. חברים מודה ועוזב ירוחם. לא צריך להמשיך לטחון קמח טחון.
  3. בזה ננעל את השרשור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...