Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להחליף הד יוניט כרגע לא בא בחשבון, אם הייתי מוצא pha-h100 יד שנייה של אלפיין זה היה מושלם. כרגע המחיר שלו חדש יהיה 160$ לפני מס, בקירוב 780 ש"ח. אם אני מוצא משהו שיספק אותי ברמת השליטה של האייפוד כמו ה-IDA-X100 שלי, אז אולי. כרגע הה יוניט ישאר, עד שאני אראה שאין מנוס מלהחליף אותו. לפי מה שאני רואה יהיה מדובר על 4XS במקרה הטוב כרגע, וחיתוך דרך מגברים במקרה הרע.

הכיוון הנוכחי יהיה

RCA1 -> מגבר 2 ערוצים -> טוויטרים "גמישים"

RCA2 -> סאןדאון 125.2 -> מיד באסים

RCA3 ישאר בודד כרגע.

בעתיד, המיד באסים יעברו לRCA3 שמגודר במערכת כסאב וופר (שזה לא נראה לי כיוון רע, כי נית לחתוך HPF דרך המערכת במקרה הזה, או חיתוך וכיוון יותר מדיוק אם יהי PXA-H100).

לRCA2 ישודכו הCDM/L4/כל מיד ריינג' אחר שיראה לי לנכון ויכנס בתקציב. למרות שכרגע נראה שCDM זה הכיוון בגלל המחיר הדי אטרקטיבי שלו ביד 2.

RCA1+2 (טוויטר ומיד ריינג') ישדוכו למגבר 4 ערוצים כמו ה50.4, או, שוב כל מגבר 4 ערוצים ריאלי. אחרי כל זה, אם אני אראה שאני לא מרוצה, יבוא "קוסם" כמו הPXA-H100, אין לי בעיה להתעסק עם כיוונים, ממש לא, אבל אני די מאמין ותומך בטכנולוגיות מהסוג הזה.

כרגע לפי השלבים האלו, 1500 נראים כמקפצה הקרובה, אח"כ, אללה גדול.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הבעיה בלעבוד עם HU תומך 3WAY מלא על מערכת 4WAY מלאה היא בדרך כלל בגורמים הבאים:

1. את היציאה לסאב אתה מפצל בעצם גם לסאב וגם למידבאסים - עד כאן טוב ויפה, זה יעבוד.

את הסאב אתה חותך בLPF במגבר שלו ואת הוופרים אתה חותך בLPF בHU כי זה החיתוך היותר גבוה ובHPF מהמגבר שלהם.

איפה הבעיה כאן? - נכון - אתה לא יכול לשנות את הסלופ בין הוופרים לסאב, אתה לא יכול להפוך את הפאזה אלא אם כן אתה הופך אותה חשמלית (החלפת קוטביות החוטים) - שזה פחות נורא אבל עדיין מאוד מעצבן.

אז זו מגבלה ראשונה אבל זו מגבלה שאפשר עוד להסתדר איתה.

והנה באה הפצצה...

2. רוב הHU שקיימים בשוק עם שליטה למערכת 3WAY מלאה - לא יתנו לך נקודת חיתוך גבוהה יותר מ200 הרץ בין הסאב וופר לבין המידבאסים.

איפה הבעיה כאן? במערכות שלושה חלקים - אם חשבת להביא CDM - תשכח מזה - אתה צריך לחתוך אותו בHPF של 600 הרץ גם אם תחתוך אותו ב600 הרץ עדיין יפער לך כאן בור בוופר שיוכל לעלות עד 200 הרץ וזה בור ענק כי בתחום תדרים הנמוך יותר בורות מאוד מורגשים.

אתה תצטרך להתגבר על זה עם בניית קרוס פסיבי או אם מגבר או קרוס חיצוני שיכול לעלות עד 500 לפחות לוופר.

בגלל זה אני ממליץ במקרה שכזה להשתמש ב4XS או לפחות קרוס 3WAY אקטיבי נוסף בכדי לאפשר לפחות לאחת היציאות לקבל גמישות שתאפשר לך לעבוד 4WAY.

מה שלא תעשה - זו תהיה מערכת טלאים שבה אתה תתפור פתרון על פתרון בכדי להגיע לייצוב על הגברה אקטיבית 4WAY

תישאר כרגע בשני חלקים אבל שני חלקים טובים - טוויטר רחב פס ורחב פריסה + מידבאס שיכול לתת תוצאה יפה ב2.5K הרץ

ותהנה הרבה יותר ממערכת שיכולת הכוון שלך תהיה מוגבלת בה.

תחסוך לפרוססור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יהיה 4WAY, אני לא רואה איפה יכנס סאב. יהיה 3WAY תקופה לא קצרה, המידבאסים יהיו (כשיהיו) משהו יחסית פשוט, ואולי ישודרגו לL8, או סופרימו 9", נראה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אולי ואולי ואולי - החיים יכולים להוביל למקומות שונים.

כרגע תתרכז במה שיש לך ותבנה את התכנית רגע לפני שאתה עושה רכישה אחרת אתה מבזבז אנרגיות.

אפרופו - המיקום שלך הוא בעצם בית קברות... או במקרה הכי טוב בית חולים ואז בית כלא :-P (תביטו בפרטים שכתובים לו במיקום מתחת לסמלון שלו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...