Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיסבים של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אתמול עשיתי טיפול לרנו קליאו 98 אוטומט החלפתי לה בוקסה למתלה אחורי לקחו לי על זה 500 שקל המוסכניק אמר לי שצריך להחליף גם מיסבים מקדימה רציתי לדעת כמה זה עולה והאם זה כדאי ומה זה בכלל

תודה לכל העונים

פורסם
אבל 500 שקל לכל גלגל זה יקר יכול להיות שצריך רק חיזוק

בהחלט זה מאוד יקר 500 ש"ח לכל גלגל. אין ממש דבר כזה חיזוק למיסב. כאשר מיסב מתחיל להרעיש יש צורך להחליף אותו. לגבי שאלך מהו מיסב והיכן הוא יושב - כאשר אתה מוריד את הגלגל הקידמי נחשף בפניך צלחת הבלם ובתוכה עובר מוט הצירייה (הפעמון) אותו מוט גם עובר בתוך המיסב שהוא מולבש בתוך הנאבה. הנאבה זה החלק שעליה מורכבת צלחת הבלימה והקפיצים (הבולמים) הקידמיים. כדי להסיר את המיסב הישן ולהחליף בחדש יש צורך להוריד את הקאליפר ואת צלחת הבלימה וברנו אני לא יודע אולי גם הנאבה יוצאת ייחד עם הבולם כחתיכה אחת ואז זה עבודה לא פשוטה. בקיצור מפרקים את הנאבה מהרכב ועובדים על המיסב שהכל בחוץ. המיסב עצמו זוהי טבעת המכילה בתוכה כדוריות ברזל וגריז ותפקידה למנוע חיכוך בין החלקים השונים בתנועה הסיבובית של הגלגל. ישנם כל מיני סוגי מיסבים. זה המיסב הקידמי. אני לא הייתי משלם סכום כזה ובודק את עניין המיסב לעומק.

:)
  • תוכן חדש...