Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, בודדנו ולא הלך משהו.בינתיים אין לי מוסיקה בכלל וזה אוכל לי את הראש. התחלתי לחטט ומאתי את הצמה שנראית כמו הצמה של הHU. פה נתקלתי בבעיה, כנראה שהיה קצר לא קטן, כל הצמה הותכה לה יחד למעט שני חוטים, וכבל המניוס חשוף באי אילו מקומות עקב התכה מלאה של מעטפת הPVC. לא נראנ לי שיש מנוס מחיווט חדש לכל המערכת. השאלה הנשאלת היא, איך? ברור שהמינוס הולך לגוף, מה עם שאר החוטים? האם הכל מתנקז (למעט חיווט רמקולים) לפלוס וכל מה שאני צריך זה לסלול צמה מתאימה? יש עוד דברים בגו?

אשמח לעזרה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

החוטים שהכי דרושים לך הם :

שחור - מינוס

אדום - פלוס ממותג - אחרי סוויץ

צהוב - פלוס קבוע

כחול - רימוט למגברים

זוג לבן

זוג אפור

זוגר סגול

זוג ירוק

רמקולים

כל השאר אתה יכול לבודד וזהו

לרוב שאר החוטים הם

מיוט לדיבורית

ושינוי עוצמת המסך (בזמן שאורות הרכב דלוקים) ILL

פורסם

בגדול - בשביל שיהיה לך חשמל למערכת כל מה שאתה צריך זה למשוך או חוט ישירות מהמצבר או חוט אחרי הסוויץ' שיתן לך הדלקה של המערכת בפיקוד +

ואתה צריך לחבר את החוט של הזכרון של המערכת לפלוס קבוע מהמצבר (תחנות רדיו, פריסטים וכו'...)

המינוס יוצא מהמצבר ישירות לגוף הרכב גם כן, לכן אם תמשוך את כבל המינוס של המערכת ותחבר אותו לגוף הרכב - זה המצב התקין שלך.

כל השאר זה למשוך חיווט לרמקולים אבל אתה בעצם מושך כבלי RCA כי את החיווט לרמקולים אתה תוציא מהמגברים בכל מקרה.

מעבר לכך לוודא שיש לך אנטנה וכבל אנטנה תקינים - אם לא, גם אותם תעשה מחדש.

אני חושב ששאר החוטים הם כבר מהצמה של הHU עצמו - כמו REMOTE, שליטה באנטנה, השתקה של דיבורית וכו' וכו'...

הדבר היחידי שאתה צריך לוודא היא אם התאורה של לוח המכוונים והקונסולות המרכזיות שלך עובדים ואם צריך לחבר גם להם חוט של תאורה שידליק את התאורה של המערכת ברכב - תלוי ברכב, תלוי במערכת.

אני מציע שתעשה "בדיקת שפיות" לרכב שלך לפני שאתה בכלל מתחיל כזה פרוייקט ותראה איזה מערכות חשמליות עובדות ואיזה לא:

מזגן.

חימום.

מפשיר אדים.

אורות מצוקה.

איתותים.

אורות חניה.

אורות דרך.

אורות ערפל.

מפשיר אדים שמשה אחורית (אם יש בכלל בטנדר).

מנועי מראות (אם יש בכלל).

תאורות של התקרה, תא כפפות

בקיצור... אתה מבין למה אני מתכוון.

נ.ב - הכי טוב לעשות בדיקות כאלה דווקא בחושך כי אז אתה רואה את מה שעובד ומבין שאת מה שאתה לא רואה - אתה צריך לתקן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רוני, תודה רבה.

אדי. אין בעיה עם מערכת החשמל, הכל פיקס, העברתי את הטסט לפני פחות משבוע. הקצר היה ע"י, לא ציינתי את זה, פשוט לא הערכתי את הנזק שנגרם.

לענייניו, אם אני מבין נכון. אדום הולך ישירות לפלוס, שחור לשלדה וצהוב לסוויץ'? אין צורך בכל השאר (נראה לי) כי הרדיו גם ככה בתדרים אמריקאים, רימוט נסלל גם ככה מהמערכת למגבר ורמקולים (זמנית) יסללו ישירות מההכנה של המערכת.

