Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטפתי את המיצובישי קולט היפייפיה שלי היום וגיליתי לצערי חור הכוונה לקילוף צבע בקוטר קטן של פחות מס"מ אבל עדיין חורה לעין כיוון שזה בפרונט של הרכב ובפח של המכסה מנוע..

איך אני יכול לסדר את הבעיה בעצמי שכמובן אם אלך לפחח יורה לי שהוא צריך לפרק את המכסה מנוע ולעשות את הכל באיזה אלף שקל..

יש חומר מסויים או פטנט סבתא?

זהו קילוף בעצם ולא חור במקום כסף (צבע הרכב) רואים את הפח בצבע לבן..

תודה לעונים ,

וחג שמחת תורה שמח..

אלעד

נ.ב אם יעזור אצרף תמונה מחר.

כדאי שתגלה עניין בעתיד שלך אתה הולך לבלות בו את שארית חייך

פורסם

אתה יכול לגרום לזה להראות טיפה יותר טוב אבל זה לא יהיה מושלם.

מה שאתה יכול לעשות זה לנסות להשיג טיפה צבע (שיהיה בקוד צבע של הרכב כמובן) ובעזרת מכחול למלא את החור. לאחר שזה יתייבש תמרח פוליש ותנסה לטשטש את התיקון.

שוב, מושלם זה לא יהיה, כי להגיע לרמה כזאת אתה צריך פחחות ולצבוע את כל המכסה מנוע. אבל לפחות זה יטשטש קצת את הקילוף.

• תוכן חדש...