Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בכותרת, ניסיתי בכמה מקומות בימאים ובהדר, לאף אחד לא היה, מה גם שהם נראים מקומות קצת מפוקפקים:?

אשמח למידע על מקום שמוכר את המכשיר.

פורסם

הם לא שייכים לסלקום במקרה? המכשירים אצלהם משומשים או חדשים?

שאלה כללית לגבי הhtc הנ"ל, אני מעוניין להשתמש בו ברשת פלאפון ונאמר לי כי בפלאפון יש שני תדרים:

2100 ו-850.

HTC HERO תומך רק ב-2100, וזה אומר שיהיה לי קליטה חלקית, זה קריטי?

פורסם

הם מוכרים סלולריים חדשים וגם משומשים. אין קשר לסלקום.

טרם יצא לי לרכוש מהם סלולרי, אבל שמעתי הרבה המלצות ושביעות רצון מהם.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אתה יכול לקנות בראש שקט יעבוד ויקלוט פיקס

למה לא מהדגמים היותר חדשים?

על סמך מה אתה כזה בטוח שיקלוט פיקס? גיגול קצר מעלה עשרות תלונות על קליטה לקויה לבעלי htc למיניהם ברשת פלאפון, גם במכשירים שהחברה עצמה משווקת.

מכשירי htc קולטים רק את תדר 2100 של פלאפון ולא את ה850, זה לא בעיה בסלקום או אורנג' עם htc כי להם יש רשת דור שני שאותה כן קולט הhtc ואין אותה לפלאפון.

הם מוכרים סלולריים חדשים וגם משומשים. אין קשר לסלקום.

טרם יצא לי לרכוש מהם סלולרי, אבל שמעתי הרבה המלצות ושביעות רצון מהם.

לא מצאתי מכשיר משומש והמחיר הרבה יותר ממה שאני רוצה להוציא, אך הביקורות טובות לגביהם.

מישהו יודע איך אני בודק עם רשת 2100 זמינה באיזור שלי?

פורסם

למה הירו כשיש לג'נד ודזייר? הבדל של שנה שלמה, מה גם שבלג'מד ובדזייר מדובר כבר על אנדרויד 2.1 ולא על 1.5 כמו בהירו.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2861&idPhone2=3141

לינק להשוואה ראש בראש של לג'נד והירו.

גם ההירו וגם הלג'נד תומכים ברשת 3G בשני התדרים, 900 ו2100. יש ורסיה אמריקאית ללג'נד שתומכת ברשת 3G האמריקאית של 850/1900.חוצמזהף שים לב להבדלים במסכים, בRAM,

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שאלה כללית לגבי הhtc הנ"ל, אני מעוניין להשתמש בו ברשת פלאפון ונאמר לי כי בפלאפון יש שני תדרים:

2100 ו-850.

HTC HERO תומך רק ב-2100, וזה אומר שיהיה לי קליטה חלקית, זה קריטי?

2100 נקלט פחות טוב בתוך בניינים ,וכמו שאני מכיר את הרשת של פלאפון , נכון ללפני חצי שנה לא בכל מקום היה גם 850 וגם 2100... אני לא הייתי קונה מכשיר שלא יכול לדלג בין תדרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי HTC SNAP

הקליטה שלו ביחס לנוקיה מזעזעת (באותו מקום)

אני בחיים לא אקנה יותר HTC

זה בלתי נסבל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בקיצור htc הוא הטוב ביותר עד שמגיעים להשתמש בו כסלולארי, אחרי אלפי המלצות הצלחתי סוף סוף להינעל על מכשיר ופתאום הוא לא משמש כסלולרי אלה גאדג'ט.

הייתי משתמש בו בסלקום אבל פשוט החבילות שלהם לא משתלמות לי, אבל זה מוזר כי הרי פלאפון עצמה משווקת מכשירי htc.

יש איזה מכשיר מתחרה אחר שיכול להוות אופציה טובה ברשת פלאפון?

פורסם

יש לי HTC DESIRE באורנג', בתור מכשיר מולטימדיה אינטרנט ואפליקציות הוא בין הכי טובים שיש אך בתור פלאפון לשיחות הוא בין הגרועים שיש.

הקליטה יורדת דרסטית בתוך בניינים ולעומת הנוקיה הפשוט שהיה לי קודם הקליטה באופן כללי מאוד ירודה.

למכשירי HTC יש בעיה נוספת והיא חיי הסוללה הדי קצרים ובמיוחד במכשירים עתירי פונקציות כמו הDESIRE, בשימוש סביר לגמרי הסוללה נגמרת תוך פחות מיום אחד!

ממליץ לך לחשוב טוב לפני שאתה קונה מכשיר של HTC בארץ, אם הייעוד העיקרי של פלאפון הוא שיחות חפש מכשיר אחר ולא HTC.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...