Stay tuned

פורסם

אתה צריך לבדוק לפי הנתונים של הHU שלך - בד"כ כלל דווקא לפי מה שאני זוכר צהוב הולך ישירות למצבר בעוד האדום לסוויץ' - אבל זה תלוי הגדרת היצרן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסתכלתי במדריך, יש שמה את הpower ANT וill שזה בעצם לאנטנה חשמלית ותאורה, שעל שניהם אני ידלג. מעבר לזה צדקת, אדום לסוויץ', צהוב למצבר. אגב, איך אני יודע למה לחבר אותו (האדום) באיזור של הסוויץ'?

Stay tuned

פורסם

יש המצאה פשוטה מה קוראים אותו טסטר 12V :-P

אתה מחבר את הטסטר מהצד של הידית (נכנס חוט עם תפס קרוקודיל) לגוף של הרכב ואז אתה מחפש חוט בצמת הסטריאו או בלוח הפיוזים שמדליק לך את האור בטסטר רק אחרי שאתה מדליק את הסוויטץ' והנה איתרת חוט פלוס אחרי הסוויצ'.

תשים לב שהחוט הזה צריך להדלק לך אחרי הסוויצ' ולא לפני וכשהאורות כבויים - כי אתה עלול ליפול בטעות על חוט שעובד רק אחרי שאתה מדליק את האורות ואת החוט הזה אתה צריך בעצם לחבר לILL (שזה קיצור של המילה ILLUMINATION שמשמעה באנגלית ובלטינית כללית - תאורה)

את הכבל של אנטנה אתה יכול לחבר או לאנטנה חשמלית או לכל גאדג'ט שאתה רוצה להפעיל כשהרדיו פועל :-P:-P:-P

ברוך הבא למבוא לחשמל לרכב :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

בבקשה הר מיטה קולונל! :-P

ואיך אומרים במפטא גרמני כבד - זה כואב?

כן, נכון

ZIKO-F

:) :) :)

Pioneer TS-X150

פורסם

YAAHHH mine SCHATZY

ICH BIN DU?

מה שלומך איש יקר!

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת לא - יש עומס מטורף וככה אני מוריד ממני קצת לחץ :?

אבל מצ'עמם, מ-צ'-ע-מ-ם לי - אני צריך לשדרג משהו :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אז בוא תעזור לתכנן שדרוג. אני חושב בעתיד בכל מקרה ללכת על 3WAY אקטיבי עם חיתוכים דרך מגברים ומאוחר יותר אם אני אראה שכדאי דרך פורססור (ביתרון של פיקאפ הוא המון מקום באיזור הקונסולה התחתונה. המון, יש לי מקום ל2DIN ועוד 1DIN ). יש לי כבר 125.2, חשבתי להביא עוד 50.4 יד שנייה אם יש או משהו מקביל, והביא בינתיים וופרים או טוויטרים, ואח"כ להשלים את שני האחרים (כשיהיה כסף). אני מניח שאני אוכל לדחוק עוד 2000 ש"ח עכשיו, ונראה איך נמשיך הלאה.

Stay tuned

פורסם

מציע לך מראש לקחת בחשבון פרוססור אחרת הפתרון השפוי ביותר יהיה להשיג 4XS (שבמקרה יש לי אחד כזה למכירה :-D ) + הד יוניט שיש לו קרוס 3WAY וTC

ככה האפשרויות שלך להשיג גמישות מירבית היא יחסית גדולה ואתה לא חייב להשתמש בכל ה4XS בשביל הסט הקדמי (כי הסלופ הוא רק 18 דיבי וזה לא תמיד מסתדר בול לדרישות המציאות) אלא במקביל למגברים וליציאות של הHU.

זו תהיה אופציה זולה מאוד ושפוייה מאוד אבל התצורה הכי טובה תהיה פרוססור טוב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...