Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי שם בכבישים מהנים -בלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהיה לי חשק לנהוג ולטייל קצת ולא לחזור הביתה

אז לקחתי איתי חבר ונסענו לשם כדי להנות קצת

התמונות אומרות הכל[מצטער על האיכות זה מהפלאפון]

P240910_20.18%5B01%5D.JPG

האמת: מפחיד! מאוד

זה באמת חוויה מתקנת ושונה

נהגתי לאט ובטיחותי בעיקר תירגלתי קוים נכונים על מהירות איטית

ובכל זאת היה מעיניין

P240910_20.18%5B02%5D.JPG

P240910_20.18%5B03%5D.JPG

רק מי שאחראי ובוגר לעצור את עצמו שיסע בלילה

P240910_20.57.JPG

מה שכן זה כיף!! לא נורמאלי

ולחשוב שבראלי הם אשכרה נוסעים ככה רק על מהירות משולשת ממה שנסענו שם ,לא ייאמן איזה אמון צריך בנווט שלך

P240910_20.57%5B01%5D.JPG

אז....

סעו בזהירות

ומילה אחת לסיום

אני אוהב את הפיגו שלי מאוד מאוד

תודה לך פיזוס על ימים מופלאים

ולא סתם שמי הוא :[/size]

MADriver[/size]

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

האיכות לא משהו בכלל והתמונות לא משקפות בכלל מה עברת, איך נראה הכביש (פיתולים וכו') אפשר לצלם תמונה כזאת גם בשכונה ולא יהיה הבדל כי לא "מרגישים" את הכביש בתמונה, אבל מספיק התלוננתי נשמע שמאוד נהנית וזה מה שחשוב, יישר כוח על האומץ.

פורסם

מדובר בכביש נס הרים בית שמש והאזור? אם כן אני שם לפחות פעם בשבוע בלילה עם אופנוע, אין כמו הכביש הזה רק צריך להזהר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הכי כיף בלילה,אין תנועה בכלל,וגם עם יש אתה רואה אותם מרחוק מגיעים לפי האורות.

הרבה יותר אדרנלין.

מומלץ רק כבישים שמכירים טוב טוב.

אצלי זה פעם בשבוע קבוע בלילה,נסיעה של לפעמים 3-4 שעות בכיף.

פורסם

מאוד מסוכן לנסוע שם בלילה למי שלא מכיר, לפעם ראשונה עדיף לנסוע שיש ראות טובה ולהכיר את הכביש והפניות והפיתולים שלו, ולתרגל לאט לאט.

אחלה חוויה זאת, אף פעם לא עשיתי את זה בלילה. רעיון טוב הפלת עלינו.:-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תודה על התגובות

כן היה ממש כיף ומיוחד

זאת התמכרות חדשה

לגבי מיקום=זה אי שם כמו שכתוב בכותרת

איזה GPS?

כדי לנהוג נכון אתה צריך להסתכל קדימה ולראות מה מגיע ולא לסמוך על איזה מכשיר שעוד שניה יחשב לי מסלול מחדש

זה רק יפריע בנהיגה=אני שונא את המכשיר הזה

למי שהתלונן על הצילום

רשמתי סליחה מהתחלה ושזה מהטלפון

ואיזה עיקולים הייתי עם חבר שהסתכל איתי על הדרך

יצאנו לנהוג לא לצלם!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...